Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο μαγαζί για καφέ/ποτάκι στην Θεσσαλονίκη που να είναι καλό και ιδιαίτερο αλλά όχι πολύ high class (γιατί το γκομενάκι αριστερίζει). Όχι καμιά τρύπα όπως είναι συνήθως αυτά. Επίσης θέλω να είναι στην περιοχή του κέντρου.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καφέ σε πλαστικό ή μπυρακι από το περίπτερο κ αραγμα στο παγκάκι

Μπα. Είπαμε να κάνω μια υποχώρηση για κάτι πιο εναλλακτικό. Σιγά μην αράξω και στην ναυρίνου.

Το ενοχές δεν το ξέρω, ενδιαφέρον φαίνεται. Πείτε κι άλλα να έχω επιλογές.

Δημοσ.

και άμα αριστερίζει ΠΑΡΑ πολύ, μην πας στο ραντεβού.

χαχα, γενικότερα είναι καλό οπότε τον ανέχομαι τον αριστερισμό. Δεν αριστερίζει και πάρα πολύ αλλά δεν θα θελα να την ξενερώσω κιόλας. Επειδή όλες όμως πέρα απ την ιδεολογία είναι γκόμενες και τους αρέσουν τα καλά, ψάχνω κάτι με επίπεδο ή έστω normal αλλά συνάμα και κάπως ψαγμένο για να βάλω και τον αριστερισμό στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Στο δέντρο στο μπαρ να πάτε. Αλλιώς την πας προς ικτίνου με αντιεμετικά για εσένα αλλά αν είναι αλτερνατιβοετσι, έχει μπιφτέκι μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Τζήζους, αν είχε αριστερή ιδεολογία δεν θα καθόταν να ανέχεσαι τον αριστερισμό της. Στα καλύτερα πάνε την, μην μασάς. Καλά να περάσετε.

Δημοσ.

Φλού στο λευκό πύργο δίπλα στο παλιό έκκεντρο (λίγο τρύπα).

Rover στα λαδάδικα (έχει ανέβει πολύ αυτό, δικαίως)

Κάνα Dizzy Dolls επίσης λαδάδικα αν ακούει και λίγο metal

και κάποιος να μου πεί αν το bar "Στοά" στην Αριστοτέλους (στα λουλουδάδικα) υπάρχει ακόμα. Αυτό που ανέβαινες εξωτερική σκάλα για να μπεις. Πολύ μου άρεσε αυτό το μαγαζι..

δεν μιλάω για καφέ όμως.. μετά τις 11 είναι αυτά.

Δημοσ.

η επάνω η "Στοά" έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω αν παραμένει ανοιχτή η κάτω "στοά" (λίγο παραπέρα ήταν, στην ίδια στοά.

Όντως, η πάνω Στοά ήταν το ιδανικό μαγαζί για αριστερίζουσες γκόμενες με κυριλίζοντες γκόμενους!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...