Luxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στο λαδι που εχω, στο πατω εχει σχηματισει ενα καφετι υπολειμμα. Εβγαλα κατι φωτογραφιες, δε ξερω εαν φαινεται καλα. Τι ακριβως ειναι;
dollyyy19 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 μπορει να ειναι κακως φιλτραρισμενο,οποταν αυτα να ειναι υποληματα απο τις ελιες.απο που το πηρες;μαρκετ ή ελαιοτριβειο;
Luxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Απο τον πατερα ενος φιλου μου. Τωρα κλεινουν ενα χρονο. Εχω ακομα ενα 5λιτρο δοχειο. Απλα το θεμα ειναι οτι για να μη το βαλω μεσα στο δοχειο λαδιου, θα πρεπει να πεταχθει το λαδι που μενει κατω-κατω. Δε εχω τροπο να το φιλτραρω. Παντως το λαδι ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης και αρκετα ελαφρυ.
lary7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Φυσιολογικη ειναι η μουργα, εμεις συνηθως την βαζουμε σε χωριστο μπουκαλι (περ 300ml στον μεγαλο ντενεκε) και παει για πέταμα. Ειναι το αντιτιμο να περνεις λαδι φρεσκο απο παραγωγο. 2
cococrops Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Επειδη εχω ελιες και βγαζω λαδι και πουλαω!!Να μην φοβασαι τη μουργα να φοβοσουν αμα δεν ειχε μουργα κατω κατω οταν τελειωνει!! 2
Liverpool89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θα γυρεις το τενεκέ, θα παρεις ενα μπρικι και θα παιρνεις μονο το πανω με απαλες κινησεις. Η μουργα καθεται κατω συνεχεια
Luxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Περα απο τη μουργα εχει και κατι κηλιδες οι οποιες επιπλεουν. Τι κανω με αυτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα