Προς το περιεχόμενο

Friday the 13th: The Game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διάρκεια ζωής να έχει το game? Πολύ γρήγορα το κόβω να γίνετε βαρετό και όταν ξες ότι ο Jason είναι κάποιος άλλος player το κάνει λιγότερο scary, κανονικά θα έπρεπε να είναι πολύ καλο AI. Επίσης τα animations είναι τραγικά (εκτος του Jason).

Δημοσ.

το ίδιο βαρετό με το dead by daylight..

(και έχω φίλους που χουν 400-500 ώρες σε αυτό..πρέπει να ναι πολύ βαρετά άτομα στην κανονική τους ζωή :P )

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ok ο τύπος στο Video λίγο υπερβάλει και γκρινιάζει για ανούσια πράγματα σε ένα υπερβολικά βιαστικό Review.

Παρόλα αυτά, από τα πλάνα που έδειξε αλλά και από μερικά Video που είδα το παιχνίδι είναι ένα χάλι από Bugs, προβληματικά animation κτλ (βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα το D1 patch)

Επίσης προσωπικά δεν μου αρέσει που ο Jason μπορεί να κάνει Teleport ή να βλέπει μέσα από τους τοίχους.

Το βρίσκω πολύ χαζό να τρέχεις και με ένα κουμπί ο Jason να σε προλαβαίνει, όπως επίσης να κρύβεσαι και ο Jason με ένα κουμπί να σε βλέπει και να σου χαλάει την κρυψώνα.

Από την άλλη όμως αν έπρεπε να τρέχει σε όλο αυτό το Map για να κυνηγάει τους παίκτες ζήτω που καήκαμε.

Όπως και να έχει περιμένω να δω και άλλα Reviews και κυρίως τις κριτικές στο Steam από όσους το αγοράσουν.

Πάντως πιστεύω το Dead by Daylight (που λιώνω τώρα) είναι μια καλύτερη επιλογή ειδικά αφού κοστίζει 15€ και είναι αρκετά ισορροπημένο.

Δημοσ.

Οι κριτικές στο Steam πάντως, το έχουν ψηλά.

Το έχει πάρει κανείς;

Εγώ το ήθελα αλλά όταν είδα 36€ για indie, μου φάνηκε υπερβολικά overpriced!

Δημοσ.

Και εμένα μου κάνουν εντύπωση οι τόσες καλές κριτικές.

Αλλά στις περισσότερες από ότι βλέπω μετράει το Hype γιαυτό βλέπουμε Thumbs Up χωρίς καμία εξήγηση.

Όποιος το πάρει ας ενημερώσει σύντομα για τα Animation είναι τόσο μπουρδέλο όσο τα βλέπουμε στα Video; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρχισε η ελεύθερη πτώση της βαθμολογίας στο Steam

Από 9/10 που ήταν το πρωί έχει πέσει στα 7/10 με αξιολογήσεις που αναφέρουν σημαντικά προβλήματα.

Ελπίζω να υπάρχει ακόμα περιθώριο διόρθωσης με κάποιο Patch.

ΕDIT: 

6/10 αυτήν την στιγμή.

Επεξ/σία από JohnTehGreek
Δημοσ.

ξερει κανεις ποτε θα το βαλει το g2a γιατι το περιμενα τοσους μηνες πως και πως αλλα σε αυτα τα λεφτα με τιποτα

Δημοσ.

ξερει κανεις ποτε θα το βαλει το g2a γιατι το περιμενα τοσους μηνες πως και πως αλλα σε αυτα τα λεφτα με τιποτα

Αυτή τη στιγμή στα κλειδαδικα έχει ίδια τιμή με Steam :/

Και εγώ τι θέλω αλλά κοντά στα 20€. Όχι 40!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...