Drop_Dead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Γιατί το Samsung στα λιγότερα νανομετρα καίει περισσότερο;
Retromaniac Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Πείτε μου τώρα ότι δεν ήξερε η apple την διαφορά. Δεν είχε κάνει μια δοκιμή και στα δυο τσιπς; Αλλά πιθανότατα δεν προλαβαινε μόνο ο ένας κατασκευαστης και έτσι θυσίασε την ενεργειακή απόδοση για το κέρδος. 1
aris1986 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μα καλά δεν είχε βγει Είδηση παλαιότερα που έλεγε οτι η apple εξαγόρασε μια εταιρία με επεξεργαστές για να μην βασίζεται στην Samsung;
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Στη μπαταρία μπορεί ο tsmc να αποδίδει καλύτερα,δεν ξέρω,πάντως όπως και να έχει το κινητό θέλει κάθε μέρα φόρτιση. Αυτο ακριβως αφου ολες οι ναυαρχιδες θελουν φορτιση καθε μερα ουτως ή αλλως τι σημασια εχει αν θα τελειωσει την μερα με 20 ή με 25% ; Δεν ειναι δα και καμια διαφορα τραγικη σε αποδοση τουλαχιστον βραχυπροθεσμα και λογικα μακροπροθεσμα.. Να ηταν κανα σοβαρο h/w issue να το συζηταγαμε.. 1
Razor333 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Οσοι εχετε τον samsung, περαστε cfw με πειραγμενο kernel και τσιμπηστε λιγο τους χρονισμους να στρωσει.
Eru Iluvatar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Βαδίζει ωσάν την VW. Θεωρώ ότι η διαφορά στο chip είναι τόσο σημαντική ώστε να μιλούμε για δύο διαφορετικά προίόντα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το πηρε κανεις σημερα να μας πει τι του εκατσε? Εναν ξερω σιγουρα και ειναι και mod Ο Mod είναι ενθουσιασμένος με το 6s plus του που δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στη λογική να κατεβάσει σαπιο προγράμματα (και να κονομάνε αυτοί τρελά) για να δει τι cpu έχει... Λειτουργεί σφαίρα, το touch id είναι τόσο γρήγορο που πλεον το galaxy s6 μοιάζει ανέκδοτο και η αυτονομία του εως τώρα είναι μια χαρά (επίσης καμία σχέση με το s6). 3
Lomar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 iphone 6s 128gb space grey με samsung. Πάει σφαίρα. Εγώ σε κάτι geekbench είδα ο samsung πάντα είναι γρηγορότερος. Στη μπαταρία μπορεί ο tsmc να αποδίδει καλύτερα,δεν ξέρω,πάντως όπως και να έχει το κινητό θέλει κάθε μέρα φόρτιση. Αυτο ακριβως αφου ολες οι ναυαρχιδες θελουν φορτιση καθε μερα ουτως ή αλλως τι σημασια εχει αν θα τελειωσει την μερα με 20 ή με 25% ; Δεν ειναι δα και καμια διαφορα τραγικη σε αποδοση τουλαχιστον βραχυπροθεσμα και λογικα μακροπροθεσμα.. Να ηταν κανα σοβαρο h/w issue να το συζηταγαμε.. Ο Mod είναι ενθουσιασμένος με το 6s plus του που δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στη λογική να κατεβάσει σαπιο προγράμματα (και να κονομάνε αυτοί τρελά) για να δει τι cpu έχει... Λειτουργεί σφαίρα, το touch id είναι τόσο γρήγορο που πλεον το galaxy s6 μοιάζει ανέκδοτο και η αυτονομία του εως τώρα είναι μια χαρά (επίσης καμία σχέση με το s6). Γιατί, τι θα πάθεις αν σου κάτσει το τσιπ της Samsung; θα μπορούσα να πω το κλασσικό "αν το έκανε άλλη εταιρεία, θα εκθειάζατε την διαφορά στο επίπεδο προϊόντων της Apple", αλλά δεν έχει νόημα. Απόλυτα σεβαστό πως η συνολική εμπειρία χρήσης σας έχει γοητεύσει/εξυπηρετήσει, σε βαθμό που πλέον δεν σέβεστε τα ίδια τα καταναλωτικά σας δικαιώματα, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι υγιείς συμπεριφορά καταναλωτή. Φιλικά πάντα, περισσότερο ήθελα να εκφράσω την καταναλωτική πλευρά γιατί με αυτά που γράψατε (τα οποία τα καταλαβαίνω είμαι σίγουρος πως είναι απόλαυση η χρήση των νέων iphone και αξίζουν τα λεφτά τους για την ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης για κάποιους χρήστες), στο τέλος θα ξεχάσουμε το "θέλω αυτό που πλήρωσα, όπως μου το διαφημίσατε". tl;dr Σε γενικές γραμμές καλή η Apple ως εταιρεία και τα προϊόντα της, καλα κάνετε και τα αγοράζετε, δεν μπορούμε να το πούμε και απάτη (όπως το bendgate το οποίο σίγουρα μπορούσαν να το διαπιστώσουν πριν το κυκλοφορήσουν και να επιλέξουν να το κουκουλώσουν), αλλά δεν γίνεται να μη πούμε οτι είναι παλαβό να διαστρεβλώνεται έτσι η πραγματικότητα. 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 θα μπορούσα να πω το κλασσικό "αν το έκανε άλλη εταιρεία, θα εκθειάζατε την διαφορά στο επίπεδο προϊόντων της Apple", αλλά δεν έχει νόημα. Απόλυτα σεβαστό πως η συνολική εμπειρία χρήσης σας έχει γοητεύσει/εξυπηρετήσει, σε βαθμό που πλέον δεν σέβεστε τα ίδια τα καταναλωτικά σας δικαιώματα, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι υγιείς συμπεριφορά καταναλωτή. Φιλικά πάντα, περισσότερο ήθελα να εκφράσω την καταναλωτική πλευρά γιατί με αυτά που γράψατε (τα οποία τα καταλαβαίνω είμαι σίγουρος πως είναι απόλαυση η χρήση των νέων iphone και αξίζουν τα λεφτά τους για την ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης για κάποιους χρήστες), στο τέλος θα ξεχάσουμε το "θέλω αυτό που πλήρωσα, όπως μου το διαφημίσατε". Αυτό που πλήρωσα πήρα και είναι όπως μου το διαφήμισαν . 3
Lomar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που πλήρωσα πήρα και είναι όπως μου το διαφήμισαν . Απόλυτα σεβαστό το οτι θεωρείς ψευδή την είδηση 5
11100s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Όπως φαίνεται δεν μπορούσε να καλύψει την ζήτηση μόνο με chip από ένα κατασκευαστή και πήγε σε 2. Εάν όλα ήταν ίδια δεν θα υπήρχε συζήτηση. Το πιο από τα δύο είναι καλύτερο μάλλον τυχαίο είναι. Όλοι οι κάτοχοι είναι ευτυχισμένοι και αυτό μετράει.
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ειτε Samsung ειτε Tsmc ,το θεμα ειναι οτι για αγνωστο λογο η Apple μειωσε την μπαταρια του 6s απο το 6,λιγο μεν αλλα κακως.
darklordvader77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καθόλου άγνωστο, την μείωσε λόγω του 3D Touch αφού ο μηχανισμός του Taptic Engine "πιανει" περισσότερο χώρο στη συσκευη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ρε τι διαβάζουμε. Να σβηστεί το θέμα αφού δεν χρειάζεται η μεγαλύτερη διάρκεια και σύμφωνα με την εμπειρία χρήσης καταναλωτών, δεν υπάρχει πρόβλημα! Δεν άντεξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις