ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Διάβαζα ένα άρθρο για ένα παλικάρι που έχει κάποιο θέμα και πιθανόν να χρειάζονται χρήματα αρκετά για εγχείρηση. Είμαι εδώ και καιρό σε ένα site αμερικάνικο και σχεδιάζω μπλούζες. Δεν έχω πουλήσει κάτι αλλά υπάρχουν πολλοί που πουλάνε εκει μέσα για παρόμοιου σκοπό. Δηλαδή για να βοηθήσουν κάποιον Όλα τα χρήματα θα πάνε σε αυτόν τον σκοπό Το θέμα είναι ότι η εταιρεία αν πουλήσω τα μπλουζάκια θα μου βάλει σε κάποιο χρονικό διάστημα τα χρήματα στο Paypal Εγώ πχ θα τα κάνω withdraw για να τραβήξω στην κάρτα μου και να κάνω από κει την μεταφορά στο λογαριασμό του προσώπου που με ενδιαφέρει. Ερώτω. Μέχρι πόσα λεφτά μπορούν να μου έρθουν στο Paypal? Αν πχ πουλήσω ένα εξωπραγματικό αριθμό του προϊόντος τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με εφορίες και τέτοια Δεν ξέρω γιατί οι αμερικάνοι οι οποίοι είναι το κύριο αγοραστικό κοινό σε αυτό το site δίνουν εύκολα χρήματα σε τέτοιες προσπάθειες (βλ. Kickstarter )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα