alex_000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 η επάνω η "Στοά" έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω αν παραμένει ανοιχτή η κάτω "στοά" (λίγο παραπέρα ήταν, στην ίδια στοά. Όντως, η πάνω Στοά ήταν το ιδανικό μαγαζί για αριστερίζουσες γκόμενες με κυριλίζοντες γκόμενους! Κανονικά, όλα τα σοβαρά μαγαζιά κλείνουνε ρε γμτ.. Τι έγινε σκυλάδικο / πριόνι ή έκλεισε τελείως??
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ανεμόεσαα στη Σβώλου https://foursquare.com/v/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1/4d38958cf1b06ea8522a1755 Pulp που ειναι σχεδόν απέναντι https://foursquare.com/v/pulp/4bfd4d97bf6576b0000cadb8 ζήσε επικίνδυνα, #πρώτηφορααριστερά 4
dimem Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Στο δέντρο στο μπαρ να πάτε. Αλλιώς την πας προς ικτίνου με αντιεμετικά για εσένα αλλά αν είναι αλτερνατιβοετσι, έχει μπιφτέκι μετά. καλό το δέντρο στο μπαρ αλλά για συντρόφισσες δεν ξέρω αν ενδείκνυται ικτίνου που εννοείς? πλατεία - έξω?
g_alkis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε κανά κρασάδικο πέριξ του ΑΠΘ. Αν πει μα μου, @ρχιδι@ αριστερή είναι, κλασικά πράγματα δηλαδή.
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλό το δέντρο στο μπαρ αλλά για συντρόφισσες δεν ξέρω αν ενδείκνυται ικτίνου που εννοείς? πλατεία - έξω? pasta flora και τα γειτονικά σκεφτόμουν. επίσης αν είναι τόσο λαϊκό παιδί γιατί όχι μπιτ παζαρ.
dimem Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ζεύξιδος άρα... εντάξει, για αντιεμέτικο δεν είναι...
mylo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σε κανά κρασάδικο πέριξ του ΑΠΘ. Αν πει μα μου, @ρχιδι@ αριστερή είναι, κλασικά πράγματα δηλαδή. υπάρχει κρασάδικο περιξ του απθ ? εκτός αν εννοείς στη ροτόντα pasta flora και τα γειτονικά σκεφτόμουν. επίσης αν είναι τόσο λαϊκό παιδί γιατί όχι μπιτ παζαρ. τελευταία φορά που πήγα μπιτ μπαζαρ, τελη αυγούστου, φουλ στα κυριλέ γκομενάκια ήταν.
Adon1s Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 υπάρχει κρασάδικο περιξ του απθ ? εκτός αν εννοείς στη ροτόντα Γεμάτο είναι,βασικά ( ναι εκει ) pasta flora και τα γειτονικά σκεφτόμουν. επίσης αν είναι τόσο λαϊκό παιδί γιατί όχι μπιτ παζαρ. Σιγά, όλα τα φρούτα πάνε εκεί. Απο "ανάρχες" και ρεμάλια μέχρι τύπισες με ασημένια κωλάν,τσιμεντωμένα μαλλιά και 12 ποντα ( βγαζουν σέλφι, βέβαια, με τα σουβλάκια και κατα βάθος ήθελαν να πάνε στο μαρκίζ )
ice25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 πάνε στο "Δένδρο που έδινε" στην Βαλαωρίτη...τι έδινε μην ρωτήσεις δεν ξέρω...αλλά αριστεριζουσα γκομενακια εκεί πάνε (ενίοτε και άλλες) είναι ψιλό άνδρο αναρχικών..Καφενείο στο χωρίο φάση..αρέσει στην ψαγμενη αριεστεριζουσα και αναρχο ....νεολαία
BadBoy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έτσι όπως πάνε οι προτάσεις, είναι θέμα χρόνου να αναφερθεί και το στέκι στο βιολογικό. 1
vrwmiaris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Γεμάτο είναι,βασικά ( ναι εκει ) Σιγά, όλα τα φρούτα πάνε εκεί. Απο "ανάρχες" και ρεμάλια μέχρι τύπισες με ασημένια κωλάν,τσιμεντωμένα μαλλιά και 12 ποντα ( βγαζουν σέλφι, βέβαια, με τα σουβλάκια και κατα βάθος ήθελαν να πάνε στο μαρκίζ ) Φτάνει με αυτό το μαρκιζ
whodatinsomniaK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ούτε ο ζορανμπι με το ρομποτάκι του δεν το μπιφτεκώνει αυτό το γκομενάκι με τέτοια μυαλά...
kanesaxo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ξεχάσατε το μανιφέστο (που φαντάζομαι υφίσταται ακόμη) μετά το πάρκο της ροτόντας αριστερά. Εάν εκεί μανουριάσει, μετά μπορείς να τη πάς στο navona, γιατί @@ αριστερή θα'ναι!
normal40 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Φίλε δεν το έχεις... Άστο για κάναν άλλο, δεν πρόκειται να φας. Ήδη από μόνος σου θα έπρεπε να ξέρεις τι να κάνεις με την κυρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις