exor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 μισο, αυτο για τα A9 ΠΡΩΤΑ.. αν τα layers στο die(intergrated circuit) ths cpu δεν εχουν το σωστο βαθμο ολοκληρωσης και τελειται μεταταστασις ηλεκτρονιων με αποτελεσμα η cpu να ζηταει ολο και περισσοτερο ρευμα , ναι γινεται το 14νμ να ειναι πιο ενεργοβορο απο το 16 (υπαρχουν και αλλοι λογοι γιαυτο) ..ΟΜΩΣ ΤΡΙΧΕΣ σιγα το προβλημα σιγα τη διαφορα .. το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ πως το iphone ειναι σχεδον αχρηστο λογω κακης μπαταριας δηλαδη αυτονομιας .. το 6 το απλο ηταν αδυνατον .. επρεπε να εισαι με ενα φορτιστη και ενα powerbank στο χερι ..Αυτο φαινεται πως ειναι χειροτερο και λογικο .. πιο γρηγορο hardware .. οποτε ..ειναι απλα μη χρησιμοποιησιμο το σκανδαλο δεν ειναι αυτο .. το 6S 1) ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ 2) ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ 3) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 4)KLEINEI MONO TOY 5)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΗΧΟ ΣΤΟ SKYPE 6) 3D TOUCH ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ.. KAI AΛΛΑ γενικα μια χαρα τηλεφωνο ε το οτι εχει και καμια ντουζινα προβληματακια δε τρεχει μωρε 3
Runner25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 εγω που πηρα το 6+ δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο στη μπαταρια, πρεπει βεβαια να προσεχεις και τι εφαρμογες εγκαθυστας
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Απόλυτα σεβαστό το οτι θεωρείς ψευδή την είδηση Εξήγησα σε προηγούμενο μήνυμα την άποψη μου για την είδηση. μισο, αυτο για τα A9 ΠΡΩΤΑ.. αν τα layers στο die(intergrated circuit) ths cpu δεν εχουν το σωστο βαθμο ολοκληρωσης και τελειται μεταταστασις ηλεκτρονιων με αποτελεσμα η cpu να ζηταει ολο και περισσοτερο ρευμα , ναι γινεται το 14νμ να ειναι πιο ενεργοβορο απο το 16 (υπαρχουν και αλλοι λογοι γιαυτο) ..ΟΜΩΣ ΤΡΙΧΕΣ σιγα το προβλημα σιγα τη διαφορα .. το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ πως το iphone ειναι σχεδον αχρηστο λογω κακης μπαταριας δηλαδη αυτονομιας .. το 6 το απλο ηταν αδυνατον .. επρεπε να εισαι με ενα φορτιστη και ενα powerbank στο χερι ..Αυτο φαινεται πως ειναι χειροτερο και λογικο .. πιο γρηγορο hardware .. οποτε ..ειναι απλα μη χρησιμοποιησιμο το σκανδαλο δεν ειναι αυτο .. το 6S 1) ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ 2) ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ 3) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 4)KLEINEI MONO TOY 5)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΗΧΟ ΣΤΟ SKYPE 6) 3D TOUCH ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ.. KAI AΛΛΑ γενικα μια χαρα τηλεφωνο ε το οτι εχει και καμια ντουζινα προβληματακια δε τρεχει μωρε Δεν ισχύει τίποτα από τα 6. Το κεντρικό κουμπί ούτε καν ζεστό. Αν δεις ποσό χρόνο κάνει για να σκανάρει το δάχτυλο θα πάθεις πλάκα. Το 3D Touch είναι πολύ καλό όπως και η νέα αίσθηση στη δόνηση. Χθες που του περνούσα το σύμπαν και έκανε sync για ώρες ήταν απλά χλιαρό. Το galaxy s6 ζεσταίνεται περισσότερο. 2
andreashellas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το ίδιο είχε γίνει και με το 6 με την εσωτερική μνήμη tlc και Mlc. Προσωπικά φρόντισα να πάρω την καλή μνήμη αλλά ήταν απαράδεκτο 3
overpower Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Σχεδον offtopic: Υπαρχει καποιο καλο φορουμ για τα iphones? Σαν το xda για τα ανδροιδ. Επειδη πλεον και εγω ενδιαφερομαι να αλλαξω σε iOS, θελω να παρακολουθω τα πραγματα απο την μερια των χρηστων. Αν εχει υποστηριξη και για tapatalk, ακομα καλυτερα.
parlapipas25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Σχεδον offtopic: Υπαρχει καποιο καλο φορουμ για τα iphones? Σαν το xda για τα ανδροιδ. Επειδη πλεον και εγω ενδιαφερομαι να αλλαξω σε iOS, θελω να παρακολουθω τα πραγματα απο την μερια των χρηστων. Αν εχει υποστηριξη και για tapatalk, ακομα καλυτερα. iphonehellas.gr Το καλυτερο απο Ελλαδα. 2
overpower Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 iphonehellas.gr Το καλυτερο απο Ελλαδα. Δεν ψαχνω κατι μονο απο Ελλαδα, αυτο το γνωριζω ηδη. Κατι πιο "μεγαλο" ψαχνω...
king2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Απόλυτα σεβαστό το οτι θεωρείς ψευδή την είδηση Η καταναλωτική συνείδηση έχει χαθεί ειδικά των φαν. Όταν ο άλλος πληρώνει ένα υπερτιμημενο προϊόν απλά δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι πήρε κάτι κατώτερο. End of story. Καλα τους κάνει η Apple. 7
Chocobo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 θα μπορούσα να πω το κλασσικό "αν το έκανε άλλη εταιρεία, θα εκθειάζατε την διαφορά στο επίπεδο προϊόντων της Apple", αλλά δεν έχει νόημα. Απόλυτα σεβαστό πως η συνολική εμπειρία χρήσης σας έχει γοητεύσει/εξυπηρετήσει, σε βαθμό που πλέον δεν σέβεστε τα ίδια τα καταναλωτικά σας δικαιώματα, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι υγιείς συμπεριφορά καταναλωτή. Φιλικά πάντα, περισσότερο ήθελα να εκφράσω την καταναλωτική πλευρά γιατί με αυτά που γράψατε (τα οποία τα καταλαβαίνω είμαι σίγουρος πως είναι απόλαυση η χρήση των νέων iphone και αξίζουν τα λεφτά τους για την ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης για κάποιους χρήστες), στο τέλος θα ξεχάσουμε το "θέλω αυτό που πλήρωσα, όπως μου το διαφημίσατε". tl;dr Σε γενικές γραμμές καλή η Apple ως εταιρεία και τα προϊόντα της, καλα κάνετε και τα αγοράζετε, δεν μπορούμε να το πούμε και απάτη (όπως το bendgate το οποίο σίγουρα μπορούσαν να το διαπιστώσουν πριν το κυκλοφορήσουν και να επιλέξουν να το κουκουλώσουν), αλλά δεν γίνεται να μη πούμε οτι είναι παλαβό να διαστρεβλώνεται έτσι η πραγματικότητα. Δεν σεβονται τα δικαιωματα τους ως καταναλωτες.Δε θα μπορουσε κανεις να το πει καλυτερα.Το χειροτερο ειναι πως δεν το κανει καποια συγκεκριμενη ομαδα ατομων πχ αυτοι που εχουν apple.Tο κανουν ολοι.Ο τυπας που πηρε το note με το stylus το αναποδο,υπερασπιζεται την samsung και λεει μονο χαζος θα το εβαζε αναποδα,ο αλλος που πηρε το sony λεει πως γιατι να βαλω το κινητο στο νερο να παρω φωτογραφια και παει λεγοντασ.Ρε καλοι μου ανθρωποι δεν δωσατε 100 ευρω για να ειστε τοσο υπνοτισμενοι.Σκατε χρηματα,μισθους μερικοι και μετα λετε και ευχαριστω.? Αυτα βλεπουν οι μεγαλοεταιριες μετα και καθε νεα κυκλοφορια βγενει με διαφορα μικροπροβληματα.Για μενα τοσο ακριβες συσκευες ειναι απαραδεκτο να κυκλοφορουν με το οποιοδηποτς θεμα. 7
tritonas00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το PR της Apple στο insomnia τι λέει για όλα αυτά; Προσπαθούν να σπιλώσουν την Εταιρία διάφοροι κακόβουλοι; Υπάρχει κάποια έρευνα να μας παρουσιάσει; νομιζω καλυφθηκες. 2
dali13gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι που δεν είδα πουθενά να αναφέρεται, αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει: Οι χρόνοι που διαφημίζει για το προϊόν η Apple, βγαίνουν με το Samsung SoC; Αν βγαίνουν, τότε ΟΛΟΙ πήραν αυτό που διαφημίζεται και αυτοί που πήραν με TMSC SoC, απλά έχουν 2-3% παραπάνω αυτόνομία από αυτήν που διαφημίζεται. Υπάρχει κανείς με δύο iPhone με διαφορετικά SoC να κάνει ένα τέστ (αν μπορεί); 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι που δεν είδα πουθενά να αναφέρεται, αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει: Οι χρόνοι που διαφημίζει για το προϊόν η Apple, βγαίνουν με το Samsung SoC; Αν βγαίνουν, τότε ΟΛΟΙ πήραν αυτό που διαφημίζεται και αυτοί που πήραν με TMSC SoC, απλά έχουν 2-3% παραπάνω αυτόνομία από αυτήν που διαφημίζεται. Υπάρχει κανείς με δύο iPhone με διαφορετικά SoC να κάνει ένα τέστ (αν μπορεί); Δεν ξέρω αν είδες το βίντεο του άρθρου αλλά δεν μιλάει για διαφορά 2-3%.
efstratios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μια πιο ουσιαστική ανάλυση του θέματος: http://www.anandtech.com/show/9708/analyzing-apple-statement-for-tsmc-and-samsung-a9
CheOnWeb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν ψαχνω κατι μονο απο Ελλαδα, αυτο το γνωριζω ηδη. Κατι πιο "μεγαλο" ψαχνω... https://discussions.apple.com/welcome
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 θα μπορούσα να πω το κλασσικό "αν το έκανε άλλη εταιρεία, θα εκθειάζατε την διαφορά στο επίπεδο προϊόντων της Apple", αλλά δεν έχει νόημα.Απόλυτα σεβαστό πως η συνολική εμπειρία χρήσης σας έχει γοητεύσει/εξυπηρετήσει, σε βαθμό που πλέον δεν σέβεστε τα ίδια τα καταναλωτικά σας δικαιώματα, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι υγιείς συμπεριφορά καταναλωτή.Φιλικά πάντα, περισσότερο ήθελα να εκφράσω την καταναλωτική πλευρά γιατί με αυτά που γράψατε (τα οποία τα καταλαβαίνω είμαι σίγουρος πως είναι απόλαυση η χρήση των νέων iphone και αξίζουν τα λεφτά τους για την ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης για κάποιους χρήστες), στο τέλος θα ξεχάσουμε το "θέλω αυτό που πλήρωσα, όπως μου το διαφημίσατε". tl;dr Σε γενικές γραμμές καλή η Apple ως εταιρεία και τα προϊόντα της, καλα κάνετε και τα αγοράζετε, δεν μπορούμε να το πούμε και απάτη (όπως το bendgate το οποίο σίγουρα μπορούσαν να το διαπιστώσουν πριν το κυκλοφορήσουν και να επιλέξουν να το κουκουλώσουν), αλλά δεν γίνεται να μη πούμε οτι είναι παλαβό να διαστρεβλώνεται έτσι η πραγματικότητα. Ναι. Νοte 4 εχω και πριν ολη την σειρα Note. Και αν αλλαξω παλι σε Note 5 θα παω. Δεν εκθειαζω κανενα και λεω κατι οπως το βλεπω. Για εμενα δεν αποτελει λογο σοβαρο για να γεμισουμε σελιδες ολοκληρες το μεμονωμενο αυτο περιστατικο και εφοσον δεν συνοδευεται απο αλλα παρατραγουδα. Περαν αυτου, αυτα που κοροιδευω στους αλλους δεν τα κανω εγω (να εθελοτυφλω). Παμε παρακατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις