idomeneas7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Επειδή το έχω κι εγώ άγχος αυτό, παίρνω με το κιλό τα τεστ εγκυμοσύνης από τα εξωτερικά. Με 2 ευρα παιρνεις 20 απο Τσάινα, απλα δεν ειναι fancy με πλαστικα και χρωματιστή συσκευασία. Κάθε φορά που με πιάνει η ανησυχία, χρησιμοποιώ ένα και μέσα σε 5 λεπτά έχω άμεση ανακούφιση. P.S: 8e ενα κουτι σκουφοι ειναι πιο οικονομικοι απο 500-800 εκτρωσης/κοστος ανεπιθυμητου παιδιου. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πρώτα από ... ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ εφόσον είσαι έγκυος !!! Δεύτερον δεν θα έπρεπε να το συζητήσεις με την οικογένειά σου και ίσως από τον καραγκιόζη που σε χώρισε γιατί επρόκειτο για ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Μου αρέσει που έβγαλες και συμπέρασμα ότι αν είναι έγκυος το παιδί είναι του πρώην της... Χαχα. Από την στιγμή που δεν εξήγησε πότε κ με ποιόν ήταν η τελευταία φορά. Θες μήπως να μάθουμε προ dna εποχή πόσοι μεγάλωσαν παιδιά άλλων; Food for thought.
thomasG4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Και εμπιστεύεσαι τα κινέζικα; Σκέψου το αλλιώς. Εκεί δεν τους παίρνει να κάνουν λάθος γιατί άμα κάνουν παιδί ενώ έχουν ήδη ένα, την έκατσαν 1
mylo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Επειδή το έχω κι εγώ άγχος αυτό, παίρνω με το κιλό τα τεστ εγκυμοσύνης από τα εξωτερικά. Με 2 ευρα παιρνεις 20 απο Τσάινα, απλα δεν ειναι fancy με πλαστικα και χρωματιστή συσκευασία. Κάθε φορά που με πιάνει η ανησυχία, χρησιμοποιώ ένα και μέσα σε 5 λεπτά έχω άμεση ανακούφιση. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. με το συμπάθιο αλλά αν χρειάζεσε τα τεστ με το κιλο και αγχώνεσε για τη πιθανότητα εγκυμοσύνης ή μη, κάτι κάνεις λάθος. μίλα με το γυναικολόγο σου για τις μεθόδους αντισύληψης...
idomeneas7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Και εμπιστεύεσαι τα κινέζικα; Φυσικά, είναι τσεκαρισμένα κιόλας γιατί το θετικό το έπιασαν αμέσως στην 4 εβδομάδα (για τους μη μυημένους, 0 ημέρα καθυστέρησης). Και τα άλλα κινεζιές είναι αλλά λόγω brand name χρεώνουν 10000% πάνω. Σκέψου το αλλιώς. Εκεί δεν τους παίρνει να κάνουν λάθος γιατί άμα κάνουν παιδί ενώ έχουν ήδη ένα, την έκατσαν Ακριβώς. Το πρώτο ήταν προγραμματισμένο, δεύτερο έκπληξη δεν θα αντέξω. με το συμπάθιο αλλά αν χρειάζεσε τα τεστ με το κιλο και αγχώνεσε για τη πιθανότητα εγκυμοσύνης ή μη, κάτι κάνεις λάθος. μίλα με το γυναικολόγο σου για τις μεθόδους αντισύληψης... Με το συμπάθιο επίσης, αλλά καμία μέθοδος πέραν της αποχής δεν είναι 100% αποτελεσματική.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλα και σεις ομως σκατε ανθρωπο. Μια σας ερχεται νωρις μια μετα απο εβδομαδα. Καθομαστε και ψαχνουμε αν βγαζουμε προυγρα αν με αυτα πιανεις παιδι ολα. Και ολα αυτα επειδη αγχωνεστε απλα. Ας αφεθεις θα σου ερθει, αν ζοριζεσαι με την καμια 1
mylo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 σαφώς και καμια μέθοδος δεν ειναι 100% αποτελεσματική αλλά απο το να σε φάει το αγχος και το να παίζεις στα ζαρια την κάθε επαφη που έχεις καλύτερα μια ενδεδειγμενη μέθοδος αντισύληψης απο γιατρό
idomeneas7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 σαφώς και καμια μέθοδος δεν ειναι 100% αποτελεσματική αλλά απο το να σε φάει το αγχος και το να παίζεις στα ζαρια την κάθε επαφη που έχεις καλύτερα μια ενδεδειγμενη μέθοδος αντισύληψης απο γιατρό Για ποιό λόγο να χαπακωθεί σε καθημερινή βάση κάποια αν δεν θέλει? Γιατί να μπει σε διαδικασία σπιράλ με τον όποιο κίνδυνο επιπλοκών, ταλαιπωρίας και κόστους? Το πιό οικονομικό και ανώδυνο είναι προφυλακτικά, όμως πάλι πλήρη προστασία δεν έχεις. 'Ελα να σου γνωρίσω συνάδελφους γονείς που βασίζονταν στα προφυλακτικά να σου τα πουν...
φραμπάλα Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικα ενα ατομο ξερω που εμεινε εγκυος με προφυλακτικο.Ακομη απορουμε. Επισης οι μισες γυναικες που γνωριζω εχουν κανει εκτρωση.
Unabomber Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τοποθετειτε ενα ΙUD και τελειωσε η υποθεση.... 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πριτς! Να πάτε εσείς σε τράπεζα και μετά vasectomy. Προσωπικα ενα ατομο ξερω που εμεινε εγκυος με προφυλακτικο.Ακομη απορουμε.Επισης οι μισες γυναικες που γνωριζω εχουν κανει εκτρωση. Γιατί απορείτε? Σύμφωνα με τα Site: CDC/WHO μέσα σε ένα χρόνο χρήσης προφυλακτικών, 18 στις 100 γυναίκες θα έχουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
*nenya* Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 κατσε ρε συ τι αντισυλληπτικα!! δεν ειναι καραμελες!! μπορει να μην εχει σταθερο κυκλο για ψυχολογικους λογους, στρες ή οτιδηποτε! ε δε θα παρει και αντισυλληπτικα! μονο αν εχει τιποτα πολυκυστικες! το θεμα ειναι αν δεν εχει σταθερο κυκλο να εντοπισει το προβλημα οχι να το λυσει με αντισυλληπτικα!! Καλά οκ αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Δεν είναι και του σατανά ξερωγώ κι εγώ έπαιρνα για κάποια χρόνια και ζω ακόμα. Ούτε παρενέργειες μου δημιούργησαν, ίσα ίσα που με βοήθησαν πολύ. [btw, αντισυλληπτικά δεν παίρνουν ΜΟΝΟ οι γυναίκες που έχουν πολυκυστικές.]
totem_lost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 [btw, αντισυλληπτικά δεν παίρνουν ΜΟΝΟ οι γυναίκες που έχουν πολυκυστικές.] Στην Ολλανδία τα παίρνουν όλα τα κορίτσια από τα 15 τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις