γροσερισοπ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Πρεπει να στο πει η μαμα οτι το ωμο κρεας εχει μικροβια, δεν το καταλαβαινεις απο μονος σου γιε μου? "Το κρέας που δεν είναι καλά μαγειρεμένο μπορεί να αποτελέσει παράγοντα για να πάθετε μολύνσεις από μικρόβια, όπως το κολοβακτηρίδιο, τη σαλμονέλα αλλά και το τοξόπλασμα". γαμημενο τρολ 2
groot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Οπότε μάλλον αυτό: το βλέπει (το troll) ως εστία μικροβίων; Καλό!
iordanis77 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 E οχι δα, το τρολ εγκρινει ανεπιφυλακτα την καταναλωση ωμων κρεατων. Αλλωστε και τα σκυλια το ιδιο κανουν. 1
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αυτά τα συνθετικά μπιφτέκια που λένε ότι ετοιμάζουν από βλαστοκύτταρα κλπ θα τα τρώγατε;
Silverage Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Οπότε μάλλον αυτό: το βλέπει (το troll) ως εστία μικροβίων; Καλό! Ξέρασα. 1
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το από πάνω πιστεύω πως πολλοί λάτρεις του κρέατος δεν θα το έτρωγαν...δεν έχω φάει ποτέ, δεν το ζηλεύω κιόλας είναι η αλήθεια αν και μου αρέσει πολύ το κρέας. Μπορεί να κάνω λάθος όμως
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ξέρασα. οπως οι ξενοι οταν μαθαινουν οτι αυτος ο γαματος μεζες λεγεται "κοκορετσι"
thomasG4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 οπως οι ξενοι οταν μαθαινουν οτι αυτος ο γαματος μεζες λεγεται "κοκορετσι" ή μαγειρίτσα ή πατσάς. Το ίδιο σίχαμα φαίνονται και αυτά, άμα κάποιος δεν τα έχει δοκιμάσει. Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε εγώ επειδή δεν εμπιστεύομαι κρέας εντελώς ωμό, άμα δεν ξέρω ότι είναι απο έμπιστη πηγή. Τώρα μην συγκρίνουμε όμως το μπιφτέκι medium με το tartare που είναι εντελώς ωμό. Καμία σχέση.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 αν σου λεγαν "θα δωσεις 50 ευρω και θα ειναι τοσο ασφαλες που θα φαω κι εγω μπροστα σου" θα δοκιμαζες;
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 αν σου λεγαν "θα δωσεις 50 ευρω και θα ειναι τοσο ασφαλες που θα φαω κι εγω μπροστα σου" θα δοκιμαζες; θα δώσει ή θα του δώσουν 50€;
Speculoos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 2 λεπτά από τη κάθε πλευρά.Ενά απλό αντικολλητικό χρησιμοποιώ και όχι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.Παιζέι ρόλο και η δύναμη της κουζίνας η το πάχος του μπιφτεκιού.Αν εσένα χρειάζεται λιγο παραπάνω χρόνο δε πειράζει. Σημασια έχει να κάνει κρούστα εξωτερικά που θα δώσει και νοστιμιά και εσωτερικά να παραμείνει σχετικά ροζέ ωστέ να παραμείνει ζουμερό και να κρατήσει γεύση π.χ. Aυτό όμως σε μοσχαρίσιο κρέας, όχι σε χοιρινό... Σχετικά με το ταρταρ που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν με ενθουσιάζει τόσο, οι Βέλγοι όμως έχουν τη δική τους εκδοχή που τη λένε αμερικέν η οποία αν γίνει σωστά είναι πολύ καλή εμπειρία. 1
Speculoos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Θα μαθουμε καμια λεπτομερεια/συνταγη απο τον θαυμαστο κοσμο της βιομηχανιας; 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αντε, κι εγω για αυτο μπηκα...πειτε τα αηδιαστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα