Προς το περιεχόμενο

Friday the 13th: The Game

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά πότε είπαν τα καλύτερα οι UH;

Ένα Live έκαναν όλο και όλο...

Από εκεί και πέρα μιας και άρχισε η σύγκριση, το Dead by daylight προσωπικά το θεωρώ πολύ καλύτερο και σαν παιχνίδι αλλά κυρίως στον τεχνικό του τομέα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι Devs του F13th μετά από ένα κάρο λεφτά που μάζεψαν από το Kickstarter και μετά από τόσο καιρό Development + αναβολών μας έδωσαν αυτό το έκτρωμα τεχνικά.

Το Dead by daylight έχει άριστο τεχνικό τομέα, χωρίς πολλά προβλήματα και μάλιστα τα animation του είναι απίστευτα smooth και πατάνε καλά.

Δημοσ.

Βασικά πότε είπαν τα καλύτερα οι UH;

Ένα Live έκαναν όλο και όλο...

Από εκεί και πέρα μιας και άρχισε η σύγκριση, το Dead by daylight προσωπικά το θεωρώ πολύ καλύτερο και σαν παιχνίδι αλλά κυρίως στον τεχνικό του τομέα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι Devs του F13th μετά από ένα κάρο λεφτά που μάζεψαν από το Kickstarter και μετά από τόσο καιρό Development + αναβολών μας έδωσαν αυτό το έκτρωμα τεχνικά.

Το Dead by daylight έχει άριστο τεχνικό τομέα, χωρίς πολλά προβλήματα και μάλιστα τα animation του είναι απίστευτα smooth και πατάνε καλά.

χαχαχαχα τραγικο παιζω deadbydaylight εχω 680 ωρες τοσο βρισιδη σε game δεν εχω ξανα ριξει στην ζωη μου  τοση αναμονη στο lobby να βρεις παιχνιδι δεν το εχει κανενα αλλο game επισης το game ειναι ο ορισμος του bug ακομα και τωρα αλλα ειδικα παλια οταν πρωτο κυκλοφορησε ηταν εκτρωμα ειχε συμβει πανω απο 5 games να πετυχω 2 killers στο παιχνιδι. πραγματικα παιζει να μην εχεις παιξει και πολυ τσεκαρε στο youtube glitches ακομα και στα funny montage εχουν βαλει τον dev να λεει https://youtu.be/lYVcHLgi7I0?t=5m25s

Δημοσ.

χαχαχαχα τραγικο παιζω deadbydaylight εχω 680 ωρες τοσο βρισιδη σε game δεν εχω ξανα ριξει στην ζωη μου  τοση αναμονη στο lobby να βρεις παιχνιδι δεν το εχει κανενα αλλο game επισης το game ειναι ο ορισμος του bug ακομα και τωρα αλλα ειδικα παλια οταν πρωτο κυκλοφορησε ηταν εκτρωμα ειχε συμβει πανω απο 5 games να πετυχω 2 killers στο παιχνιδι. πραγματικα παιζει να μην εχεις παιξει και πολυ τσεκαρε στο youtube glitches ακομα και στα funny montage εχουν βαλει τον dev να λεει

Αρχικά όπως είπα και πιο πάνω περισσότερος κόσμος παίζει αυτήν την στιγμή το dead by daylight παρά το Friday the 13th, άρα πρακτικά είναι πιο απλό να βρεις παιχνίδι στο Dead by daylight.

Από εκεί και πέρα θες να πιάσουμε το θέμα Bugs; Το F13th είναι ένα βήμα πριν πάρει τον τίτλο του χειρότερου Launch στην ιστορία...

Κάτι ακόμα, οι 2 killers που λες είναι Hack δεν είναι Bug.

Και για να τελειώσω έχω 100 ώρες στο Dead by daylight, πολύ λιγότερες από εσένα αλλά σίγουρα υπεραρκετές για να έχω άποψη για το παιχνίδι στο οποίο όλες αυτές τις ώρες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

Oi unboxcholics δεν το βρηκαν καλο.Απλα ο καρπας το ευχαριστηθηκε γιατι εχει φοβερο γελιο.

Για εμενα ειναι μια μετριοτητα ισως και κατω του μετριου,αλλα συνεχιζω και παιζω.Γιατι εχει πολυ πλακα και διασκεδαζω και ας μην εχει καλα γραφικα και στορυ και εχει και bugs,ειναι διασκεδαστικο

Δημοσ.

Είπα να του δώσω τελικά μια ευκαιρία και πριν λίγο και μετά από 1 ώρα παιχνιδιού έκανα Refund και περιμένω να ολοκληρωθεί για να πάρω πίσω τα λεφτά μου.

Όπου και να πιάσεις αυτό το παιχνίδι βρωμάει προχειροδουλειά.

Μερικά από τα πιο σημαντικά προβλήματα που με ενόχλησαν.

- Ο χειρισμός του παίκτη είναι αρκετά βαρύς και αργός

- Πολλά bugs στο Gameplay που στην αρχή λες δώσε τόπο και όσο παίζεις τα βλέπεις συνεχώς μπροστά σου σε σημείο να σε ενοχλούν.

- Stamina η οποία εξαντλείτε άμεσα και γεμίζει αργά με αποτέλεσμα αν τελειώσει ενώ σε κυνηγάει ο Jason την ***. Φαντάζομαι όλο και κάποιο Perk υπάρχει αλλά όπως και να έχει είναι κάτι εντελώς περιττό. Θα μπορούσαν να το κάνουν απεριόριστο και η ταχύτητα να είναι πιο χαμηλή.

- Ping, πραγματικά όταν άκουσα ότι το F13th έχει Dedicated servers περίμενα μια ομαλή εμπειρία, αλλά τελικά κατέληξα να έχω τρελά spikes που αρκετές φορές τερμάτιζαν στα 999 (Unplayable κατάσταση). Φυσικά το Internet μου δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν είχα ποτέ θέμα με κάποιο άλλο παιχνίδι Online.

- Η κάμερα, εγώ λέω με επόμενο Patch να βάλουν την κάμερα στο *** του χαρακτήρα. Δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά. Ειδικά όταν μπαίνεις σε σπίτια η κάμερα είναι τόσο κοντά στον χαρακτήρα που σου σπάει τα νεύρα.

- Κανένα συναίσθημα τρόμου. Όταν με κυνηγούσε ο Jason απλά τον *** και έτρεχα. Στο Dead by daylight τις πρώτες μέρες είχα χεστεί κανονικά.

- Μόνο 3 χάρτες οι οποίοι είναι και σχεδόν ίδιοι μεταξύ τους

Τα μόνα θετικά στο παιχνίδι είναι το Design των χαρτών και το Voice chat.

Το οποίο όμως μπορεί να είναι ωραίο και να συνεργάζεσαι με κάποιον άγνωστο, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να πέσεις σε ξένους και πιτσιρίκια που απλά κατεβάζουν ότι *** θέλουν και εκτός αυτού μπορούν να επικοινωνούν κανονικά με τον Jason και πολλές φορές να δίνουν οδηγίες.

για να τελειώνω, στα 40€ μην πλησιάζετε!!! 

Περιμένετε πρώτα να φτιαχτεί αυτό το χάλι και μετά μείωση τιμής.

Και όποιος ενδιαφέρεται για τέτοιο παιχνίδι να πάρει το Dead by daylight το οποίο είναι πολύ καλύτερο τεχνικά, έχει μεγαλύτερη ποικιλία και το σημαντικότερο, κοστίζει μόλις 13€ στα κλειδάδικα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Μόλις το αγόρασα από το Public για το ps4 στα 35 ευρώ. Έτυχε να το δω στο ράφι και λόγω ότι είμαι φαν της σειράς ταινιών,ενθουσιάστηκα και το πήρα αλλά προς έκπληξη μου όταν ήρθα σπίτι να παίξω,είδα ότι δεν έχει offline!!!! Ξενέρωσα. :-(  Εν τω μεταξύ στο κουτί δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι μόνο Multiplayer (μόνο online) κι έτσι την πάτησα. :-( Δεν παίζω σχεδόν ποτέ online. Υπάρχει περίπτωση αργότερα με κάποιο update να προστεθεί και το story mode η την πάτησα και να το βάλω για πώληση;

Υ.Γ. Συγνώμη για το off topic αλλά είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα για μια μόνο ερώτηση.

Δημοσ.

Οπότε κρίμα.Τσάμπα η αγορά του.Ίσως κάποια στιγμή να βάλω μία συνδρομητική κάρτα να παίξω λιγάκι (να δώσω μία ευκαιρία να δω πως είναι) και μετά το δώσω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

friday 13th the game προβλημα με ηχο

καλησπερα εβαλα να παιξω το friday 13th the game παιζει κανονικα αλλα δεν εχω ηχο στο μεσα στο παιχνιδι. γνωριζει καποιος κατι? εχω ψαξει τα παντα σε google και youtube αλλα δεν βρηκα λυση.

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...