sotos gtx 650 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 παιδια εχετε να μου προτείνετε κανενα καλο antivirus? εχω το windows defender και εχει γινει χαμος ολο μπενουν προγράμματα εγω σβήνω και βγαίνουνε αλλα το εχω βαλει να κάνει σκαν τωρα και περιμενω να τελειωσει
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 το defender που εχεις είναι σαν να μην εχεις αντιβιωτικό. το ιδιο ισχύει και για το MSE. Λοιπόν,κατέβασε το malwarebytes (προσεξε κατα την εγκατάσταση να μην ενεργοποιήσεις την PRO εκδοση) hitman pro και επειτα εαν θες σκαναρε το σύστημα με kaspersky ειτε Nod είτε τα Online scanner τους να δουμε εαν θα βρουν υπολλείματα.
kalodrei Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 360 total security κανε install και τα engine της avira και του bitdefender μεσα απο το προγραμα και την δωρεαν εκδοση του glasswire ,βαλε και το malwarebytes και θα εισαι ok . ολα αυτα ειναι free
sotos gtx 650 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 εβαλα avast και το malwarebytes τωρα μια χαρα ειναι ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα