Stefanos92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τον τελευταίο καιρό (αρκετό καιρό) διαβάζω πολύ.. δεν είναι τόσο ότι διαβάζω μέρα νύχτα όσο ότι όλο το έχω έγνοια.. με αυτό το διάβασμα θα ξεμπερδέψω γύρω στις αρχές του νέου έτους. Επίσης είμαι σε διατροφή και δε τρώω γλυκά. Πάω γυμναστήριο αλλά σήμερα ένιωα κουρασμένος και δεν πήγα. Απλά συνειδητοποιώ τώρα ότι τα νεύρα μου ειναι "σπασμένα", σαν να θέλω να σπάσω κάτι, να τσακωθώ με κάποιον, να βάλω τα κλάματα, να ουρλιάξω.. να εκτονωθώ. Ακόμα και τους ώμους μου τσιτωμένους τους νιώθω. Με μη βίαιο τρόπο πως μπορώ να χαλαρώσω λίγο; Όλη μέρα σήμερα ο ένας μου ευατός προσπαθεί να διαβάσει ο άλλος να κάτει.. βλέπω το βιβλίο και μου βγαίνουν βίαια ένστικτα.
Mikeasdf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Απο τη διατροφη ειναι.Κανε σεκς, βρες γκομενα, βγες με φιλους (οχι με αυτους που δε λενε τι εχουν ) 2
idomeneas7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Φαε κανά γλυκό να στρώσεις. Αν δε σε βοηθήσει, πήγαινε σε μια μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων και πες να σε αφήσουν να διαλύσεις κανένα παλιό αμάξι. 2
duende Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 αλλαξε διατροφη αν μπορεις και πινε νερο καθε φορα που τσιτωνεις
pappous_soulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 βλέπω το βιβλίο και μου βγαίνουν βίαια ένστικτα. Αν τα αφήσεις να βγουν θα μπορείς στο μέλλον να γράψεις βιβλίο για τις βίαιες πράξεις σου.
xristos97 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ουρλιαξε οσο πιο δυνατα μπορεις να βγουν ολα απο μεσα σου, κανε burpees ουρλιαζοντας μεχρι να μην νιωθεις τα ποδια σου. που ξες... update: κατι σαν αυτο εννοω Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2015 από xristos97
Mau-Maus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλός ο χαβαλές , άκου και μια επιστημονική άποψη τώρα που μπορεί να σε βοηθήσει ! θα περάσεις από ένα φαρμακείο και θα ζητήσεις να σου δώσουν σε συμπλήρωμα τρυπτοφανη η Θεανινη!μη τρομάζεις , αμινοξέα είναι .. το πρώτο θεωρείται ο ρυθμιστής της καλής διάθεσης, ρυθμίζει την Σεροτονινη και το δεύτερο εχει ήπια ηρεμιστική δράση ! επίσης πίνε κάθε βράδυ το βότανο λουιζα/ το βράζεις όπως το τσάι και πέρα από τις καταπληκτικές του ιδιότητες είναι κ χαλαρωτικό .. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2015 από Mau-Maus
Lilith19 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Aν δεν νιώθεις κουρασμένος σε σημείο να θέλεις να λιποθυμήσεις, πήγαινε γυμναστήριο. Mετά τα πρώτα λεπτά αρχίζεις να συνέρχεσαι και τελειώνοντας έχεις προσφέρει στον εαυτό σου ένα σούπερ κοκτεηλάκι χημικών που μειώνει και την τάση επιθετικότητας και την αποχή από τον εθισμό της ζάχαρης. Η τελευταία, σε λίγες μέρες θα έχει υποχωρήσει αισθητά, εγώ την έχω κόψει κάποια χρόνια και πλέον δεν την αποζητώ καθολου 1
manzah80 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Οχι ακριβως μαους η θεανινη πιανει εκει που πιανει το ζαναξ και το αλκοολ gaba receptors η τρυπτοφανη ειναι προδρομος της σεροτονινης αν κανω λαθος διορθωσε με τα χω παρει και τα δυο στο παρελθον.Α καλα ειμαι γκαβος τωρα το ειδα καλα μια χαρα τα γραψες.Το πρωι παιρνε την τρυπτοφανη το βραδυ την θεανινη αλλοιως θα σπηνταρεις.Το κακο με την τρυπτοφανη ειναι οτι σου σκαει η σεροτονινη πολυ αποτομα στο κεφαλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα