Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα σκεψου οτι μεχρι πριν 40 χρονια ειχαν ακριβως την ιδια αντιμετωπιση οπως εχουν οι παιδεραστες σημερα.

ευνουχισμος,δημοσια διαπομπευση κτλ

Σε κάθε εποχή μιλάμε με τα δεδομένα της εποχής όμως! Αν σε 40 χρόνια οι παιδεραστές βγαίνουν στα κανάλια και το lifestyle τους αποτελεί σχεδόν πρότυπο (αυτό είναι το άλλο άκρο βέβαια αλλά τέλος πάντων) τότε τι να πω...ζήτω που καήκαμε! :P

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι αλλα σκεψου οτι μεχρι πριν 40 χρονια ειχαν ακριβως την ιδια αντιμετωπιση οπως εχουν οι παιδεραστες σημερα.

ευνουχισμος,δημοσια διαπομπευση κτλ

Ευτυχώς έχουμε φτάσει στο 2015 και (στην Ελλάδα τουλάχιστον) μπορούμε να διακρίνουμε πότε κάνει είναι εγκληματικό και πότε όχι.

Δημοσ.

Ευτυχώς έχουμε φτάσει στο 2015 και (στην Ελλάδα τουλάχιστον) μπορούμε να διακρίνουμε πότε κάνει είναι εγκληματικό και πότε όχι.

μιλας με γριφους γεροντα

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή, εξισώνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία; Λέτε ότι και τα δύο είναι το ίδιο, οπότε εάν το ένα είναι ψυχική διαταραχή είναι και το άλλο; 

Ας μην μπλέκουμε κάποια πράγματα, γιατί έχουν μπερδευτεί πολλές φορές σε αυτό το νήμα. Άλλο να έχεις σεξουαλική προτίμηση για κάτι, και άλλο να βιάζεις για αυτό. Το 2ο σαφώς και είναι ανεπίτρεπτο.

Λέγοντας την λέξη παιδεραστία, δεν γίνεται αντιληπτό σε τι αναφέρεσαι.

Αν εννοείς πάντως ότι το να έλκεσαι από παιδιά, είναι το ίδιο με το να έλκεσαι από άντρες (ότι και οι 2 γεννήθηκαν έτσι, και δε χρίζουν ψυχιατρικής βοήθειας απλά για την προτίμησή τους) τότε εγώ ναι, αυτό ακριβώς έλεγα.

• Like 1
Δημοσ.

@Muchacho άλλο κείμενο διαβάζουμε; Εγώ βλέπω στο quote σου ένα κάρο βαρβάτες αποδείξεις και κακό ιστορικό αλλά καμία απόφαση δικαστηρίου. Το δικαστήριο αποφασίζει ποιος είναι ένοχος και ποιος αθώος, δεν πιστεύω να διαφωνείς σε αυτό;

και λίγο αργότερα ...

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να δείχνεις μια φωτογραφία για να πιάσεις κάποιον που δυνητικά είναι επικίνδυνος (ακόμα και αν δεν έχει δικαστεί) και στο να δείχνεις ανθρωποφαγικά κάποιον που έχεις ήδη στα χέρια σου, για να παρουσιάσεις έργο και να χαϊδέψεις κατώτερα ένστικτα του όχλου.

Εδώ έχουμε απόφαση δικαστηρίου ? εδω δεν αποφασίζει το δικαστήριο ? ποιος αποφασίζει ?

Εκτροχιάστηκε το νήμα αλλά Οκ αναμενόμενο!

Πρέπει να γίνει κατανοητό πάντως ότι με την ίδια διάταξη που δίνονται στην δημοσιότητα οι φώτο του παιδεραστή, με την ίδια ακριβώς διάταξη δίνονται κ οι φώτο των τρομοκρατών, των δολοφόνων γεωργιανών στην Ύδρα, του δράστη στον Πειραιά κτλ

Δεν μπορούμε δηλαδή να είμαστε ΚΑΤΑ της διάταξης στην περίπτωση του καημένου του βιαστή αλλά να είμαστε ΥΠΕΡ της διάταξης στην περίπτωση του Αλβανού στον Πειραιά όπως κάνετε μερικοί εδώ!

Τα έχετε μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα στο μυαλό σας ενώ είναι ξεκάθαρα!

Και ο βιαστής και ο χειρότερος τρομοκράτης δεν έχουν δικαστεί, οπότε έχουν ΤΟ ΙΔΙΟ δικαίωμα στο να ΜΗΝ μοιράζονται οι φάτσες τους στα ΜΜΕ! δεν  κάνουμε διακρίσεις,  όσο δεν έχουν δικαστεί  θα μπορούσαν  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ  να είναι αθώοι , μιας και μόνο το δικαστήριο αποφασίζει ποιος ειναι ένοχος και ποιος ειναι αθώος !!! ! κατανοητό ?  Η διάταξη ισχύει για όλους το ίδιο!

Αποφασίστε αν είστε υπέρ ή κατά!

1+1=2

Καταλάβαμε τώρα όλοι τα αυτονόητα ?

καλή η ειρωνεία , ακόμη καλύτερη  η συγνώμη βέβαια  .. 

Δημοσ.

Πάντως οι 9 από τους 10 ομοφυλόφιλους που γνώριζα για χρόνια τα είχανε αρκετά εμφανή τα ψυχολογικά τους. Μπορεί βεβαίως να τα απέκτησαν και λόγω της ομοφυλοφιλίας τους, who knows!

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2072932/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1446471/

http://psychcentral.com/lib/higher-risk-of-mental-health-problems-for-homosexuals/

• Like 1
Δημοσ.

Ναι λογικό οι άνθρωποι αυτοί πιέζονται υπερβολικά από τα κοινωνικά πρότυπα και τον ίδιο τους τον εαυτό δυστυχώς..

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα με αφορμή τη σύλληψη του 25χρονου βιαστή στους Αμπελόκηπους, του οποίου τα στοιχεία και οι φωτογραφιές επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Ο τύπος είναι μόνο 25, και όταν καταδικαστεί τουλάχιστον για τους βιασμούς τους οποίους ομολόγησε μαζί με όποια ελαφρυντικά και καλή διαγωγή πιθανώς έχει, δεν φαντάζομαι να κάτσει πάνω από 10 χρόνια στη φυλακή στην χειρότερη. Αυτό σημαίνει οτι θα βγει 30 κάτι και ακόμα και αν έχει ᾽σωφρονιστεί᾽ θα είναι για πάντα δακτυλοδεικτούμενος. Επομένως σε τι είδους επανένταξη (εργασία κοκ) μπορεί να ελπίζει κάποιος που έγινε γνωστός πανελλαδικά ως βιαστής;

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα με αφορμή τη σύλληψη του 25χρονου βιαστή στους Αμπελόκηπους, του οποίου τα στοιχεία και οι φωτογραφιές επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Αλήθεια, είναι βιαστής; Λέει θα τον κατηγορήσουν για 3 βιασμούς και 6 απόπειρες. Αυτό που είδα εγώ στο βίντεο σίγουρα δεν είναι βιασμός και μεταξύ μας και απόπειρα υπερβολικό μου φαίνεται (χωρίς να θέλω να πω ότι δεν είναι καταδικαστέο -- απλά μη βαφτίζουμε π.χ. την επίθεση με ρόπαλο απόπειρα δολοφονίας έτσι), και ταιριάζει με το "βλακεία και καγκουριά" που είπε λέει ο ίδιος. Καλύτερες πληροφορίες να είχαμε...

Τώρα γι' αυτό που ρωτάς, κλασικά υποτίθεται πως ζυγίζουμε πολλά πράγματα (π.χ. σε τέτοια περίπτωση δημοσιοποίηση της εικόνας για να έρθουν μπροστά τυχόν επιπλέον θύματα). Νομίζω πως εδώ η δημοσίευση αυτή καθαυτή δεν είναι υπερβολική, αλλά αυτοί που θέλουν σκότωμα είναι φυσικά τα media και δη οι ηλεκτρονικές κωλοφυλλάδες ("δράκος" lol έτσι).

• Like 4
Δημοσ.

απλά μη βαφτίζουμε π.χ. την επίθεση με ρόπαλο απόπειρα δολοφονίας έτσι), και ταιριάζει με το "βλακεία και καγκουριά" που είπε

Αν ήσουν δικηγόρος σίγουρα θα ήσουν άνεργος. Αν είχες πάρει πτυχίο βέβαια..

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήσουν δικηγόρος σίγουρα θα ήσουν άνεργος. Αν είχες πάρει πτυχίο βέβαια..

Ευτυχώς που δεν είμαι. Αλλά νομίζω πως κάτι θα κατάφερνα στην ανάγκη, πχ πηγαίνοντας σαν και σένα σε μια οποιαδήποτε δουλειά αρκεί να είναι μόνιμη.

Φίλε έχεις πρόβλημα, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή η πληροφορία της σύλληψης μελαχρινού άνδρα στα 25 τάδε αναστήματος που δρούσε στην περιοχή Αμπελοκήπων δεν θα ήταν αρκετή για να κινητοποιηθούν και άλλα πιθανά θύματά του;

Δημοσ.

Δεν ξέρω και δεν υπάρχει ζυγαριά γι' αυτά τα πράγματα. Ξέρεις τώρα, για να δικαιολογείται πρέπει να είναι λέει necessary and proportionate και άλλες τέτοιες λέξεις που πιο φλού δε γίνεται.

Στην προκειμένη αυτή τη στιγμή με τα ελάχιστα που είδα μου φαίνεται πιθανότερο ο τύπος να ήταν εγκληματικά ηλίθιος παρά στυγνός βιαστής (γι' αυτό το ανέφερα), οπότε ένας λόγος παραπάνω να μη τα δώσεις όλα στη φόρα με το καλημέρα.

Φυσικά αυτά τα σκέφτομαι εγώ, ο εισαγγελέας έχει τα δικά του κριτήρια και ξέρεις πώς πάνε αυτά μερικές φορές. Tough on crime.

Δημοσ.

Το άσχημο είναι ότι τα ΜΜΕ και ειδικά οι τηλεοράσεις σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις φτιάχνουν δικά τους σενάρια και αυτό που λέει ο λαός "τη τρίχα την κάνουν τριχιά" και πολλές φορές όσοι παρακολουθούν τηλεόραση (και δεν αναφέρομαι για την συγκεκριμένη περίπτωση), ξεσηκώνονται γιατί π.χ. ο Εισαγγελέας άφησε κάποιον ελεύθερο.

Ο Εισαγγελέας αποφασίζει σύμφωνα με τα έγγραφα και τα στοιχεία της δικογραφίας και όχι σύμφωνα με τον κάθε σεναριογράφο - δημοσιογράφο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα στοιχεία της AGB.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...