Προς το περιεχόμενο

Friday the 13th: The Game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα εγω το πηρα απο εδω κανονικα αλλα επαιζα τοσο καιρο σε cracked κανονικα με αρκετα bugs βεβαια αλλα πετυχα πολλους ελληνες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

• Minimum:
    • Processor: Intel Core i3-530 (2 * 2930), AMD Athlon II X2 270 (2 * 3400)
    • Memory: 4096 MB RAM
    • Graphics: GeForce GTX 650 Ti (1024 MB), Radeon HD 7770 (1024 MB)
    • DirectX: Version 11
    • Network: Broadband Internet connection
    • Storage: 4 GB available space

Το GPU σου είναι αρκετά πιο κάτω από minimum όπως βλέπεις και δεν ξέρω άμα σου δίνουν refund όταν δεν τηρείς τα minimum.
  • Like 1
Δημοσ.

τελικα εγω το πηρα απο εδω κανονικα αλλα επαιζα τοσο καιρο σε cracked κανονικα με αρκετα bugs βεβαια αλλα πετυχα πολλους ελληνες

Ωραιος το αγορασα και εγω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια σας ηρθε το μαιλ με τους κωδικους η το account?

το αγορασα σημερα απογευμα αλλα δεν εχει στειλει ακομα 
επελεξα την επιλογη 2 να μου στειλει account

υ.γ ολα οκ απο δω :)

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

εγω προσωπικα το εχω καψει ειναι καλυτερο απο το dead by daylight το μονο που με χαλαει ειναι οι ρωσσοι στο game :P

και ενα μικρο gameplay που καναμε με εναν φιλο οταν παιζαμε τις πρωτες μερες https://www.youtube.com/watch?v=EPEAEH_fTLU&t=94s

http://steamcommunity.com/id/Exploticon/ το προφιλ μου για οποιον θελει να παιξουμε ειμαστε αλλοι 2 που το εχουμε και προσπαθουμε να βρουμε ατομα για teamwork να σκοτωσουμε τον killer

Δημοσ.

του έβαλε 6/10 πάλι καλά! Τρόμαξα όπως τα έλεγε το πόσο του άρεσε..και για 4αρι μια χαρά είναι..το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά του..

το έπαιξα,πιο εμετική κάμερα δεν υπήρχε..το fov είναι ΓΤΠ..τα αντικείμενα είναι σα να έχουν μια αύρα που χτυπάς πάνω και πρέπει αν τα αποφύγεις από μακρυά..

Δημοσ.

του έβαλε 6/10 πάλι καλά! Τρόμαξα όπως τα έλεγε το πόσο του άρεσε..και για 4αρι μια χαρά είναι..το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά του..

το έπαιξα,πιο εμετική κάμερα δεν υπήρχε..το fov είναι ΓΤΠ..τα αντικείμενα είναι σα να έχουν μια αύρα που χτυπάς πάνω και πρέπει αν τα αποφύγεις από μακρυά..

η unboxholics παντως ειπαν τα καλυτερα 

Δημοσ.

η unboxholics παντως ειπαν τα καλυτερα 

ε και? είναι guru; είναι κάποιοι που έχουν βαρύτητα πάνω μας; όχι

συγνώμη αλλά δεν τους θεωρώ και τίποτα της προκοπής.

Πόσο μάλλον τα streams τους έχουν πολύ cringe..

+δεν λαμβάνω ποτέ υπόψιν Έλληνες wannabe reviewers.. γενικά δεν διαβάζω reviews' sites,ούτε συμμερίζομαι τις απόψεις των reviewers ξένων και Ελλήνων, πέρα από εξαίρεση 1-2 ατόμων,που απλώς αναφορικά τις διαβάζω.

μόνο τις απόψεις σας εδώ μέσα ή σε άλλα φορουμς/blogs θα δώσω σημασία,γιατί; Γιατί δεν έχετε κάποιον από πίσω να σας χώνει λεφτά στην τσέπη για να γράψετε!

όσο για το παιχνίδι,γούστα είναι αυτά..

Περίμενα να μου αρέσει όπως το dead by daylight,αλλά μπα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...