fotodv7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έκλεισα πριν από λίγο 3 εισιτήρια για αύριο μέσω Internet στα odeon. Βάζω τα στοιχεία μου, βάζω και την κάρτα, όλα καλά. Μου βγάζει έναν αριθμό που θα πρέπει να πω στον κισέ για να παραλάβω τα εισιτήρια. Παρόλο αυτά δεν έχω email επιβεβαίωσης. Θέλω να πάρω τηλ να ρωτήσω αν ισχύει η κράτηση και να επιβεβαιώσω ώρα, ταινία κλπ αλλά αυτοί έχουν 5ψηφιο. Στο σταθερό που έχουν στα ταμεία έχουν ηχογραφημένο μήνυμα. Τι να κάνω;
Gigamestin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έκλεισα πριν από λίγο 3 εισιτήρια για αύριο μέσω Internet στα odeon. Βάζω τα στοιχεία μου, βάζω και την κάρτα, όλα καλά. Μου βγάζει έναν αριθμό που θα πρέπει να πω στον κισέ για να παραλάβω τα εισιτήρια. Παρόλο αυτά δεν έχω email επιβεβαίωσης. Θέλω να πάρω τηλ να ρωτήσω αν ισχύει η κράτηση και να επιβεβαιώσω ώρα, ταινία κλπ αλλά αυτοί έχουν 5ψηφιο. Στο σταθερό που έχουν στα ταμεία έχουν ηχογραφημένο μήνυμα. Τι να κάνω; πηγαινε πριν την ταινια στα γκισε και νομιζω δεν θα εχεις θεμα.Στα village συνεχεια βλεπω κοσμο να το κανει ετσι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έκλεισα πριν από λίγο 3 εισιτήρια για αύριο μέσω Internet στα odeon. Βάζω τα στοιχεία μου, βάζω και την κάρτα, όλα καλά. Μου βγάζει έναν αριθμό που θα πρέπει να πω στον κισέ για να παραλάβω τα εισιτήρια. Παρόλο αυτά δεν έχω email επιβεβαίωσης. Θέλω να πάρω τηλ να ρωτήσω αν ισχύει η κράτηση και να επιβεβαιώσω ώρα, ταινία κλπ αλλά αυτοί έχουν 5ψηφιο. Στο σταθερό που έχουν στα ταμεία έχουν ηχογραφημένο μήνυμα. Τι να κάνω; Δεν θυμάμαι να στέλνουν email τα Odeon - τουλάχιστον εγώ δεν έχω λάβει ποτέ. Με τον αριθμό κράτησης δεν είχα συναντήσει ποτέ πρόβλημα στο ταμείο. Έχε και την κάρτα σου μαζί, συνήθως έχουν ειδικά μηχανήματα όπου εισάγεις την κάρτα με την οποία έκανες κράτηση και παραλαμβάνεις τυπωμένα τα εισιτήρια.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω να πάω να δω το Avatar στα Odeon και θέλοντας να δω τις ώρες προβολής κλπ μπήκα στο site τους. Όμως εκεί, δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, αλλά δεν βλέπω πουθενά τιμές. Δεν έχω ιδέα για το κόστος, τις προσφορές, και αν αλλάζει κάτι από ταινία σε ταινία. Κάποιο site που να λέει όσα χρειάζεσαι συγκεντρωτικά υπάρχει? Άκυρο, το βρήκα. Έπρεπε να πατήσω πάνω στην ώρα προβολής, η ημερομηνία/μέρα ήταν unclickabble Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από cthulhucarbide
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα