karaLRS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αυτά τα μαθηματικά και τα νούμερα πως τα έβγαλες...αλλά όπως προείπα η διαφορά είναι στα πλαίσια του αμελητέου. Το να σου κρατήσει το κινητό από το 100 στο 0, 10 λεπτά παραπάνω είναι τουλάχιστον αστείο. Για τέτοιες διάφορες μιλάμε, όχι τις ώρες που αναφέρεις. Με το soc της Samsung πιάνω τα νούμερα που αναφέρει το GSM arena, δηλαδή σχεδόν 13 ώρες surfing με Safari σε wifi, με screen brightness auto, 4g και Bluetooth αναμμένα. Αν αυτά τα νούμερα είναι άσχημα...τότε ας μην αναφέρω το ότι βγάζω 1.5 μέρα με συνεχή χρήση. Χάλια ρε παιδί μου... 13 ώρες τι εννοείς;; Screen on time??
king2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 13 ώρες τι εννοείς;; Screen on time?? Απλά τρολαρει. Screen on time ζήτημα να βγάζει 4 ώρες το μικρό iphone.
VanJ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι που δεν είδα πουθενά να αναφέρεται, αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει: Οι χρόνοι που διαφημίζει για το προϊόν η Apple, βγαίνουν με το Samsung SoC; ... Οι χρόνοι που διαφημίζουν δεν βγαίνουν με κανένα SOC. Έχεις δει κανένα iphone να κρατάει 10 μέρες αναμονή; Ίσως αν το βάλεις σε flight mode και το κλείσεις σ' ένα συρτάρι για 10 μέρες, αν και δε νομίζω ούτε τότε να κρατήσει. Το ίδιο ισχύει για όλες τις εταιρίες, κάτι sony ericsson ή nokia που έλεγαν 30 μέρες αναμονή τα θυμάσαι; Αν το δεις διαφορετικά το θέμα όμως, λέει UP TO 10 days ή UP TO 11 hours of video playback, οπότε είναι καλυμένοι ακόμα κι αν αντί για 11 ώρες βγάλει μόνο 5. Πάντως στο ipad που έλεγε 11 ώρες πλοήγηση ίντερνετ μέσω wifi, το δικό μου έβγαζε 14 ώρες!
dali13gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Οι χρόνοι αυτοί αναφέρονται σε αποκλειστική χρήση της κάθε λειτουργίας. Δηλαδή δεν μπορεί να έχεις μιλήσει 3 ώρες και να θέλεις και 11 ώρες video μετά. Το θέμα είναι αν το Samsung βγάζει τους χρόνους σε κάθε μια από αυτές τις χρήσεις ξεχωριστά. Αν βγάζει λιγότερες από τις διαφημιζόμενες ενώ το TMSC τις σωστές, τότε υπάρχει θέμα.
angel75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Η καταναλωτική συνείδηση έχει χαθεί ειδικά των φαν. Όταν ο άλλος πληρώνει ένα υπερτιμημενο προϊόν απλά δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι πήρε κάτι κατώτερο. End of story. Καλα τους κάνει η Apple. Αυτό ακριβώς συμβαίνει.. Και ο καθένας πάει να πείσει ότι το δικό του είναι καλύτερο!!! Ότι και αν είναι αυτό!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 πρεπει να βαλω λινκ για ολα? για το 3d touch to οτι ζεσταινεται το κουμπι οτι δε παραγει καλα τον ηχο απο τα ηχεια οτι οτι .. google εχετε δειτε τα ολα.. εγω δεν εχω πιασει το 6ς ειχα ομως αγορασει το 6,και το 6 ζεσταινοτανε και ειχε μπαταρια μηδεν .. πραγματικα δε παλευοταν .. τωρα ο φιλαρακος μου απο ιρλανδια που το εχει μου ειπε οτι ζεσταινεται και περαν αυτου το λενε και χρηστες στο ιντερνετ εδω το 6 ζεσταινόταν ! αμα επαιζες παιχνιδακι η μιλαγες αρκετη ωρα η κανα ζορισμενο 4g α καλα.. το s6 το εχουν φιλοι και ο ξαδελφος μου ειναι ψεματα φυσικα οτι ζεσταινεται και εγω εχω νοτε 4 καμια σχεση.. το 6 μου αρεσε ..ωραια συσκευη αλλα πραγματικα η μπαταρια ειναι κωμωδια ..δεν ειναι χρησιμοποιησιμο καν.. στο μαγαζι εχουμε φορτιστες για ανδροιντ και για iphone .. λοιπον ξερετε τι δεν εχουμε αρκετες?? μπριζες ! για να βαζουν ολοι τα iphone τους .. μια απο τις σερβιτορες εχει το 6 και αυτη.. τη κοροιδευανε οι υπολοιπες και αυτη οταν πηγε διακοπες πηρε και ενα μικρο παλιο σονυ γιατι "στη παραλια δεν εχει μπριζα" .. ειναι ασυλληπτη η κατασταση και εδω μας λετε για το α9 και το 2 με 3 τοις εκατο .. τα τηλεφωνα αυτα δε βγαζουν το ΜΕΣΗΜΕΡΙ .. Η μπαταρία του galaxy s6 ήταν αστεία και γι αυτό το κράτησα ένα μήνα. Και ζεσταινόταν περισσότερο από 6plus που έχω τώρα. Το έβγαζα το πρωί από το φορτιστή και μέχρι να κοιτάξω τα emails 5 λεπτά, ήταν ήδη στο 95% και κάτω... Σχετικά με το νέο iPhone το κουμπί εκεί που είναι δεν μπορεί να ζεσταίνεται (εκτός αν κάποιος έπεσε σε προβληματική κατασκευή). Το 3D Touch λειτουργεί άψογα και ο ήχος από το ηχείο είναι επίσης μια χαρά. Η αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος όπως έχω ξαναπεί είναι ο,τι πιο γρήγορο και αξιόπιστο έχω δει σε κινητό! 1
21century Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αλλά δεν βλέπω λογισμικό να την ενισχύει..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αλλά δεν βλέπω λογισμικό να την ενισχύει.. Όπως? Έχω το κλείδωμα, τις αγορές στο store, το 1password, το unlock στο mac του γραφείου κλπ κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 έχει πάρει σβάρνα όλες τις ειδήσεις και κάνει δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής... 11 εμείς 11 αυτοί, 23 σύνολο, η μπάλα είναι στρογγυλή, το γρασίδι πράσινο, κτλπ κτλπ... 5
d4mage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ο Mod είναι ενθουσιασμένος με το 6s plus του που δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στη λογική να κατεβάσει σαπιο προγράμματα (και να κονομάνε αυτοί τρελά) για να δει τι cpu έχει... Λειτουργεί σφαίρα, το touch id είναι τόσο γρήγορο που πλεον το galaxy s6 μοιάζει ανέκδοτο και η αυτονομία του εως τώρα είναι μια χαρά (επίσης καμία σχέση με το s6). Είπα, άργησες! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Είπα, άργησες! Έγραψα και άλλα μετά από αυτό. Δεν με προσέχεις!
kirileman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 έχει πάρει σβάρνα όλες τις ειδήσεις και κάνει δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής... 11 εμείς 11 αυτοί, 23 σύνολο, η μπάλα είναι στρογγυλή, το γρασίδι πράσινο, κτλπ κτλπ... Dafuq 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Στο adslgr ευτυχώς πήρε πόδι πριν 5 χρόνια για παρόμοιο λόγο...
makridis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τότε γιατί έβαλες να δεις ποιο chip έχεις; Φοβερή ερώτηση...Να μην ξέρω τι έχω δλδ ε; Μάλιστα οκ. Θα βγουνε και αλλες μετρήσεις στο προσεχές μέλλον, προς επιβεβαίωση της διαφορας του Α9, ο @makridis με το 6s[/size] Δεν εχει προβλημα με μικτή χρήση με τον A9 By Samsung. Καθε χρονο πρεπει να βρισκουνε μια αιτία για να χαλάσουν της πωλήσεις του νεου iphone, πιστευω πετυχαίνουν το αντίθετο. Σε μελλοντικό update μπορεί να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο, το iphone 6s ειναι το γρηγορότερο Single Core κινητό στον πλανήτη. Χωρις να ειμαι σιγουρος εχουν ανεβει καποια αποτελεσματα στο geekbenchBattery Test. iphone 6s Samsung 0% --> 2:26:20 1η ωρα 63% iphone 6s TSMC 0% --> 5:44:10 1η ωρα 88% Για κάποιους αυτή η διαφορά ειναι σημαντική ξεπερνάει κατα πολυ το 100%. https://browser.primatelabs.com/battery3/129424 http://browser.primatelabs.com/battery3/129147 Φιλε @makridis αν θες κανε το εν λογω τεστ η παιξε καποια βαρια παιχνιδια για να το διαπιστώσεις... Ενας χρηστης που σκάει 900€ για το 64γιγα δεν θελει σίγουρα να εχει προβλήματα, δεν το νια ζει η κάθε εταιρία που καιροσκοπεί εναντίων του κ αυτό επειδη σαν πελάτης έχει πάντα δίκιο. Επειδή το ζήτησες, ήμουν χτες με 13% μπαταρία και έβαλα να παίξω το καινούργιο nfs. Έπαιξα περίπου 25 λεπτά όπου και τσέκαρα την μπαταρία και ήταν στο 3%. Impressive numbers οφείλω να πω. Τώρα αν το soc της tsmc μπορεί να έχει καλύτερη αυτονομία από αυτό, τότε μπράβο!!! Εγώ είμαι υπερικανοποιημένος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις