Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση ενα ρουχο απο ιδρωτα, πχ, δεν τοσο βρωμικο οσο ενα παπουτσι με χωμα, πχ.

Και εκτος αυτου, δε φοβαστε μη σας μεινει μισο το παπουτσι μετα το πλυντηριο...;

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κι εγω χρονια τα πλενω στο πλυντηριο σε χαμηλη θερμοκρασια και βγαινουνε μπομπα. Βεβαια τα τελευταια τα airmax δε τα χω βαλει γιατι μου ειπαν απο τη nike οτι καποιες φορες σκαει η αεροσολα. απλα τα καθαρισα μ ενα σπρει αφρου για στεγνο καθαρισμα που χω παρει απο το foot locker.

Δημοσ.

πλυσιμο στους 30 βαθμους και μετα καλο στεγνωμα 3 μερες. απλα αν εχουν πολλα χωματα πανω παρε τα πολλα με ενα πανακι μην σου διαλυσουν το πλυντηριο.

Σε καμια περιπτωση ενα ρουχο απο ιδρωτα, πχ, δεν τοσο βρωμικο οσο ενα παπουτσι με χωμα, πχ.

Και εκτος αυτου, δε φοβαστε μη σας μεινει μισο το παπουτσι μετα το πλυντηριο...;

τα τζιν που εχουν κατσει σε ολο το μετρο μια χαρα μες στην βρωμα ειναι. το σωστο ειναι να κανεις μια μικρη πλυση ξεχωριστα για τα βρακια αν και ειλικρινα δεν προκειται να παθεις τπτ ακομα κι αν τα βαλεις με τα τζιν. προσωπικα σταματησα τις υστεριες με το καθαρισμα οταν συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανεις σε αυτη την ζωη απο το καθαριζεις και να πλενεις ολη την ωρα. παν μετρον αριστον.

• Like 8
Δημοσ.

Στο site της Nike λεει να μην πλένονται στο πλυντήριο.Επίσης είναι κάποια υλικά τα οποία χαλάνε, όπως τα καστόρινα.Νομίζω η καλύτερη λύση είναι στο χέρι.Χλιαρό νερο,λίγο απορυπαντικό ,μια παλιά οδοντόβουρτσα και καθάρισες.

Δημοσ.

Υπάρχουν κ τα σπρέι "νανοτεχνολογίας" που θεωρητικά τα κάνουν αδιάβροχα και δεν πιανουν βρώμα (δεν τα έχω δοκιμάσει απλά ως νύξη).

Δημοσ.

εχω ενα τετοιο σπρει, οκ δε συγκρινεται με το να ηταν το παπουτσι gtx αλλα κατι κανει. απο φουτ λοκερ κι αυτο

οσο για το καστορι προφανως κ δε τα βαζουμε πλυντηριο....

• Like 1
Δημοσ.

Ή τα παπούτσια υπνίλα

και ετσι εγινε υπνοβατης...

το πολυ πολυ να παρεις τα χοντρα απο τις σολες με μια πετσετα με χλωρινη

αντε και μετα βαζεις 1-2 90αρια σκετα πλυσιματα με ξυδι και εισαι κομπλε

πλυσιμο στους 30 βαθμους και μετα καλο στεγνωμα 3 μερες. απλα αν εχουν πολλα χωματα πανω παρε τα πολλα με ενα πανακι μην σου διαλυσουν το πλυντηριο.

τα τζιν που εχουν κατσει σε ολο το μετρο μια χαρα μες στην βρωμα ειναι. το σωστο ειναι να κανεις μια μικρη πλυση ξεχωριστα για τα βρακια αν και ειλικρινα δεν προκειται να παθεις τπτ ακομα κι αν τα βαλεις με τα τζιν. προσωπικα σταματησα τις υστεριες με το καθαρισμα οταν συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανεις σε αυτη την ζωη απο το καθαριζεις και να πλενεις ολη την ωρα. παν μετρον αριστον.

τους βαζεις μεσα και παλιοπετσετες/εφημεριδες/ρυζι (και γαμω τα ριζοτα) και κανα ανεμιστηρα, (σκιερο/ευαερο μερος)

αν σκεφτεις οτι παιζουν ατομα που καθονται σε πεζουλια που εχουν χεσει κατσαριδες, και μετα καθονται στο κρεβατι...

Μετα αναρωτιουνται γιατι παθανε παλι κυστη κοκκυγος

• Like 1
Δημοσ.

αν σκεφτεις οτι παιζουν ατομα που καθονται σε πεζουλια που εχουν χεσει κατσαριδες, και μετα καθονται στο κρεβατι...

Μετα αναρωτιουνται γιατι παθανε παλι κυστη κοκκυγος

για αυτο υπαρχουν οι πυτζααααμες! Για να φοριουνται μονο στο κρεβατι. Πες τα ρε μαν!

Δημοσ.

Τι λέτε; Να βάλω τα trainers στο πλυντήριο; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Μήπως θα βγούν σκληρότερα και δεν προτείνεται;

Πείτε μου την άποψη σας!

εγώ τα έχω βάλει 2-3 φορές πλυντήριο τα αθλητικά μου, και όλα μια χαρά, δεν είδα κάποιο θέμα. Βέβαια, μην τα βάζεις τόσο συχνά. εγώ πχ τα είχα βάλει τελευταία φορά τον φεβρουάριο και η προτελευταία ήταν το σεπτέμβριο του 14.

Δημοσ.

Ναι, σωστός. Αυτονόητο θεωρώ. Εννοείται πως πρέπει να τα περάσουμε με τη βούρτσα πριν τα πλύνουμε.

Αυτό είναι κάτι που κατ' εμέ πρέπει να γίνεται καθημερινά εφόσον έτσι απομακρύνεται η πηγή της ρύπανσης δηλαδή στην ουσία ο λόγος για τον οποίο λέμε να τα πλύνουμε: Η ρυπαρή σκόνη.

εχω ενα τετοιο σπρει, οκ δε συγκρινεται με το να ηταν το παπουτσι gtx αλλα κατι κανει. απο φουτ λοκερ κι αυτο

οσο για το καστορι προφανως κ δε τα βαζουμε πλυντηριο....

Υπάρχουν κ τα σπρέι "νανοτεχνολογίας" που θεωρητικά τα κάνουν αδιάβροχα και δεν πιανουν βρώμα (δεν τα έχω δοκιμάσει απλά ως νύξη).

Wow! Δεν έχω ξανακούσει γι' αυτά. Δεν μας γράφετε μερικά σχόλια για να γνωρίζουμε;

Δημοσ.

Αν τα τρέχεις πλύνε τα στο χέρι με μια μαλακή βούρτσα,αν τα έχεις για τη καφετέρια βάλ'τα στο πλυντήριο αλλά σε διχτάκι προστασίας γιατί φθείρονται-ξεβάφουν από το χτύπημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...