n0iL21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σας!!! Ελπιζω να εγραψα στο σωστο και σχετικο μερος επι του θεματος!! Θελω να πουλησω κατι δισκακια για το ps3-ps4 και να τα στειλω με courier αντικαταβολη η χρεωση των μεταφορικων θα επιβαρυνουν τον παραληπτη. Μπορειτε να μου πειτε οι γνωστες η καποιος αν εχει στηλει προσφατα και θυματε ποια εταιρια να διαλεξω για να στειλω τα πραγματα εντος χωρας; Ποσο θα ειναι τα μεταφορικα περιπου εστω για ενα CD; Και με αντικαταβολη πως θα παρω τα χρηματα εγω; Επισης σε περιπτωση που με τρολαρει ο παραληπτης και δεν παρει τα πραγματα/δεν πληρωσει, επιστρεφονται σε μενα δωρεαν; Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!! Ελπιζω να με βοηθησετε!!
georgeboo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ταχυδρομειο το πιο φθηνο.Οι κουριερ πανω κατω ολες τα ιδια χρεωνουνΔιαλεξε ενα απο τα 2 και κανε τις ερωτησεις σου σε αυτους να σου πουν αναλυτικα.
mr.angelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 ναι ομως στο ταχυδρομειο μπορι να κλεψουν κανενα σιντι (να προσεχεις) ή να σπαση κατι γιατι αυτη δεν προσεχουν
christakos07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ναι στο ταχυδρομείο θα ρθουν οι πεταλούδες να κλέψουν τα σιντί.Γιατί ως γνωστόν οι ταχυδρόμοι είναι τρελοί gamers. Τεσπα στο θέμα μας τώρα. Νομίζω με κούριερ θα πάει λίγο ακριβά το μαλλί.Γύρω στα 16-17 ευρώ υπολόγιζε δεματάκι αντικαταβολή μέχρι 1-2 κιλά.Μπορείς να βρεις ακριβώς τη χρέωση στο site της εκάστοτε courrier. Τα λεφτά θα πιστωθούν μετά από κάποιες μέρες στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αν αρνηθεί την ταρίφα των μεταφορικών την πληρώνεις από την τσέπη σου. Τόσο απλά. Αντίστοιχα με ελτά, η χρέωση για δέμα-αντικαταβολή θα είναι γύρω στα 5-6 ευρώ.Τα πληρώνεις εσύ αρχικά στο ταχυδρομείο και συνυπολογίζεις στην τελική τιμή του προιόντος το κόστος μεταφορικών. Τα χρήματα θα τα πάρεις στο χέρι από τον ταχυδρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα