geo1st487 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Οι τραπεζες λενε να μη γραφουμε τον κωδικο pin πανω στην καρτα αναληψης για ευνοητους λογους. Στις χρεωστικες καρτες για ποιο λογο πρεπει να ειναι ολα τα στοιχεια γραμμενα πανω στην καρτα που χρειαζεται καποιος για να κανει online αγορες (εστω και αν δεν μπορει σε ολα γιατι σε κάποια site οι τραπεζες ζητάνε και έξτρα κωδικό που ορίζει ο χρηστης);
sistah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Secure sms υπαρχει και για χρεωστικες, απλα ειναι με καποια χρεωση για την χρηση της υπηρεσιας (οχι του sms). Προσωπικα σχεδον σε ολα τα sites μου πεταει το secure code. Σε σκανδιναβικη χωρα που χρησιμοποιουν αποκλειστικα καρτες, εχουν μια ειδικη επιπλεον καρτα με καποια νουμερα πανω κατι σαν το secure code. Μπορει να ειναι και τριτο layer. Εγώ να ρωτήσω κάτι τώρα έστω ότι αγοράζω ένα βιβλίο και πληρώνω στο βιβλιοπωλείο με κάρτα,πληκτρολογώ μπροστά στην πωλήτρια τον κωδικό αλλά η κάρτα δεν φεύγει από μπροστά μου,υπάρχει περίπτωση να γίνει μαλακία; γιατί μάλλον την έκανα τη μαλακία έχω χρεωστική της εθνικής και σε κάθε ιντερνετική αγορά μου ζητάει secure code βεβαια Aναθεμα και αν καταλαβα τι μαλακια εκανες. Για παμε παλι.
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγώ να ρωτήσω κάτι τώρα έστω ότι αγοράζω ένα βιβλίο και πληρώνω στο βιβλιοπωλείο με κάρτα,πληκτρολογώ μπροστά στην πωλήτρια τον κωδικό αλλά η κάρτα δεν φεύγει από μπροστά μου,υπάρχει περίπτωση να γίνει μαλακία; γιατί μάλλον την έκανα τη μαλακία έχω χρεωστική της εθνικής και σε κάθε ιντερνετική αγορά μου ζητάει secure code βεβαια Τόσος κόσμος πληρώνει στα καταστήματα με κάρτα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, μην αγχώνεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα