somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 μα δεν αρχισα τους γριφους ακομα **παντως εμενα μου χει πει η γυναικολογος μεχρι 10 μερες ειναι "φυσιολογικο" μετα να αρχισεις να ψαχνεσαι.. και η βλακεια ειναι οτι τωρα εσυ αγχωνεσαι (πιθανοτατα τζαμπα) οποτε μπορει να καθυστερησει και λογω αυτου του αγχους
stefant24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά συνεχίζετε να παίζετε??? Η γυναίκα ή κοπέλα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση ΉΜΑΡΤΟΝ!!!!! Από έμενα προς σε εσένα συμβουλή !! Τα μιλάς με την οικογένεια σου , συμβουλεύεσαι τον κατάλληλο γιατρό( γυναικολόγο , ενδοκρινολόγο κτλ. αναλόγως τι πιστεύεις εσύ ότι έχεις γιατί στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ) και μετά ξεκαθαρίζεις την θέση σου στον ανόητο (πρώην κατάλαβες τι ήθελα να πω) για να αναλάβει ευθύνη . Εφόσον θες να βρεις μέσου διαδικτύου και να συμβουλευτείς από εκεί τότε μπες και ψάξε για CDC , pubmed αυτά είναι έγκυρα και στα αγγλικά 1
stefant24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Και κάτι κορίτσι μου γλυκό εάν μου επιτρέπεις γιατί είμαι 50 χρονών άνδρας και είσαι για εμένα η κόρη μου! Καλύτερα να μην άνοιγες το θέμα αυτό και να δημοσίευες την κατάστασή σου ή όχι έτσι , γιατί οι οι ρυθμιστές του insomnia θα το κλείσουν άμα το δουν 1
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά συνεχίζετε να παίζετε??? Η γυναίκα ή κοπέλα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση ΉΜΑΡΤΟΝ!!!!! ακουστε να δειτε (μαλλον ειστε ο πατερας ) δε θεωρω οτι παιζουμε -εδω- ουτε οτι λεμε ανακριβειες! προσπαθουμε να δωσουμε συμβουλες απο την εμπερια μας (σωστο/λαθος δε ξερω αλλα αυτο ζητησε!) οποτε το ημαρτον ηταν περιττο και κρατηστε το για τον εαυτο σας.ειπαμε να κανει αιματολογικες να παει σε ενδοκρινολογο να κανει υπερηχο.. i've been there before -σε αντιθεση με εσας προφανως- και ξερω ακριβως πως ειναι. μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε παραπανω αλλα δεν μπορουμε. 1
stefant24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ακουστε να δειτε (μαλλον ειστε ο πατερας ) δε θεωρω οτι παιζουμε -εδω- ουτε οτι λεμε ανακριβειες! προσπαθουμε να δωσουμε συμβουλες απο την εμπερια μας (σωστο/λαθος δε ξερω αλλα αυτο ζητησε!) οποτε το ημαρτον ηταν περιττο και κρατηστε το για τον εαυτο σας.ειπαμε να κανει αιματολογικες να παει σε ενδοκρινολογο να κανει υπερηχο.. i've been there before -σε αντιθεση με εσας προφανως- και ξερω ακριβως πως ειναι. μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε παραπανω αλλα δεν μπορουμε. Το πρόβλημα μου είναι ότι είπατε κάτι συγκεκριμένο και μετά είπατε κάτι όχι άκυρο αλλά κάπως άσχετο , πρώτον αυτό ! Δεύτερον εσείς όταν αντιμετωπίζατε θέματα δεν συμβουλευόσασταν τους γονείς και μετά γιατρούς και όχι το διαδίκτυο?? Τώρα από φύσης σας είναι και το καταλαβαίνω αλλά σε όλες τις εξετάσεις της γυναίκας μου ήμουν εκεί οπότε μπορεί να μην μου έκαναν εξέταση σε εμένα αλλά ήμουν εκεί για την γυναίκα μου
Flaoutistas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το πρόβλημα μου είναι ότι είπατε κάτι συγκεκριμένο και μετά είπατε κάτι όχι άκυρο αλλά κάπως άσχετο , πρώτον αυτό ! Δεύτερον εσείς όταν αντιμετωπίζατε θέματα δεν συμβουλευόσασταν τους γονείς και μετά γιατρούς και όχι το διαδίκτυο?? Τώρα από φύσης σας είναι και το καταλαβαίνω αλλά σε όλες τις εξετάσεις της γυναίκας μου ήμουν εκεί οπότε μπορεί να μην μου έκαναν εξέταση σε εμένα αλλά ήμουν εκεί για την γυναίκα μου Το ίντερνετ είναι το πιο εύκολα προσβάσιμο από αυτά που είπες.. στους γονείς συνήθως φοβούνται να το πουν, στο γιατρό πάνε όταν ζορίσουν τα πράγματα οπότε θέλουν την ανωνυμία του ίντερνετ.. δε λέω ότι αυτό είναι το σωστό, αλλά αυτό που γίνεται συνήθως.
cosmos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Σύμφωνα με μια εφαρμογή που έχω κατεβασμένη στο κινητό ηταν να μου έρθει περίοδος 2 του μηνός . Έχω καθυστέρηση σχεδόν 1 βδομάδα . Να αρχίσω να ανησυχώ ? Η προηγούμενη περίοδος μου ηταν σχεδόν φυσιολογική . Εχω κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης σύμφωνα με το ιντερνετ . πχ. (Ανεξήγητη κούραση και υπνηλία , Υψηλή θερμοκρασία σώματος (εδω και καιρό η θερμοκρασία μου δεν πέφτει κάτω απο το 37,2 ) , Πόνος στη μέση , Αίσθηση αδιαθεσίας , Ναυτία και εμετός ) . Τι να κάνω ? Είμαι εντελώς μόνη σε αυτό με τον πρώην μου δεν έχω απολύτως καμία επαφή ... Δώστε συμβουλές πλζ Πρώτα απ όλα δες μήπως θέλει update η εφαρμογή του τηλεφώνου... Έτσι απαντάνε σε τεχνολογικό φόρουμ 27
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το πρόβλημα μου είναι ότι είπατε κάτι συγκεκριμένο και μετά είπατε κάτι όχι άκυρο αλλά κάπως άσχετο , πρώτον αυτό ! Δεύτερον εσείς όταν αντιμετωπίζατε θέματα δεν συμβουλευόσασταν τους γονείς και μετά γιατρούς και όχι το διαδίκτυο?? Τώρα από φύσης σας είναι και το καταλαβαίνω αλλά σε όλες τις εξετάσεις της γυναίκας μου ήμουν εκεί οπότε μπορεί να μην μου έκαναν εξέταση σε εμένα αλλά ήμουν εκεί για την γυναίκα μου δεκτο και φυσικα εχετε δικιο για τους γονεις, απλα θεωρησα οτι ηταν κατι αυτονοητο και οτι απευθυνομασταν σε μια κοπελα 18+ . τελος παντων απλα δε μου αρεσε το σχολιο σας γιατι εγω προσωπικα προσπαθησα να βοηθησω και οχι να "τρολαρω" καποιον. αυτα απο εμενα, μακαρι να μην ειναι τιποτα και να ειναι τυχαια γεγονατα. -επιμενω βεβαια για β-χοριακη -
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 @Ts First things first , how old are you ? 19
Unabomber Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 19 Ok, κλεινεις ραντεβου σε ενα αιματολογικο εργαστηριο και κανεις εξετασεις Β Χοριακης (http://www.imommy.gr/egkimosini/ygeia/article/6507/b-xoriakh-ti-einai-kai-ti-shmainei/) και τελειωνει η αγωνια σου. Ουτε με τεστ εγκυμοσυνης να μπλεξεις ουτε με τιποτα….. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το πρόβλημα μου είναι ότι είπατε κάτι συγκεκριμένο και μετά είπατε κάτι όχι άκυρο αλλά κάπως άσχετο , πρώτον αυτό ! Δεύτερον εσείς όταν αντιμετωπίζατε θέματα δεν συμβουλευόσασταν τους γονείς και μετά γιατρούς και όχι το διαδίκτυο?? Τώρα από φύσης σας είναι και το καταλαβαίνω αλλά σε όλες τις εξετάσεις της γυναίκας μου ήμουν εκεί οπότε μπορεί να μην μου έκαναν εξέταση σε εμένα αλλά ήμουν εκεί για την γυναίκα μου Μιας και γράφεις την ηλικία σου, πολύ απλά, άλλες εποχές τότε που ήσουν 20-30 και συνέβαινε μια κοπέλα να αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και άλλες τώρα. Αν συχνάζεις σε φόρουμς, πολύ περισσότερο φόρουμς που συζητάνε αποκλειστικά θέματα σχέσεων και σεξουαλικότητας, τέτοιες "γυναικολογικές" ερωτήσεις δίνουν και πέρνουν στα αντίστοιχα sections. Γενικά όλο και αυξάνονται οι ερωτήσες με ιατρικά θέματα και προβλήματα υγείας.
sistah Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Σχεδον φυσιολογικη περιοδος....Ειτε ειναι ειτε δεν ειναι. Εχεις σταθερο κυκλο ή ειναι λιγο ποτε ετσι ποτε αλλιως? Αnyways, τα apps εχουν ενα περιθωριο λαθους.Ψυχολογικα, αλλαγες σε διατροφικες συνηθειες, περιπτωση θυρεοειδη κτλ ειναι ανετοι λογοι να καθυστερησει η περιοδος.Υποθετω οτι δεν θες να μιλησεις σε μαμα/αδερφια για το θεμα αρα κανε ενα τεστ εγκυμοσυνης.Εαν βγει αρνητικο, απλα χαλαρωσε (οσο μπορεις) και θα ερθει συντομα.Εαν κανεις τεστ ΠΑΠ σημαινει οτι εχεις γυναικολογο αρα μπορεις να παρεις ενα τηλ.Εαν δεν κανεις τεστ ΠΑΠ, ΚΑΚΩΣ.P.S: 8e ενα κουτι σκουφοι ειναι πιο οικονομικοι απο 500-800 εκτρωσης/κοστος ανεπιθυμητου παιδιου.
hliastsek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Σύμφωνα με μια εφαρμογή που έχω κατεβασμένη στο κινητό ηταν να μου έρθει περίοδος 2 του μηνός . Έχω καθυστέρηση σχεδόν 1 βδομάδα . Να αρχίσω να ανησυχώ ? Η προηγούμενη περίοδος μου ηταν σχεδόν φυσιολογική . Εχω κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης σύμφωνα με το ιντερνετ . πχ. (Ανεξήγητη κούραση και υπνηλία , Υψηλή θερμοκρασία σώματος (εδω και καιρό η θερμοκρασία μου δεν πέφτει κάτω απο το 37,2 ) , Πόνος στη μέση , Αίσθηση αδιαθεσίας , Ναυτία και εμετός ) . Τι να κάνω ? Είμαι εντελώς μόνη σε αυτό με τον πρώην μου δεν έχω απολύτως καμία επαφή ... Δώστε συμβουλές πλζ Την τελευταια φορα που εψαξα στο Internet τι μπορει να εχω βαση καποιων συμπτοματων, ειχα καρκινο και θα επρεπε να ειχα ηδη πεθανει εδω και 2 χρονια. ΥΓ Με εναν πονο! Ονοματακι εχουμε σκεφτει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις