nammo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι λέτε; Να βάλω τα trainers στο πλυντήριο; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Μήπως θα βγούν σκληρότερα και δεν προτείνεται; Πείτε μου την άποψη σας!
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν βάζω παπούτσια στο πλυντήριο αλλά ξέρω ότι το κάνουν πολλοί, λογικά χωρίς πρόβλημα 1
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι λέτε; Να βάλω τα trainers στο πλυντήριο; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Μήπως θα βγούν σκληρότερα και δεν προτείνεται; Πείτε μου την άποψη σας! Είχα πλύνει τα αθλητικά μου γιατί έτρεχα σε χωματόδρομους... μια χαρά βγήκαν.. θυμήθηκα και τι χρώμα είχαν όταν τα έβγαλα 2
Mikeasdf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγω τα πλενω ολα μου τα παπουτσια και δεν εχουν εμφανισει προβλημα ποτε. Εννοειται βεβαια πως δεν το κανεις συχνα. 4
Ison_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πλένονται, αλλά θα τα στεγνώσεις έξω για τρεις μέρες τουλάχιστον. Γιατί μπορεί να δείχνουν στεγνά σύντομα, αλλά μέσα κρατάνε ακόμα υγρασία. Κι αν τα φορέσεις έτσι, θα βγάλουν απίστευτη μπόχα. 3
censOred Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παντως διαφορα site για τρεξιμο προτεινουν πλυσιμο στο χερι. 2
nammo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παντως διαφορα site για τρεξιμο προτεινουν πλυσιμο στο χερι. Θεωρώ ότι θέτεις πολύ ορθά το ζήτημα για διερεύνηση. Να βλέπουμε τι προτείνουν και οι κατασκευαστές. Είχα πλύνει τα αθλητικά μου γιατί έτρεχα σε χωματόδρομους... μια χαρά βγήκαν.. θυμήθηκα και τι χρώμα είχαν όταν τα έβγαλα Θετική εμπερία, αφού βάλω τα trainers κι επιβεβαιώσω τη κατάσταση τους όταν στεγνώσουν θα βάλω και τα χωμάτινα που χρησιμοποιώ στο Άλσος Βεϊκου. Αυτά είναι τα βασικά μου οπότε προτιμώ να ρισκάρω τα άλλα που είναι φθηνά και καθημερινά... Εγω τα πλενω ολα μου τα παπουτσια και δεν εχουν εμφανισει προβλημα ποτε. Εννοειται βεβαια πως δεν το κανεις συχνα. Πιστεύω ότι λιγότερες από τρείς φορές το χρόνο δεν γίνεται να τα πλύνεις. Τουλάχιστον κατά τις αλλαγές των εποχών, με βάση τη περιεκτικότητα των εδάφων σε υγρασία.
TheAccountant Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 χρόνια τα πλένω στο πλυντήριο, και κανα 2 φορες τα εβαλα και σε στεγνωτήριο (καφρίλα) για να αφαιρεσει λιγη υγρασια... Γενικα να αποφευγετε υψηλες θερμοκρασιες γιατι καταστρέφονται οι κολλες τους, και κατα προτιμηση να τα πλενετε σε κανα γρηγορο προγραμμα, το πολυ ωρα. Δεν ειναι αναγκη να τα ανακατευει 2-3 ωρες. Κανα 2 φορές μου έχει τύχει να ξεκολλησει (λογω πλυντηριου) κάτι στο παπούτσι, το οποιο αντιμετωπιστήκε πανεύκολα με κολλα διπλης ανάμιξης. Τα πετάτε στο πλυντηριο αφοβα.... μιλάμε για 2-3 πλύσεις τον χρονο...
fotodv7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλό είναι να βάλεις το κάθε παπούτσι μέσα με μια μαξιλαροθήκη ώστε να μη χτυπάνε στον κάδο αλλά και μεταξύ τους. (την πάτησα την πρώτη φορά και χάλασε το υλικό από πάνω) 5
fotodv7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 και μετά η μαξιλαροθήκη μυρίζει ποδαρίλα Ή τα παπούτσια υπνίλα 9
mary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ειναι δυνατον; τα πλενετε στο πλυντηριο; Και μετα πατε και βαζετε και τα βρακια σας να πλυθουν; :shock: Ποτέ δε το εχω κανει. Και πατακια που βαζω στο πλυντηριο, μετα το κανω μια αδεια πλυση μονο του, με καθαριστικο να καθαρισει. Δε μπορω, σιχαινομαι. Αν μια φορα στις 2 βδομαδες τα καθαριζετε με ενα σφουγγαρι απεξω, μια χαρα διατηρουνται. 3
TheAccountant Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ειναι δυνατον; τα πλενετε στο πλυντηριο; Και μετα πατε και βαζετε και τα βρακια σας να πλυθουν; :shock: Ποτέ δε το εχω κανει. Και πατακια που βαζω στο πλυντηριο, μετα το κανω μια αδεια πλυση μονο του, με καθαριστικο να καθαρισει. Δε μπορω, σιχαινομαι. Αν μια φορα στις 2 βδομαδες τα καθαριζετε με ενα σφουγγαρι απεξω, μια χαρα διατηρουνται. ρε Μαιρη... woman up λιγο! Εξ ορισμού οτι μπαίνει στο πλυντήριο ειναι βρώμικο. Μετα απο καθε πλυση δλδ το πνίγεις σε χλωρίνες να σκοτώσεις τι? Τι ακριβως σιχαίνεσαι ξερεις? Η φαντάζεσαι διάφορα δικά σου? Εεεε ρε γμτ.... κοιτα ανυσηχιες, και κάποτε να φανταστείς τρώγαμε απ το χώμα... 2
nammo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 χρόνια τα πλένω στο πλυντήριο, και κανα 2 φορες τα εβαλα και σε στεγνωτήριο (καφρίλα) για να αφαιρεσει λιγη υγρασια... Γενικα να αποφευγετε υψηλες θερμοκρασιες γιατι καταστρέφονται οι κολλες τους, και κατα προτιμηση να τα πλενετε σε κανα γρηγορο προγραμμα, το πολυ ωρα. Δεν ειναι αναγκη να τα ανακατευει 2-3 ωρες. Κανα 2 φορές μου έχει τύχει να ξεκολλησει (λογω πλυντηριου) κάτι στο παπούτσι, το οποιο αντιμετωπιστήκε πανεύκολα με κολλα διπλης ανάμιξης. Τα πετάτε στο πλυντηριο αφοβα.... μιλάμε για 2-3 πλύσεις τον χρονο... Καλό είναι να βάλεις το κάθε παπούτσι μέσα με μια μαξιλαροθήκη ώστε να μη χτυπάνε στον κάδο αλλά και μεταξύ τους. (την πάτησα την πρώτη φορά και χάλασε το υλικό από πάνω) Άφοβα! Ωραία, οπότε αρκούν: 30 βαθμοί θερμοκρασίας Μισάωρο πρόγραμμα Ένα παλιό ρούχο η μαξιλαροθήκη για κάλυμμά κάθε παπουτσιού στο πλυντήριο2-3 ημέρες στέγνωμα 2-3 ημέρες στέγνωμα Μαλακτικό;;; Βάζουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα