Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αυτό το πρόβλημα έχω, να κάνω like σε σελίδες που πρακτικά ποτέ δεν έχουν γίνει.Ξέρετε τι φταίει?καθώς και πως διορθώνεται ? βλέπω όλη την ώρα να κάνω like σε κάτι σελίδες "κουρδιστά μανταρίνια" και λεω που βρέθηκαν  :unsure:  :unsure: (η περίπτωση να μου έχουν κλέψει τον κωδικό δεν νομίζω)

Δημοσ.

Σε πολλές σελίδες αμα κάνεις like σε ποστ της σελίδας, αυτομάτως γίνεται like και στην σελίδα ;)

οχι δεν το κάνω αυτό πουθενά δεν πατάω like σε σελίδες

Δες μηπως καποια εφαρμογη που τρεχεις απο το φμπ να στο προκαλει αυτο

χθες απενεργοποίησα ότι άχρηστη εφαρμογή υπήρχε που ζητούσε δικαιώματα (άφησα τα κλασσικά τύπου cundy crash) αλλά και πάλι τίποτα

Δημοσ.

Τρέξε scan με ένα καλό antivirous (kaspersky,avira,bitdefender για μένα) και μόλις τελειώσει κάνε και ένα anti-maleware scan (πχ. maleware bytes).....

Αν συνδέεις κάποιο usb ή εξωτερικό δίσκο στο pc σου φρόντισε να γίνει και εκεί scan!

Τέλος μην αποκλείσεις την πιθανότητα του να αλλάξεις κωδικό στο fb..

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί επισκέφτηκες κάποια ιστοσελίδα που ψαρεύει likes στα κρυφά.

αυτό φαντάστηκα,ξέρεις όντως αν συμβαίνει? ιστοσελίδα εννοείς κάτι τελείος άσχετο απο το facebook.

Δημοσ.

αυτό φαντάστηκα,ξέρεις όντως αν συμβαίνει? ιστοσελίδα εννοείς κάτι τελείος άσχετο απο το facebook.

Ναι μπορεί να συμβαίνει και επίσης ναι μπορεί να είναι και σελίδα που δεν έχει καμία σχέση με το facebook.

Δημοσ.

Για αρχή κάνε διαγραφή cookies, τρέξε antivirous και antimaleware και βεβαιώσου ότι έχεις απεγκαταστίσει όλα τα προγράμματα τύπου toolbax κλπ.....

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις και δεν έχει νόημα να μπλέξεις με noscript. Δες μέσα από το activity log τι ώρα έγιναν τα περίεργα like , μετά στο ιστορικό πήγαινε στην συγκεκριμένη ώρα και δες σε ποια σελίδα ήσουν.

Αν μπαίνεις από κινητό μπορεί τα κάνεις καταλάθος όπως schrollάρεις.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις και δεν έχει νόημα να μπλέξεις με noscript. Δες μέσα από το activity log τι ώρα έγιναν τα περίεργα like , μετά στο ιστορικό πήγαινε στην συγκεκριμένη ώρα και δες σε ποια σελίδα ήσουν.

Αν μπαίνεις από κινητό μπορεί τα κάνεις καταλάθος όπως schrollάρεις.

απο υπολογιστή γίνονται όλα ωραία σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα γράψω νεότερα

Δημοσ.

ΟΚ βρήκα τι έφταιγε,μερικά άρθρα ζητάγαν με την είσοδο να κάνω λαικ για να συνεχίσω ή να πατήσω έξοδο,και έξοδο να πάταγα έκανα like άθελα μου.

Δημοσ.

(η περίπτωση να μου έχουν κλέψει τον κωδικό δεν νομίζω)

Sorry που 'χακαρω' το thread αλλα επειδη το ακουω συχνα και εχω μια σχετικη αγνοια...

Ειναι δυνατον κανεις να σου κλεψει το password στο facebook ή ειναι ενας urban legend που κυκλοφορει απο wannabe Κεβιν Μιτνικς???

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Δεν ζηταω να μαθω τροπους (κατι που αντιβαινει στους κανονες του forum) ....αλλα εαν καποιος ξερει αν ειναι δυνατον.....αν μπορει να συμβει κατι τετοιο (περαν φυσικα απο μεθοδους phishing που εκμεταλλευονται την χαζομαρα καποιου).

Περισσοτερο για τροπους προστασιας ψαχνω....αν μπορει να υπαρχει αμυνα περα απο την συχνη αλλαγη του password.)

Δημοσ.

Sorry που 'χακαρω' το thread αλλα επειδη το ακουω συχνα και εχω μια σχετικη αγνοια...

Ειναι δυνατον κανεις να σου κλεψει το password στο facebook ή ειναι ενας urban legend που κυκλοφορει απο wannabe Κεβιν Μιτνικς???

(ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Δεν ζηταω να μαθω τροπους (κατι που αντιβαινει στους κανονες του forum) ....αλλα εαν καποιος ξερει αν ειναι δυνατον.....αν μπορει να συμβει κατι τετοιο (περαν φυσικα απο μεθοδους phishing που εκμεταλλευονται την χαζομαρα καποιου).

Περισσοτερο για τροπους προστασιας ψαχνω....αν μπορει να υπαρχει αμυνα περα απο την συχνη αλλαγη του password.)

να στον κλεψει ετσι στο ακυρο οχι,αλλα μπορει να στον παρει μεσω καποιας σελιδας που εκανες κλικ και αυτοματως τσιμπησες ιο,η απο καποιο phising site παρομοιο με του fb που απλα εβαλες ο ιδιος τον κωδικο χωρις να καταλαβεις οτι δεν ηταν το www.facebook.com.

επισης μπορει καποιος να τον μαντεψει,πχ πολλοι βαζουν την ημερομηνια γεννησης τους  ( η οποια και εμφανιζεται στο προφιλ τους ).

δεν το λεω για να παρει καποιος ιδεες και να κλεψει κωδικους,το λεω απλα μπας και το δουν και σταματησουν να βαζουν την ημερομηνια γεννησης τα αβουλα οντα και μετα να αναρωτιουνται πως τους <<κλεψαν>> τον κωδικο.

εγω σαν αμυνα ειχα να μου ερχεται κωδικος για να κανω verify στο κινητο καθε φορα που συνδεομουν απο αγνωστη συσκευη,αλλα το διεκοψα καθως δουλευα σε ενα νετ καφε που σε καθε restart του pc ηταν σα να μπαινω καθε φορα,με αποτελεσμα καθε φορα να πρεπει να βαζω τον κωδικο που ερχοταν ( οποτε και αν ερχοταν ) στο κινητο.

παρ'ολα αυτα,ακομα εχω ρυθμισει να μου ερχεται ειδοποιηση καθε φορα που μπαινω απο αγνωστη συσκευη,ωστε να ξερω αν μπει καποιος με το λογαριασμο μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...