Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αλανια μου.

αγορασα στις 15 Σεπτεμβρη μια sj4000 απο bangood.

οταν παρελαβα το προιον ελειπε το καπακι που καλυπτει την υποδοχη του mini-usb.

τους εστειλα το σχετικο mail,αλλα μεχρι να μου απαντησουν χαλασε και το κουμπι του zoom out,οποτε τους εστειλα και το αναλογο mail παλι.

μου απαντησαν σημερα μονο για το καπακι που ελειπε και μου ειπαν οτι ετσι βγαινει η καμερα.

τους τονισα οτι το βασικο προβλημα ειναι το κουμπι,αλλα η κινεζα που απαντουσε μου εκανε..την κινεζα..

μου απαντησε οτι το προιον οπως φαινεται απο τα μηνυματα μου δεν ειχε προβλημα στο κουμπι στην αρχη,παρα μονο ελειπε το καπακι,οποτε χαλασε στα χερια μου.

της απαντησα οτι θα πρεπει να το καλυψει η εγγυηση τους,μονο για να μου απαντησει οτι δε με συμφερει να το στειλω στην κινα λογω μεταφορικων,και οτι ισως μου καλυψουν αυτοι ενα μερος του κοστους επισκευης.

της απαντησα οτι δε γινεται να εχω ενα προιον 10 μερες,να χαλαει και να μου προτεινει επισκευη.

περιμενω να μου απαντησει ποσο θα ειναι τα μεταφορικα,αλλα βλεπω οτι κανει τα παντα για να καθυστηρησει τις διαδικασιες..

εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αναλογο?

τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

δε δικαιουμαι προφανως αντικατασταση η εστω επισκευη χωρις να πληρωσω κατι?

μιλαμε τωρα οτι την ειχα 10 μερες και χαλασε χωρις πολλη χρηση.

Δημοσ.

Απότι έχω καταλάβει παίρνεις κάτι φτηνά από τα μαγαζιά αυτά αλλά από εγγύηση δεν είναι να περιμένεις εύκολα κάτι

Δημοσ.

Kαποιος που να εχει σχετικη εμπειρια απο banggood???

προσπαθω να συνεννοηθω με την κινεζα αλλα δεν παιρνει χαμπαρι απο αγγλικα,ασε που κανει τα παντα για να καθυστερησει τη συναλλαγη,οπως ηταν αναμενομενο.

Δημοσ.

με ποιο τροπο εγινε η αγορα? με καρτα η paypal?

με paypal.

σορρυ για το offtopic,η καμερα αξιζει γενικοτερα?

για τα λεφτα της καλουτσικη ειναι,ειδα οτι τωρα η τιμη της εχει πεσει 20 ευρω και εκνευριστηκα πιο πολυ.

Δημοσ.

αγγλια θα τη στειλω.

χθες διαβασα στους ορους οτι αν κανεις flash firmware ακυρωνεται η εγγυηση.

εγω εχω κανει update με official firmware,δεν πιστευω να εχω κανενα προβλημα ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...