Προς το περιεχόμενο

CRYPTARK - Alientrap games


ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τους ίδιους που μας έδωσαν το Apotheon έρχεται αυτό το παιχνιδάκι το οποίο δείχνει εξαιρετικό για το είδος με artwork που παραπέμπει αρκετά σε Metroid και R-Type. 

 

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε θα το έλεγα χαρντκορίλα αλλά σίγουρα ένα καλό shoot'em up είναι ευπρόσδεκτο. Πέρα από τις (επανα)κυκλοφορίες  των Ikaruga, DoDonPachi, Raptor: Call of the Shadows από GOG και ό,τι θρυλικό υπάρχει σε ΜΑΜΕ δεν έχουμε δει τίποτα αξιόλογο πέρα από το Insanely Twisted Shadow Planet που δεν το είχε και πολύ.

 

Από το λίγο που είδα μου φάνηκε περισσότερο floater παρά scrolling και πιο κοντά στο R-Type παρά στα bullet hell της Atlus, αλλά θα περιμένω να δω. Εγώ ήμουν και θα είμαι της σπίντας και της απομνημόνευσης :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μοναδικό καλό shooter που βγήκε σχετικά πρόσφατα είναι το Astebreed. Ολα τα υπόλοιπα είναι παλιά παιχνίδια και τα περισσότερα καινούργια καλά shooter δεν έχουν κανένα όραμα σε ότι αφορά το artwork και την ατμόσφαιρα (και μια υποτυπώδη ιστορία έτσι για μπεις στο πνεύμα). Αυτό δείχνει να το πάει καλά το πράμα και πράγματι δείχνει κατηγορίας floater shooter σαν το Bangai-O που είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Δεν θα με χαλάσει άλλο ένα τέτοιου τύπου αν είναι καλό. Σίγουρα θα το παρακολουθώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Μετά από τόσο καιρό σε early-access ήρθε η ώρα της κανονικής του κυκλοφορίας που ήταν 20 του Ιούνη. Βγήκαν φυσικά και τα πρώτα review/γνώμες και είναι θετικότατες. Οποιος γουστάρει τέτοιο  στυλ παιχνιδιού σίγουρα θα πρέπει να του ρίξει μια ματιά καθώς δείχνει ότι έπεσε δουλειά και δεν είναι προχειράτζα. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...