Acronymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στην άδεια οδήγησης κοίταξες? Στον κωδικό 4β. θα βρεις την ημερομηνία λήξης της κάρτας (2028 λέει εμένα), και στο πίσω μέρος θα βρεις την ημερομηνία που λήγει η κάθε άδεια. Δεν ενοούσα στο δίπλωμα, αλλά την σχετική απόφαση και αλλαγή του κοκ. Αλλά αφού ξεκαθαρίζει η διαφορά επαγγελματικού και άδειας ως 2 διαφορετικά νομίζω πως κάπου εκεί είναι και η απάντησή μου λογικά. Thank You ! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Acronymous συμπλήρωση 1
AggTs Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Καλημερα σε ολους! Θα χρειαστω μια βοηθεια. Πλησιαζει η ημερομηνια ληξης των επαγγελματικων διπλωματων μου Γ και Δ κατηγοριας τα οποια εχω βγαλει χωρις ΠΕΙ. Εχω ξεκινησει τη διαδικασια ανανεωσης τους μεσω gov και εχω φτασει στο σημειο που πρεπει να δω αν χρειαζεται να επισυναψω υπευθυνη δηλωση με το παρακατω περιεχομενο: Υπαγεστε στις εξαιρέσεις των παρ. 3, 4, 5 του άρθρου 3 του π.δ. 74/2008 από την υποχρέωση κατοχής Π.Ε.Ι. ψαχνοντας το π.δ. βλεπω οτι ισως υπαγομαι στην εξης κατηγορια: οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε μη εμπορικές μεταφορές επιβατών ή εμπορευμάτων. Σημειωνω οτι δεν εξασκω επαγγελμα που εχει να κανει με τα διπλωματα. Απλα τα ειχα βγαλει καποτε και προχωραω μονο σε ανανεωση τους καθε 5 χρονια.
mike15 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου αν δεν ασκεις επαγγελμα ,ακου τι εκανα εγω γιατι και εγω τζαμπα χρηματα εδινα.μπορεις να το κανεις σε απλο διπλωμα και να ζητησεις στο κουτακι με το επαγγελματικο να το βαλεις σε κατασταση μη ισχυος,καπως ετσι ,δεν θυμαμαι την ορολογια,ρωτα τους αρμοδιους η΄σε μια σχολη οδηγων.ετσι θα το εχεις αλλα οχι σε ισχυ.δεν θα μπορεις δλδ . να οδηγησεις επαγγελματικο οχημα αλλα δεν θα χασεις και το επαγγελματικο διπλωμα.και οποτε θελεις μπορεις να πας να κανεις αιτηση ,να πληρωσεις και να το εχεις σε ισχυ ξανα ,εαν θες να δουλεψεις σαν οδηγος. το απλο ειναι δωρεαν η αννανεωση και ισχυει για πολλααα χρονια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα