mary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σε καμια περιπτωση ενα ρουχο απο ιδρωτα, πχ, δεν τοσο βρωμικο οσο ενα παπουτσι με χωμα, πχ. Και εκτος αυτου, δε φοβαστε μη σας μεινει μισο το παπουτσι μετα το πλυντηριο...; 1
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εμένα αυτό το νταπα-ντουπα που κάνουν τα παπούτσια και τα κορδόνια με νανουρίζει 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή κάθε φορά που τα πλένεις τον παίρνεις; 2
margaritagr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 κι εγω χρονια τα πλενω στο πλυντηριο σε χαμηλη θερμοκρασια και βγαινουνε μπομπα. Βεβαια τα τελευταια τα airmax δε τα χω βαλει γιατι μου ειπαν απο τη nike οτι καποιες φορες σκαει η αεροσολα. απλα τα καθαρισα μ ενα σπρει αφρου για στεγνο καθαρισμα που χω παρει απο το foot locker.
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 πλυσιμο στους 30 βαθμους και μετα καλο στεγνωμα 3 μερες. απλα αν εχουν πολλα χωματα πανω παρε τα πολλα με ενα πανακι μην σου διαλυσουν το πλυντηριο. Σε καμια περιπτωση ενα ρουχο απο ιδρωτα, πχ, δεν τοσο βρωμικο οσο ενα παπουτσι με χωμα, πχ. Και εκτος αυτου, δε φοβαστε μη σας μεινει μισο το παπουτσι μετα το πλυντηριο...; τα τζιν που εχουν κατσει σε ολο το μετρο μια χαρα μες στην βρωμα ειναι. το σωστο ειναι να κανεις μια μικρη πλυση ξεχωριστα για τα βρακια αν και ειλικρινα δεν προκειται να παθεις τπτ ακομα κι αν τα βαλεις με τα τζιν. προσωπικα σταματησα τις υστεριες με το καθαρισμα οταν συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανεις σε αυτη την ζωη απο το καθαριζεις και να πλενεις ολη την ωρα. παν μετρον αριστον. 8
Valerie_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 χλωρίνη πλυντηρίου ή dettol Πλυντηρίου και ξεμπέρδεψες. 1
original911 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Στο site της Nike λεει να μην πλένονται στο πλυντήριο.Επίσης είναι κάποια υλικά τα οποία χαλάνε, όπως τα καστόρινα.Νομίζω η καλύτερη λύση είναι στο χέρι.Χλιαρό νερο,λίγο απορυπαντικό ,μια παλιά οδοντόβουρτσα και καθάρισες.
liakjim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν κ τα σπρέι "νανοτεχνολογίας" που θεωρητικά τα κάνουν αδιάβροχα και δεν πιανουν βρώμα (δεν τα έχω δοκιμάσει απλά ως νύξη).
margaritagr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 εχω ενα τετοιο σπρει, οκ δε συγκρινεται με το να ηταν το παπουτσι gtx αλλα κατι κανει. απο φουτ λοκερ κι αυτο οσο για το καστορι προφανως κ δε τα βαζουμε πλυντηριο.... 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ή τα παπούτσια υπνίλα και ετσι εγινε υπνοβατης... Σε καμια περιπτωση ενα ρουχο απο ιδρωτα, πχ, δεν τοσο βρωμικο οσο ενα παπουτσι με χωμα, πχ. Και εκτος αυτου, δε φοβαστε μη σας μεινει μισο το παπουτσι μετα το πλυντηριο...; το πολυ πολυ να παρεις τα χοντρα απο τις σολες με μια πετσετα με χλωρινη αντε και μετα βαζεις 1-2 90αρια σκετα πλυσιματα με ξυδι και εισαι κομπλε πλυσιμο στους 30 βαθμους και μετα καλο στεγνωμα 3 μερες. απλα αν εχουν πολλα χωματα πανω παρε τα πολλα με ενα πανακι μην σου διαλυσουν το πλυντηριο. τα τζιν που εχουν κατσει σε ολο το μετρο μια χαρα μες στην βρωμα ειναι. το σωστο ειναι να κανεις μια μικρη πλυση ξεχωριστα για τα βρακια αν και ειλικρινα δεν προκειται να παθεις τπτ ακομα κι αν τα βαλεις με τα τζιν. προσωπικα σταματησα τις υστεριες με το καθαρισμα οταν συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανεις σε αυτη την ζωη απο το καθαριζεις και να πλενεις ολη την ωρα. παν μετρον αριστον. τους βαζεις μεσα και παλιοπετσετες/εφημεριδες/ρυζι (και γαμω τα ριζοτα) και κανα ανεμιστηρα, (σκιερο/ευαερο μερος) αν σκεφτεις οτι παιζουν ατομα που καθονται σε πεζουλια που εχουν χεσει κατσαριδες, και μετα καθονται στο κρεβατι... Μετα αναρωτιουνται γιατι παθανε παλι κυστη κοκκυγος 1
mary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 αν σκεφτεις οτι παιζουν ατομα που καθονται σε πεζουλια που εχουν χεσει κατσαριδες, και μετα καθονται στο κρεβατι... Μετα αναρωτιουνται γιατι παθανε παλι κυστη κοκκυγος για αυτο υπαρχουν οι πυτζααααμες! Για να φοριουνται μονο στο κρεβατι. Πες τα ρε μαν!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 γι' αυτο υπαρχουν τα κιλιμια και με τους καναπεδες παιζει αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι λέτε; Να βάλω τα trainers στο πλυντήριο; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Μήπως θα βγούν σκληρότερα και δεν προτείνεται; Πείτε μου την άποψη σας! εγώ τα έχω βάλει 2-3 φορές πλυντήριο τα αθλητικά μου, και όλα μια χαρά, δεν είδα κάποιο θέμα. Βέβαια, μην τα βάζεις τόσο συχνά. εγώ πχ τα είχα βάλει τελευταία φορά τον φεβρουάριο και η προτελευταία ήταν το σεπτέμβριο του 14.
nammo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 πλυσιμο στους 30 βαθμους και μετα καλο στεγνωμα 3 μερες. απλα αν εχουν πολλα χωματα πανω παρε τα πολλα με ενα πανακι μην σου διαλυσουν το πλυντηριο. Ναι, σωστός. Αυτονόητο θεωρώ. Εννοείται πως πρέπει να τα περάσουμε με τη βούρτσα πριν τα πλύνουμε. Αυτό είναι κάτι που κατ' εμέ πρέπει να γίνεται καθημερινά εφόσον έτσι απομακρύνεται η πηγή της ρύπανσης δηλαδή στην ουσία ο λόγος για τον οποίο λέμε να τα πλύνουμε: Η ρυπαρή σκόνη. εχω ενα τετοιο σπρει, οκ δε συγκρινεται με το να ηταν το παπουτσι gtx αλλα κατι κανει. απο φουτ λοκερ κι αυτο οσο για το καστορι προφανως κ δε τα βαζουμε πλυντηριο.... Υπάρχουν κ τα σπρέι "νανοτεχνολογίας" που θεωρητικά τα κάνουν αδιάβροχα και δεν πιανουν βρώμα (δεν τα έχω δοκιμάσει απλά ως νύξη). Wow! Δεν έχω ξανακούσει γι' αυτά. Δεν μας γράφετε μερικά σχόλια για να γνωρίζουμε;
opera Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αν τα τρέχεις πλύνε τα στο χέρι με μια μαλακή βούρτσα,αν τα έχεις για τη καφετέρια βάλ'τα στο πλυντήριο αλλά σε διχτάκι προστασίας γιατί φθείρονται-ξεβάφουν από το χτύπημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα