Handball_Girl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια! Χαιρετω την ομορφη παρεα σας! Θελω τα φωτας σας!! Εχει εδω και 2 βδομαδες ψαχνω ευοσμο-σταυρουπολη κανενα μπιλιαρδαδικο δεν βρηκα πουθενα περα απο ενα με 2 κατεστραμενα μικρα μπιλιαρδα και τιγκα στο 13αχρονο. Πως θα σας φαινοταν η ιδεα για ενα Pool Bar ? Μπαρακι καφε και γιατι οχι 2 οθονες για αγωνες και διπλα ακριβως ενα ομορφα διαμορφωμενο χωρο με 3 επαγγελαμτικα μπιλιαρδα οχι τις πλακας με φουλ εξοπλισμο για τον πελατη και φυσικα απαγορευση εισοδου κατω τον 16 ετων . πως σας φαινεται σαν ιδεα?
mylo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 θες μπιλιαρδάδικό, sports cafe ή pool bar? μπερδευτηκα
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνεις να βρεις ή να ανοίξεις; Edit, μάλλον να ανοίξεις ψάχνεις γιατί θυμάμαι είχες κάνει κι άλλο ένα θέμα με μαγαζιά...εμένα τέτοιου είδους μαγαζί θα μου άρεσε αλλά δεν ξέρω τι έσοδα μπορείς να έχεις. Τα μπιλιάρδα (τα καλά που λες) δεν είναι και φτηνά και για να βάλεις πολλά θέλεις μεγάλο χώρο. Επίσης, δεν ξέρω πόσο κοινό μπορεί να τραβήξει αφού πιστεύω ότι οι περισσότεροι παίχτες έχουν ήδη τα στέκια τους. Ξανά edit, μια σχετική ερώτηση που την έκανα και στις μικρές απορίες αλλά δεν πήρα απάντηση. Τραπέζι σνούκερ υπάρχει κάπου στη Θεσσαλονίκη;
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα να κάνεις και κανένα τουρνουά - πρωταθληματάκι και να κρατήσεις όσο γίνεται το μαγαζί "καθαρό"
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Για αρχη πρεπει να πει γιατι ειδος μαγαζιου μιλαει και σε ποιο κοινο απευθυνεται.Αλλο sport cafe με τις τηλεορασαρες, τις καρεκλες , τα τραπεζακια ,τα ταβλια τα σκακια και δυο μπιλιαρδα και αλλο ενα κλασσικο μακρυναρι με καμμια 10 μπιλιαρδα , τουρνουα κλπ Εγω αν εφτιαχνα θα εφτιαχνα το πρωτο.Και επειδη μου αρεσει και επειδη το κλασσικο μπιλιαρδαδικο δεν το θεωρω value for money επενδυση (10-15 χρονια πριν ναι) 1
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Για αρχη πρεπει να πει γιατι ειδος μαγαζιου μιλαει και σε ποιο κοινο απευθυνεται.Αλλο sport cafe με τις τηλεορασαρες, τις καρεκλες , τα τραπεζακια ,τα ταβλια τα σκακια και δυο μπιλιαρδα και αλλο ενα κλασσικο μακρυναρι με καμμια 10 μπιλιαρδα , τουρνουα κλπ Εγω αν εφτιαχνα θα εφτιαχνα το πρωτο.Και επειδη μου αρεσει και επειδη το κλασσικο μπιλιαρδαδικο δεν το θεωρω value for money (10-15 χρονια πριν ναι) Κι εγώ νομίζω το πρώτο είναι πιο σύγχρονο ας πούμε...απαραίτητα και 1-2 ξύλινα ποδοσφαιράκια! Επίσης σε καμιά γωνία μπορείς να βάλεις βελάκια ας πούμε ή κανένα πινγκ πονγκ
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αρα μιλαμε για βαρβατο χωρο και σοβαρο ενοικιο εκτος αν ειναι καμμια εγκαταλειμενη αποθηκη ( και το κανεις '' βιομηχανικο στυλ'' επειδη η ανακαινιση θελει τα αντερα της ).Βασικα αν εχεις λεφτα κανεις παπαδες
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αρα μιλαμε για βαρβατο χωρο και σοβαρο ενοικιο εκτος αν ειναι καμμια εγκαταλειμενη αποθηκη ( και το κανεις '' βιομηχανικο στυλ'' επειδη η ανακαινιση θελει τα αντερα της ).Βασικα αν εχεις λεφτα κανεις παπαδες Μεγάλη κουβέντα είπες!
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Eλα τωρα που εχουμε φορτσαρει με το design Εργατοβιομηχανικοφοιτητικο ''βρωμικο'' στυλακι .Συνοδευεται με μπυρα. https://curlygirl23.files.wordpress.com/2012/01/angelus-temple-and-charles-billiards-011.jpg ''Εκκλησια'' στυλ.Συνοδευεται με ουισκι και απαραιτητα γαντακι. http://4.bp.blogspot.com/-DHLCG8vPOmo/T3vaDx7WVSI/AAAAAAAAamI/2pTEbmimhZQ/s1600/DSC_6904.JPG Στυλ-βλεπω την ronda στην μια tv τον τελικο του κολλεγιακου football στην αλλη http://www.doralbilliards.com/images/about-us-01.jpg Στυλ-παρε τα λεφτα και τρεχα https://constantscribbles.files.wordpress.com/2013/06/the-hustler.jpg 1
David20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το πρώτο είναι ωραίος χώρος! Θα συμφωνησω,με αρεσε πολυ κι εμενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα