giannis22k Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα σας.Εχω ενα λαπτοπ φιλου dell,το οποιο αναβαθμηστικε σε win10.Yπαρχει ενα θεμα ομως με το πληκτρολογιο,δηλ ενω παταω π.χ το γραμμα "ν"φενεται στην οθονη οτι πατιεται και η "κόμμα" μαζι.Δεν εχει πεσει κατι μεσα στ πληκτρολογιο απο οσο μου ειπε.Τι μπορει να φταει?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 κατεβάστε μια διανομή λίξουξ σε live usb η dvd και δες εαν εκει δουλευει σωστά το πληκτρολόγιο ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο προβληματικου hardware. 1
SPANK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πριν περάσεις τα 10 με το προηγούμενο λειτουργικό ειχες παλι πρόβλημα ?
giannis22k Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Απο οσο μου ειπε το παιδι οχι..εβαλε τα win10 δουλευε κανονικα και μετα αρχισε να του το κανει..Δοκιμαζω σε λιγο αυτο με τα linux Tα δοκιμασα και παλι τα ιδια.Συγκεκριμενα μολις παταω το "u" δειχνει οτι πατιεται μαζι και το "i".Να πω οτι στα ubuntu εκει που λεει στηναρχη να τρεχω απευθειας απο cd η να τα εγκαταστησω δεν προχωρησω αλλο,απλα πατησα να βγει το εικονικο πληκτρολογιο και εκει δοκιμασα.Τι αλλο να φταει?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 εφόσον το κάνει και σε αλλο λειτουργικό,τότε έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο. Τσέκαρε να δεις μήπως δεν πατάει πληρως σωστά η καλωδιοταινία,διαφορετικα σκέφτομαι μήπως έχουν μπει ψιχουλα κλπ αναμεσα απο τα πλήκτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα