Stefanos92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα που ήμουν στο μετρό μία κοπέλα νομίζω ότι με κοίταζε, την κοίταξα λίγο και εγώ, μου άρεσε δε λέω αλλά δεν έκανα τίποτα μήπως και ήταν ιδέα μου. Τέτοια γίνονται στο μετρό ή τυχαίνει μία στο τόσο; Και πως μπορείς να καταλάβεις αν σε κοιτάζουν η απλά κοιτάει προς την πλευρά σου; Οεο; Δεν ξέρω από αυτά χεχε
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Από τετάρτη ρε φίλε? Έχουμε και συζήτηση ενεργη για το πλαστικό χρήμα και τον ΟΑΣΑ... Πολλά τυχαίνουν by the way. Εμένα με κοιτάνε επίμονα πολλές φορες γιατί έχω έντονη λεύκη στα χέρια. Αυριο θα φορεσω μπουφανάκι. Αν το ξανατυχεις κάνε καμιά κίνηση. Μπορεί να φας χυλόπιτα, μπορεί όμως να ειναι και ο ερωτας της ζωής σου 2
Unabomber Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι ο μονος που διαβασα ΄΄Καταγματα στο μετρο΄΄ ? 26
scullyist Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η περιφερειακή μου όραση, διάβασε "κατάγματα στον μηρό" ^edit: Κι όσο σκεφτόμουν αν θα ποστάρω την άχρηστη πληροφορία της ημέρας σ' ἐνα σημαντικότατο θέμα, με πρόλαβε ο ξενιτεμένος.
Expertr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι ο μονος που διαβασα ΄΄Καταγματα στο μετρο΄΄ ? Οχι
sadako-san Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Same here^ Στη θεματάρα μας τώρα: Νομίζω πως κολλάω με φάτσες άλλων στα δημόσια μέσα συγκοινωνίας όταν "έχουν κάτι", συνήθως δε αυτό το κάτι δεν είναι θετικό. Τώρα για καμάκι στο μετρό δεν ξέρω... Τόση απελπισία πια; Ή ας ανοίξει νέο θέμα.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θυμαμαι μια φορα που ηθελα να παω Συνταγμα και ως ασχετακι ρωτησα τον πρωτο τυχοντα αν ο συρμος που ερχεται παει Συνταγμα..δεν ειδα οτι ειχε γκομενα διπλα του δεν ειχα και πονηρους σκοπους κιολας συν του οτι ημουν πελαγωμενη λογω ασχετιλας! Ε σε ολη την διαδρομη η χαζογκομενα,το ουφο να με κοιταει με μισο ματι..Λιγο πριν σταματησει το τρενο ερχεται διπλα μου και με κοιταζει απο πανω μεχρι κατω υποτιμητικα..Συμβαινει κατι λεω ρε κοπελια?? Δεν απανταει και φευγει..Μα ποσο ηλιθιες χαζογκομενες ειναι μερικες!!Οκ οκ ειμαι εκτος θεματος απλα ηθελα να το μοιραστω! 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι ο μονος που διαβασα ΄΄Καταγματα στο μετρο΄΄ ? Εγώ που διάβασα κοιτάσματα στο μετρό? Λέω να δεις που θα αρχίσουν τα σκαψίματα πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις