Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι όλος αυτιά για τις τεχνικές που θέλουν εξάσκηση! :D

Ένα γνωστό τιπ, είναι να κάνεις μία γουβίτσα στο κέντρο με το δάχτυλο, για να μη μαζέψει.

Δημοσ.

Ένα γνωστό τιπ, είναι να κάνεις μία γουβίτσα στο κέντρο με το δάχτυλο

 

Στην οποια μπορεις να βαλεις μεσα βουτυρο.

Δημοσ.

Σε τι θα εξυπηρετήσει εκεί το βούτυρο;

 

Θα κανει το μπιφτεκι πιο καλο βρε φιλε, τι αλλο?

Και επειδη το βουτυρο βλαπτει να χρησιμοποιεις μονο μπεσελ ή μπενεκολ.

Δημοσ.

Το καθαρο βουτυρο της (βιαια εκμεταλευμένης *ερθλινγκζ*) αγελαδίτσας είναι και γαμώ. Θανατος στα μπεσελ κ τις λιπές φυτικές λιπαρές ουσίες.

 

Ενα πραμα θα πω, αν δεν το εχετε πει πιο πριν. ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ. λιγοτερο απο μηνας <3 <3

 

Επισης, αγαπαμε Εστον!

 

https://youtu.be/03h5T_tiyx0?t=486

  • Like 7
Δημοσ.

Το καθαρο βουτυρο της (βιαια εκμεταλευμένης *ερθλινγκζ*) αγελαδίτσας είναι και γαμώ. Θανατος στα μπεσελ κ τις λιπές φυτικές λιπαρές ουσίες.

 

 

Tα βουτυρα ως γνωστο υπαγονται στις ανθυγιεινες τροφες. Εξαιρεση αποτελου το μπεσελ και το μπενεκολ γιατι εχουν φυτικες  στρερολες που μειωνουν τη χοληστερινη.

Φυσικα ειναι πολυ πιο ακριβα.

Δημοσ.

Καλά, φάε εσύ τα υγιεινά να τρώμε εμείς τα ανθυγιεινά ;)

 

Επίσης δεν ειναι ανθυγιεινό αν λαμβάνεται υπεύθυνα και στις κατάλληλες ποσότητες. Βαριεμαι το πολύ ψάξιμο αλλά.

 

http://thescienceofeating.com/fats/butter-vs-margarine/

 

http://www.webexhibits.org/butter/compounds-fatty.html

 

http://antoine.frostburg.edu/chem/senese/101/consumer/faq/butter-composition.shtml(http://www.iator.gr/2011/01/23/to-oleiko-oxy-enisxyei-th-mnimi/)

 

http://www.eufic.org/article/el/nutrition/fats/artid/Saturated-fat-upclose-greek/

 

 

οποτε, ακομη και τα κορεσμενα λιπαρα εχουν μια καποια λειτουργία για το σώμα. Τώρα, αν εμεις λαμβάνουμε το 60% της ενέργειας από κορεσμένα λιπαρά και αδειες θερμίδες, δεν κάνειο το βούτυρο ανθυγιεινό, απλά το λαμβάνουμε με λάθος τρόπο.

  • Like 3
Δημοσ.

Tα βουτυρα ως γνωστο υπαγονται στις ανθυγιεινες τροφες. Εξαιρεση αποτελου το μπεσελ και το μπενεκολ γιατι εχουν φυτικες  στρερολες που μειωνουν τη χοληστερινη.

Φυσικα ειναι πολυ πιο ακριβα.

Δεν μπορεί να είναι ανθυγιεινό το βούτυρο! Το λατρεύω μπορώ να πω!

 

Ειδικά κανένα τέτοιο, αυγά τηγανίζεις και στα κάνει γκουρμέ από μόνο του! :)

 

KLFUUJMWRN.jpg

Δημοσ.

Το καθαρο βουτυρο της (βιαια εκμεταλευμένης *ερθλινγκζ*) αγελαδίτσας είναι και γαμώ. Θανατος στα μπεσελ κ τις λιπές φυτικές λιπαρές ουσίες.

 

Ενα πραμα θα πω, αν δεν το εχετε πει πιο πριν. ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ. λιγοτερο απο μηνας <3 <3

 

Επισης, αγαπαμε Εστον!

 

https://youtu.be/03h5T_tiyx0?t=486

Απίστευτος πρέπει να ναι τέλειο αυτό που έφτιαξε. Επίσης δε κατάλαβα τίποτα από αυτά που έβαλε αν μπορεί κανείς να μεταφράσει

Δημοσ.

Απίστευτος πρέπει να ναι τέλειο αυτό που έφτιαξε. Επίσης δε κατάλαβα τίποτα από αυτά που έβαλε αν μπορεί κανείς να μεταφράσει

για το μπιφτέκι λες; Καλα, η μαλακια ειναι οτι θελει να έχεις δικιά σου μηχανή κιμά ή να πας στον κρεοπώλη και να του ζητήσεις  κοντρα φιλέτο σε κομμάτια περιπου 3 εκατοστά. Να το αλατίσεις εκεί πέρα και να το περάσει στη μηχανή του κιμά (αν εχει χοντρό άκρο καλυτερα, γιατι στην ελλαδα συνηθίζουμε να έχουμε μονο το ψίλό) και να το κάνεις όπως στο βίντεο (στην ουσία μιμείται τον τρόπο με τον οποίο ειναι φτιαγμενοι οι μυες, ινίδια, σχηματίζουν ίνες κ αυτες με τη σειρά τους σε ολόκληρο το κομμάτι, έτσι αν το βαλεις στο σελοφάν και το σφίξεις, το αλάτι θα αρχίσει να "βγαζει" τα νερα απο τα μορια και αυτα θα κολλησουν μεταξύ τους χοντρικά). Αν εχεις γνωστό κρεοπώλη καλώς. αλλιώς QQ. 

  • Super Moderators
Δημοσ.

Μη χαλάτε τον κιμά ρε παιδιά για μπιφτέκια. Φτιάξτε κεφτεδακια στο τηγάνι να σας δει ο θεός.

 

Γιατί τον τυφλώνουν τα μπιφτέκια?

Δημοσ.

χαχαχαχα δεν ειναι θεμα επιστημης απλα  απογειωνετε η γευση στο αποτελεσμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...