Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 650 ευρώ Περίπου

ii) Tη χρήση του υπολογιστή  Gaming Χρήση 

(αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  ) Όχι

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Κανένα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Οχι
 Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Lg 23'' Full HD

Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? 28-32" Ακόμα δεν έχω επιλέξει

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Skroutz.gr/e-shop.gr 

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Όχι

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Ναι, άμα γίνεται να μου γράψετε τι θα μπορούσα να αναβαθμίσω αργότερα.

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  Μεσαίο

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Λίγο τις συχνότητες με stock voltage..

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Έχω SSD 120 GB + HDD 300GB 

Η αλήθεια είναι ότι έχω βρει κάποια parts άλλα επειδή δεν ξέρω πολλά και δεν είμαι σίγουρος θα ήθελα να μάθω άμα θα αξίζει ή πρέπει να αλλάξω κάτι.

Κουτί : Source.png Πηγή: AerocoolStrike-X one Advance 

Motherboard : Source.png Πηγή: MSI970 Gaming

CPU : Source.png Πηγή: AMDFX-8320 Box

GPU Source.png Πηγή: GigabyteGeForce GTX960 4GB WindForce 2X OC

Τροφοδοτικό : Source.png Πηγή: ThermaltakeSmart SE 630W

RAM : Source.png Πηγή: CorsairVengeance 8GB DDR3-1600MHz
Δημοσ.

για μητρικη πας εδω για τον 8320 https://www.skroutz.gr/s/7573968/Gigabyte-990FXA-UD3-rev-4-0.htmlκαι καλο θα ητανε να πηγενες στον 8320e που ειναι ποιο φθηνος και κανει και αυτος oc ,για καρτα καλυτερα σε 380 και εχουν τα ιδια λεφτα στους amd fx συνήθως και προτηνοντε 1866 ραμ

• Like 1
Δημοσ.

τιποτα φιλε μου εχε και στο νου καμια καλη ψυξη γιατι κανουνε λιγο φασαρια και για να μπορεις να τσιμπισεις λιγο τις ταχυτητες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...