Προς το περιεχόμενο

Ανησυχία !!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με μια εφαρμογή που έχω κατεβασμένη στο κινητό ηταν να μου έρθει περίοδος 2 του μηνός . Έχω καθυστέρηση σχεδόν 1 βδομάδα . Να αρχίσω να ανησυχώ ? Η προηγούμενη περίοδος μου ηταν σχεδόν φυσιολογική . Εχω κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης σύμφωνα με το ιντερνετ . πχ. (Ανεξήγητη κούραση και υπνηλία , Υψηλή θερμοκρασία σώματος (εδω και καιρό η θερμοκρασία μου δεν πέφτει κάτω απο το 37,2 ) , Πόνος στη μέση , Αίσθηση αδιαθεσίας , Ναυτία και εμετός ) . Τι να κάνω ? Είμαι εντελώς μόνη σε αυτό με τον πρώην μου δεν έχω απολύτως καμία επαφή ... Δώστε συμβουλές πλζ

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αντε παλι..

κοιτα συμφωνα με το ιντερνετ υπαρχουν 2 σεναρια..

εχεις συμπτωματα & περιοδο= καρκινος.

εχεις συμπτωματα χωρις περιοδο=εγκυμοσυνη

-και λυπαμαι πολυ που μιλαω κατα αυτο το τροπο για το 1ο γιατι πραγματικα ειναι κατι παραπολυ σοβαρο- απλα θελω να τονισω το γεγονος οτι ποτε δε ψαχουλευουμε στο ιντερνετ.τωρα στη περιπτωση σου γιατι δε κανεις μια β-χοριακη? αιματολογικη ειναι και σε λιγες ωρες θα χεις τα αποτελεσματα. γιατι τωρα να καθομαστε να αναλυουμε ποτε εκανες τελευταια φορα σεξ και γονιμες μερες κλπ δε λεει σε τεχνολογικο φορουμ.. (να μου πεις τωρα το θυμηθηκες εδω λεμε αλλα κι αλλα αλλα τεσπα :P)

Δημοσ.

Λοιπόν αν ανησυχείς για εγκυμοσύνη πάρε ένα τεστ εγκυμοσύνης και δες μόνη σου. Φαντάζομαι βέβαια εξαρτάται και από τη σεξουαλική σου ζωή.. αν δεν έκανες κάτι να σαι έγκυος δύσκολα. Γενικά καθυστέρηση συμβαίνει, μπορεί και να κάνει και 3 εβδομάδες η περίοδος να εμφανιστεί. Οπότε τεστ εγκυμοσύνης και αν γενικά δεν έχεις σταθερό κύκλο τσάκα σε ενδορκινολόγο να σου δώσει αντισυλληπτικά να συνέλθει ο κύκλος. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ένα νοσοκομείο που κάναμε μια πρακτικούλα, ήταν μια νοσηλεύτρια η οποία ήθελε να κάνει παιδί και δε μπορούσε και ότι τεστ έκανε σε άλλες στα ΤΕΠ τα έβρισκε θετικά.. 

Δημοσ.

αν γενικά δεν έχεις σταθερό κύκλο τσάκα σε ενδορκινολόγο να σου δώσει αντισυλληπτικά να συνέλθει ο κύκλος. 

κατσε ρε συ τι αντισυλληπτικα!! δεν ειναι καραμελες!! μπορει να μην εχει σταθερο κυκλο για ψυχολογικους λογους, στρες ή οτιδηποτε! ε δε θα παρει και αντισυλληπτικα! μονο αν εχει τιποτα πολυκυστικες! το θεμα ειναι αν δεν εχει σταθερο κυκλο να εντοπισει το προβλημα οχι να το λυσει με αντισυλληπτικα!!

Δημοσ.

Απο όλα τα παρόμοια ποστς που έχουν σε αυτό το φόρουμ, 70% δεν ήταν εγκυες και 30% δεν ξαναμπήκαν insomnia. Κάνε ένα τέστ και ελπίζουμε να μας πεις.

Δημοσ.

κατσε ρε συ τι αντισυλληπτικα!! δεν ειναι καραμελες!! μπορει να μην εχει σταθερο κυκλο για ψυχολογικους λογους, στρες ή οτιδηποτε! ε δε θα παρει και αντισυλληπτικα! μονο αν εχει τιποτα πολυκυστικες! το θεμα ειναι αν δεν εχει σταθερο κυκλο να εντοπισει το προβλημα οχι να το λυσει με αντισυλληπτικα!!

Καλά ηρέμισε δεν της τα συνταγογράφησα.. απλά συνήθως κάτι τέτοιο παίζει. Για αυτό της είπα να πάει σε έναν ενδοκρινολόγο και να βγάλει άκρη.

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με μια εφαρμογή που έχω κατεβασμένη στο κινητό ηταν να μου έρθει περίοδος 2 του μηνός . Έχω καθυστέρηση σχεδόν 1 βδομάδα . Να αρχίσω να ανησυχώ ? Η προηγούμενη περίοδος μου ηταν σχεδόν φυσιολογική . Εχω κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης σύμφωνα με το ιντερνετ . πχ. (Ανεξήγητη κούραση και υπνηλία , Υψηλή θερμοκρασία σώματος (εδω και καιρό η θερμοκρασία μου δεν πέφτει κάτω απο το 37,2 ) , Πόνος στη μέση , Αίσθηση αδιαθεσίας , Ναυτία και εμετός ) . Τι να κάνω ? Είμαι εντελώς μόνη σε αυτό με τον πρώην μου δεν έχω απολύτως καμία επαφή ... Δώστε συμβουλές πλζ

Πρώτα από ... ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ εφόσον είσαι έγκυος !!! Δεύτερον δεν θα έπρεπε να το συζητήσεις με την οικογένειά σου και ίσως από τον καραγκιόζη που σε χώρισε γιατί επρόκειτο για ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ηρέμισε δεν της τα συνταγογράφησα.. απλά συνήθως κάτι τέτοιο παίζει. Για αυτό της είπα να πάει σε έναν ενδοκρινολόγο και να βγάλει άκρη.

βασικα νομιζω οτι η σειρα ειναι πρωτα αιματολογικες-υπερηχος-οτιδηποτε αλλο

*υπερηχος οχι για εγκυμοσυνη προφανως :P

Δημοσ.

Νομίζω κάποιες σαύρες έχουν το προνόμιο της παρθενογένεσης.

Ή μπορεί να βγει κάνα Alien.

Ο ο νέος upgraded Jesus

• Like 1
Δημοσ.

βασικα νομιζω οτι η σειρα ειναι πρωτα αιματολογικες-υπερηχος-οτιδηποτε αλλο

*υπερηχος οχι για εγκυμοσυνη προφανως :P

Νιώθω λες και παίζουμε στο Dr House :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...