Stef_25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδια,με την χρηση του υπολογιστη μου,και χωρις προγραμματα περιττα σε αυτον,ο χωρος στον δισκο c: εχει μειωθει με αποτελεσμα να εχω 5gb ελευθερα μονο. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να κανει εκαθθαριση για περιττα αρχεια κτλ που δεν χρειαζονται? Να πω πως δεν υπαρχουν ταινιες τραγουδια και τετοια αρχεια αποθηκευμενα σε αυτον,αλλα στον δευτερο σκληρο του υπολογιστη μου οποτε δεν ευθυνεται κατι τετοιο για το γεμισμα του σκληρου Επισης να πω οτι ο φακελος "windows" στον δισκο c:/ ειναι 41gb κατι που νομιζω οτι ειναι υπερβολικο ετσι δεν ειναι? Τα windows που χρησιμοποιω ειναι win8
makfil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που μπορείς να κάνεις άμεσα είναι να καθαρίσεις τον κάδο ανακύκλωσης (recycle bin) καθώς και το φάκελο C:/users/ to onoma sou/ AppData/ Local/ Temp
Stef_25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 δοκιμασε το ccleaner Το χρησιμοποιησα αλλα μονο 800mb απελευθερωσα.. Ο Δισκος ειναι 98gb και το βλεπω παρα πολυ δυσκολο με τα προγραμματα που εχω να εχω μονο 5gb ελευθερο χωρο και ο φακελος των windows να ειναι 40+gb
White_Cat Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα ! Η πρώτη επιλογή που μου έρχεται στο μυαλό είναι να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο πρόγραμμα που διαθέτουν τα ίδια τα Windows. Λέγεται Disk Cleanup (εκκαθάριση δίσκου). Για να το τρέξεις επιλέγεις διαδοχικά τα εξής : Έναρξη --> Προγράμματα --> Βοηθήματα --> Εκκαθάριση δίσκου Στα αγγλικά Windows : Start --> All Programs --> Accessories --> Disk CleanUp Ενεργοποίησε όλες τις διαθέσιμες επιλογές, ώστε το πρόγραμμα να διαγράψει όσα περισσότερα άχρηστα στοιχεία μπορεί. Το πρόγραμμα αυτό διαγράφει εκείνα τα αρχεία που είναι πραγματικά άχρηστα και σε καμία περίπτωση δε βλάπτει το λειτουργικό σύστημα ή τα ήδη εγκατεστημένα προγράμματα. Αντίθετα, άμα δοκιμάσεις αυτό που προτείνει ο χρήστης makfil, είναι αρκετά πιθανό να διαγράψεις κάποιες (χρήσιμες) ρυθμίσεις των ήδη εγκατεστημένων προγραμμάτων. Με εκτίμηση, Ο Άσπρος Γάτος
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ο καθαρισμός του temp φάκελου δεν επηρεάζει τίποτα εκτός αν εκείνη τη στιγμή κάνεις setup κάποιο πρόγραμμα και σβήσεις τα προσωρινά αρχεία εγκατάστασης που δημιουργήθηκαν, οπότε ξανατρέχεις το setup. Το ccleaner είναι ασφαλές πρόγραμμα. Πήγαινε και από τα Εργαλεία->Επαναφορά συστήματος και διέγραψε τις επαναφορές συστήματος (δεν θα σε αφήσει να διαγράψεις την τελευταία έτσι κι αλλιώς). Επίσης, στον καθαρισμό τσεκάρισε στο Προσωρημένα το Προγράμματα απεγκατάστασης επειγουσών επιδιορθώσεων. Τέλος κατέβασε το WinDirStat και δες πως είναι κατανεμημένος ο χώρος στον δίσκο. Ίσως εντοπίσεις κάπου κάτι που πιάνει τζάμπα χώρο (π.χ. τα windows )
bilya Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 επίσης αν δεν χρησιμοποιείς την αδρανοποίηση απενεργοποίησε την, επίσης τσέκαρε και τα restore points πόσο χώρο πιάνουν
nick2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ολα οσα ειπατε ειναι αρκετα καλα,μονο που εγω εχω σταματησει να κατεβαζω freeware για πολλους λογους. Καλη τυχη σε οτι βρεις.
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ολα οσα ειπατε ειναι αρκετα καλα,μονο που εγω εχω σταματησει να κατεβαζω freeware για πολλους λογους. Καλη τυχη σε οτι βρεις. Εξαρτάτε από το freeware. Πάντως προτιμάς να διακινδυνέψεις την ασφάλεια και την σταθερότητα του συστήματος σου με αμφιβόλου προορισμού cracks και patches, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα