groot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλά οκ αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Δεν είναι και του σατανά ξερωγώ κι εγώ έπαιρνα για κάποια χρόνια και ζω ακόμα. Ούτε παρενέργειες μου δημιούργησαν, ίσα ίσα που με βοήθησαν πολύ. [btw, αντισυλληπτικά δεν παίρνουν ΜΟΝΟ οι γυναίκες που έχουν πολυκυστικές.] Ναι ρε γμτο... Και πλέον είναι αρκετά καλά (δεν έχουν σε τόσα πολλά άτομα αυτή την υπνηλία) και σταθεροποιούν τον κύκλο. Απλά μερικοί είναι ακόμα 100 χρόνια πίσω όπου ότι είναι χαπάκι είναι και του Σατανά, ου 666. Και όλη την ρητορική τους την βασίζουν στο "εμένα μία φίλη μου" ή "εμένα η θεια/μάνα/αδερφή/ξαδέρφη" ή "μου είπε ο...". Τι και εάν πλέον τα συνιστούν και οι γυναικολόγοι, τι και εάν σε ποιο ανεπτυγμένες χώρες παίζουν και άλλες μέθοδοι αντισύλληψης με ουσίες που δεν είναι σε μορφή χαπιού κτλ κτλ. Εδώ είμαστε με τον χριστό και την φύση ενώ τα χάπια, οι ομοφυλόφιλοι και οι τσόντες (όλως τυχαίος, αυτά τα άτομα συνήθως είναι που πιστεύουν για τους ομοφυλόφιλους και τις τσόντες ότι είναι ξεπεσμός/ασθένεια κτλ) είναι του Σατανά.
hliastsek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τοποθετειτε ενα ΙUD και τελειωσε η υποθεση.... Πατησα στο google IUD και μου εβγαλε κατι απο παλαια διαθηκη https://www.google.gr/search?q=%CE%99UD&oq=%CE%99UD&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8 Αρα να φανταστω, μετα την πραξη κανουμε την προσευχη μας να μην μεινει εγκυος ?
Unabomber Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πατησα στο google IUD και μου εβγαλε κατι απο παλαια διαθηκη https://www.google.gr/search?q=%CE%99UD&oq=%CE%99UD&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8 Αρα να φανταστω μετα την πραξη κανουμε την προσευχη μας να μην μεινει εγκυος ? Χαχαχα, here you go mate https://www.plannedparenthood.org/learn/birth-control/iud Πριτς! Να πάτε εσείς σε τράπεζα και μετά vasectomy. Kανεις συγκριση IUD με vasectomy ???? :shock:
totem_lost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Kανεις συγκριση IUD με vasectomy ???? :shock: Όχι αλλά στις Αμερικές είναι ρουτίνα το vasectomy, μην κοιτάς που όπως λέει και o groot οι Έλληνες είναι σε mindset 'σιγά μην κόψω το πουλί μου'. Άντε να γίνει trend και εδώ να τελειώνουμε με τις καθυστερήσεις, τα τεστ εγκυμοσύνης και τα δράματα.
Anastazio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Σύμφωνα με μια εφαρμογή που έχω κατεβασμένη στο κινητό ηταν να μου έρθει περίοδος 2 του μηνός . Έχω καθυστέρηση σχεδόν 1 βδομάδα . Να αρχίσω να ανησυχώ ? Η προηγούμενη περίοδος μου ηταν σχεδόν φυσιολογική . Εχω κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης σύμφωνα με το ιντερνετ . πχ. (Ανεξήγητη κούραση και υπνηλία , Υψηλή θερμοκρασία σώματος (εδω και καιρό η θερμοκρασία μου δεν πέφτει κάτω απο το 37,2 ) , Πόνος στη μέση , Αίσθηση αδιαθεσίας , Ναυτία και εμετός ) . Τι να κάνω ? Είμαι εντελώς μόνη σε αυτό με τον πρώην μου δεν έχω απολύτως καμία επαφή ... Δώστε συμβουλές πλζ Απευθυνθηκες στους καλυτερους!well played!
mary Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Επειδή το έχω κι εγώ άγχος αυτό, παίρνω με το κιλό τα τεστ εγκυμοσύνης από τα εξωτερικά. Με 2 ευρα παιρνεις 20 απο Τσάινα, απλα δεν ειναι fancy με πλαστικα και χρωματιστή συσκευασία. Κάθε φορά που με πιάνει η ανησυχία, χρησιμοποιώ ένα και μέσα σε 5 λεπτά έχω άμεση ανακούφιση. Ρε κοπελιά, για δώσε λινκ να πάρω να μου βρίσκονται....
somebody(: Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ενταξει παιδια αφου εσεις ειστε 100 χρονια μπροστα και οχι 100 χρονια πισω οπως εγω, αντισυλληπτικα ftw λοιπον! θα το θυμαμαι και εγω αν κανω κορη ποτε να την προμηθευσω απο τα 15
Giuseppe Busso Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σύμφωνα με μια εφαρμογή που έχω κατεβασμένη στο κινητό ηταν να μου έρθει περίοδος 2 του μηνός . Έχω καθυστέρηση σχεδόν 1 βδομάδα . Να αρχίσω να ανησυχώ ? Η προηγούμενη περίοδος μου ηταν σχεδόν φυσιολογική . Εχω κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης σύμφωνα με το ιντερνετ . πχ. (Ανεξήγητη κούραση και υπνηλία , Υψηλή θερμοκρασία σώματος (εδω και καιρό η θερμοκρασία μου δεν πέφτει κάτω απο το 37,2 ) , Πόνος στη μέση , Αίσθηση αδιαθεσίας , Ναυτία και εμετός ) . Τι να κάνω ? Είμαι εντελώς μόνη σε αυτό με τον πρώην μου δεν έχω απολύτως καμία επαφή ... Δώστε συμβουλές πλζ Καταρχήν ξεκινάω από το τέλος. Για να αναφέρεις πρώην, σημαίνει ότι χώρισες πρόσφατα. Πάμε στην πηγή του "κακού" λοιπόν. Με τον πρώην σου είχατε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό; Γιατί αν οι επαφές σας ήταν πάντα με προφυλακτικό, τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Επίσης επειδή είμαι άντρας και θα πάρω το μέρος του άντρα, είστε πρώην για ποιο λόγο; Μήπως τον κεράτωσες με άλλον, χωρίς προφύλαξη και πας να φορτώσεις κάνα κουτσούβελο στον κακομοίρη; Έχε υπόψη σου ότι τα τεστ DNA σήμερα είναι πανεύκολα και πιο λογικά σε κόστος. Δεύτερο, απορώ τι περιμένεις για να πας μέχρι το πλησιέστερο φαρμακείο και να αγοράσεις αρχικά ένα τεστ εγκυμοσύνης;
totem_lost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μήπως τον κεράτωσες με άλλον, χωρίς προφύλαξη και πας να φορτώσεις κάνα κουτσούβελο στον κακομοίρη; Έχε υπόψη σου ότι τα τεστ DNA σήμερα είναι πανεύκολα και πιο λογικά σε κόστος. Χαχα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που περνάει από το μυαλό κάθε άνδρα, όταν ακούει για εγκυμοσύνες. Μήπως βλέπατε πολύ Παπακαλιάτη και σας χάλασε ρε αγόρια ή απλά δεν γουστάρετε ευθύνες; 2
Giuseppe Busso Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Χαχα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που περνάει από το μυαλό κάθε άνδρα, όταν ακούει για εγκυμοσύνες. Μήπως βλέπατε πολύ Παπακαλιάτη και σας χάλασε ρε αγόρια ή απλά δεν γουστάρετε ευθύνες; Φίλε ούτε Παπακαλιάτη έβλεπα, ούτε Γκλέτσο. Μερικά χιλιόμετρα να έχεις γράψει στην "αγορά" αρκούν για να έχεις στοιχειώδη εμπειρία.
totem_lost Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σώπα ρε έμπειρε, και εσύ προσωπικά δηλαδή πόσες γυναίκες ξέρεις στάνταρ οτι φόρτωσαν το παιδί κάποιου άλλου στον άνδρα/γκόμενό τους; Γιατί εγώ δεν ξέρω καμία. 1
cosmos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καταρχήν ξεκινάω από το τέλος. Για να αναφέρεις πρώην, σημαίνει ότι χώρισες πρόσφατα. Πάμε στην πηγή του "κακού" λοιπόν. Με τον πρώην σου είχατε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό; Γιατί αν οι επαφές σας ήταν πάντα με προφυλακτικό, τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Επίσης επειδή είμαι άντρας και θα πάρω το μέρος του άντρα, είστε πρώην για ποιο λόγο; Μήπως τον κεράτωσες με άλλον, χωρίς προφύλαξη και πας να φορτώσεις κάνα κουτσούβελο στον κακομοίρη; Έχε υπόψη σου ότι τα τεστ DNA σήμερα είναι πανεύκολα και πιο λογικά σε κόστος. Δεύτερο, απορώ τι περιμένεις για να πας μέχρι το πλησιέστερο φαρμακείο και να αγοράσεις αρχικά ένα τεστ εγκυμοσύνης; Εσύ τώρα....ή ο πρώην είσαι....ή απλά είσαι κουτσομπόλης!!!
Giuseppe Busso Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σώπα ρε έμπειρε, και εσύ προσωπικά δηλαδή πόσες γυναίκες ξέρεις στάνταρ οτι φόρτωσαν το παιδί κάποιου άλλου στον άνδρα/γκόμενό τους; Γιατί εγώ δεν ξέρω καμία. Είμαι παιδί που η μάνα μου με φόρτωσε σε άλλον... χαχα Εσύ τώρα....ή ο πρώην είσαι....ή απλά είσαι κουτσομπόλης!!! Μπορεί να είμαι και τα δύο όμως. Αλλά ας απαντήσει η φίλη πρώτα στις απορίες μου... Και ας μας πει τι έβγαλε το τεστ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις