Vapir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ναι αλλα τον αερα δε μπορεις να τον αποφυγεις. Καταλαβες τωρα που θελω να καταληξω? Επιλεγεις τη βελτιστη λυση απο τις διαθεσιμες. Το θεμα σου ειναι πως θα μυριζεις? Ε τοτε να ραντιζεις με κολωνια τη κ@@@πιδα σου να μυριζεις ωραια. Και το καλοκαιρι. (Αν σκουπιστεις καλα δε μυριζεις τιποτα. Θα εχει βεβαια προηγηθει τοπικη πλυση οπως την περιγραφω) όχι δεν κατάλαβα γιατι θες να αποφύγεις κάτι που δεν πρόκειται ούτε μια στο εκατομμύριο να σε αρρωστήσει ή να σε πειράξει κάπου , θα το καταλάβαινα αν ήταν επικίνδυνα για την υγεία μας νομίζεις οτι δεν μυρίζεις θα σου δώσω ένα παράδειγμα αν φτάσεις να μυρίζεις τον εαυτό σου οτι βρωμάει πχ απο την απλυσιά που είναι μια μπόχα που θα σου μυρίσει, όλοι οι άλλοι σε μυρίζουν μέρες πριν , όταν ακόμα δεν σου μύριζε τίποτα πχ δεν πλένεσαι 2-3 μέρες , δεν σου μυρίζεις , νομίζεις οτι είσαι καθαρός , έλα που δεν είσαι και όλοι οι άλλοι το μυρίζουν, ιδικά αν ιδρώνεις μέσα στη μέρα και είναι καλοκαίρι . Μετά απο 4-5-6 μέρες ή όποτε τέλος πάντως καταλάβεις πως μυρίζεις είναι ήδη αργά. Έτσι και με αυτό , νομίζεις οτι δεν μυρίζεις , στους άλλους όμως μυρίζεις. Σκουπίσου με 10 χαρτοπετσέτες μέχρι να μένουν καθαρές. Μετά σκουπίσου με μωρομάντιλο και δες την kinder έκπληξη. κάτσε και πλένε τον κώλο σου κάθε φορά που πας τουαλέτα, όταν μπορείς πολύ απλά σε 2 δευτερόλεπτα να τον έχεις καθαρό με μωρομάντιλα, επιλογή σου είναι , θα μπορούσες επίσης να κάνεις μπάνιο ολόκληρος , δεν υπάρχει θέμα
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δεν εχω βρει ακομα κανεναν εθελοντη να μου πληρωσει ξενοδοχειο Α οκ! Εννοούσα εκτός σπιτιού, αλλά είπα ξενοδοχείο με τη λογική ότι θα έλειπες κάποιες μέρες από το σπίτι σου.
iordanis77 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 όχι δεν κατάλαβα γιατι θες να αποφύγεις κάτι που δεν πρόκειται ούτε μια στο εκατομμύριο να σε αρρωστήσει ή να σε πειράξει κάπου , θα το καταλάβαινα αν ήταν επικίνδυνα για την υγεία μας νομίζεις οτι δεν μυρίζεις θα σου δώσω ένα παράδειγμα αν φτάσεις να μυρίζεις τον εαυτό σου οτι βρωμάει πχ απο την απλυσιά που είναι μια μπόχα που θα σου μυρίσει, όλοι οι άλλοι σε μυρίζουν μέρες πριν , όταν ακόμα δεν σου μύριζε τίποτα πχ δεν πλένεσαι 2-3 μέρες , δεν σου μυρίζεις , νομίζεις οτι είσαι καθαρός , έλα που δεν είσαι και όλοι οι άλλοι το μυρίζουν, ιδικά αν ιδρώνεις μέσα στη μέρα και είναι καλοκαίρι . Μετά απο 4-5-6 μέρες ή όποτε τέλος πάντως καταλάβεις πως μυρίζεις είναι ήδη αργά. Έτσι και με αυτό , νομίζεις οτι δεν μυρίζεις , στους άλλους όμως μυρίζεις. Σκουπίσου με 10 χαρτοπετσέτες μέχρι να μένουν καθαρές. Μετά σκουπίσου με μωρομάντιλο και δες την kinder έκπληξη. κάτσε και πλένε τον κώλο σου κάθε φορά που πας τουαλέτα, όταν μπορείς πολύ απλά σε 2 δευτερόλεπτα να τον έχεις καθαρό με μωρομάντιλα, επιλογή σου είναι , θα μπορούσες επίσης να κάνεις μπάνιο ολόκληρος , δεν υπάρχει θέμα Tι μανια ειναι αυτη που εχεις ρε φιλε με τα μωρομαντηλα... και νομιζεις πως οποιος δε σκουπιζεται με μωρομαντηλα βρωμαει. Δε γουσταρω να χρησιμοποιω μωρομαντηλα, τελεια και παυλα. Μη προσπαθεις αλλο να με πεισεις. Σκουπίσου με 10 χαρτοπετσέτες μέχρι να μένουν καθαρές. Μετά σκουπίσου με μωρομάντιλο και δες την kinder έκπληξη. Ειναι κατι που δε καταλαβες, παρολο που το εξηγησα. Οι χαρτοπετσετες ειναι καθαρες απο τη πρωτη. Σκουπιζω μονο νερο.
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Tι μανια ειναι αυτη που εχεις ρε φιλε με τα μωρομαντηλα... και νομιζεις πως οποιος δε σκουπιζεται με μωρομαντηλα βρωμαει. Δε γουσταρω να χρησιμοποιω μωρομαντηλα, τελεια και παυλα. Μη προσπαθεις αλλο να με πεισεις. Ειναι κατι που δε καταλαβες, παρολο που το εξηγησα. Οι χαρτοπετσετες ειναι καθαρες απο τη πρωτη. Σκουπιζω μονο νερο. ε καλά δεν βγάζω κ κέρδος απο τις πωλήσεις. Σου εξηγώ πως με σκέτη χαρτοπετσέτα δεν καθαρίζεις αλλα ναι η λύση σου να πλένεσαι είναι σωστή, όμως δεν είναι πρακτική , με τα μωρομάντιλα γλυτώνεις χρόνο κ βαβούρα
iordanis77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ε καλά δεν βγάζω κ κέρδος απο τις πωλήσεις. Σου εξηγώ πως με σκέτη χαρτοπετσέτα δεν καθαρίζεις αλλα ναι η λύση σου να πλένεσαι είναι σωστή, όμως δεν είναι πρακτική , με τα μωρομάντιλα γλυτώνεις χρόνο κ βαβούρα Μπορει να ειναι βαβουρα αλλα ειναι η καλυτερη λυση και πιο υγιεινη. Με χαρτια σκετα ή μωρομαντηλα κινδυνευεις ακομα και με αιμορροιδες. Με τη χαρτοπετσετεα δε καθαριζω, σκουπιζω νερο.
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπορει να ειναι βαβουρα αλλα ειναι η καλυτερη λυση και πιο υγιεινη. Με χαρτια σκετα ή μωρομαντηλα κινδυνευεις ακομα και με αιμορροιδες. Με τη χαρτοπετσετεα δε καθαριζω, σκουπιζω νερο. καλά με σκέτα ναι αλλα με μωρομάντιλα μου κάνει εντύπωση , αιμορροΐδες? υπάρχει κάτι επίσημο γιαυτό ?
iordanis77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 καλά με σκέτα ναι αλλα με μωρομάντιλα μου κάνει εντύπωση , αιμορροΐδες? υπάρχει κάτι επίσημο γιαυτό ? Πως ακριβως ειναι αυτα τα μωρομαντηλα? υγρα?
UniversalMachine Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 οι άραβες και νομίζω όλοι οι μουσουλμάνοι δέν χρησιμοποιούν χαρτί τουαλέτας.. με νεράκι πλένονται.. και πιθανόν να έχουν δίκιο γιατί το χαρτί τουαλέτας δέν είναι πάντα αποτελεσματικό.. το πλύσιμο των χεριών πρίν το φαγητό το πήραν οι Ευρωπαίοι από τους άραβες στις Σταυροφορίες και το καθιέρωσαν μαζί με την ευχαριστήρια προσευχή..
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πως ακριβως ειναι αυτα τα μωρομαντηλα? υγρα? ναι, μυρίζουν έντονα και δείχνουν απέξω ένα μωρό , δεν είναι με αλκοόλ κλπ
Homo Masturbalis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εγώ πάντως όταν πάω τουαλέτα βγάζω παντελόνι και εσώρουχο (όταν φοράω). ακόμα καλύτερα είναι όταν είμαι τελείως γυμνός αλλά δεν έχει τόση σημασία αυτό. μωρομάντηλα έχω χρησιμοποιήσει λόγω ανάγκης αλλά γενικά δε τα θεωρώ απαραίτητα. τι κάνω λοιπόν και μπορείτε να κάνετε κι εσείς το ίδιο. καταρχήν πάντα παίρνω κωλόχαρτο ποιοτικό. όχι τις λεπτές σαχλαμάρες που κυκλοφορούν. αυτά που είναι διπλά-τριπλά. απορώ ποιος αγοράζει τα λεπτά που σχίζονται.. το διπλώνω, ανάλογα 2-3 φορές. το βρέχω και αρχίζω απαλά στην αρχή να καθαρίζω την περιοχή. μετά αν είναι μεγάλο το χαρτί που πήρα, το ξαναδιπλώνω ώστε να κάνω και οικονομία και ξανακαθαρίζω. (έχει τύχει να είναι λεπτό το χαρτί και να σχίζεται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λερώσει το δάχτυλο. αυτό είναι λίγο αηδία αλλά παλεύεται. γι αυτό πάρτε καλό χαρτί.) αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω μωρομάντηλα σε περιπτώσεις που ο νιπτήρας δεν ήταν κοντά στη χέστρα. εκεί έχεις πρόβλημα διότι δε μπορείς να ανοίγεις την πόρτα με τα βρακιά κατεβασμένα, να βγαίνεις έξω στο νιπτήρα να βρέχεις το χαρτί και να ξαναμπαίνεις στο κουβούκλιο της χέστρας και μετά άντε πάλι τα ίδια. (το έχω κάνει και αυτό βέβαια στις τουαλέτες της εθνικής οδού αλλά ήταν και νύχτα οπότε έβλεπες από τα φώτα αν ερχόταν κανείς. αλλά δε βολεύει.)
iordanis77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 οι άραβες και νομίζω όλοι οι μουσουλμάνοι δέν χρησιμοποιούν χαρτί τουαλέτας.. με νεράκι πλένονται.. Και πως σκουπιζουν το νερο? με τη μπλουζα τους? το πλύσιμο των χεριών πρίν το φαγητό το πήραν οι Ευρωπαίοι από τους άραβες στις Σταυροφορίες και το καθιέρωσαν μαζί με την ευχαριστήρια προσευχή.. και τι σχεση εχει το πλυσιμο των χεριων πριν το φαγητο με το πλυσιμο του κωλου? εγώ πάντως όταν πάω τουαλέτα βγάζω παντελόνι και εσώρουχο (όταν φοράω). ακόμα καλύτερα είναι όταν είμαι τελείως γυμνός αλλά δεν έχει τόση σημασία αυτό. Κι εγω. Βγαζω και τη μπλουζα. Γυμνος τελειως οχι, γιατι το χειμωνα παγωνεις. καταρχήν πάντα παίρνω κωλόχαρτο ποιοτικό. όχι τις λεπτές σαχλαμάρες που κυκλοφορούν. αυτά που είναι διπλά-τριπλά. απορώ ποιος αγοράζει τα λεπτά που σχίζονται.. Οι γυναικες μαλλον. Αυτες χρειαζονται σκουπισμα του μ## μετα το κατουρημα. το διπλώνω, ανάλογα 2-3 φορές. το βρέχω και αρχίζω απαλά στην αρχή να καθαρίζω την περιοχή. μετά αν είναι μεγάλο το χαρτί που πήρα, το ξαναδιπλώνω ώστε να κάνω και οικονομία και ξανακαθαρίζω. (έχει τύχει να είναι λεπτό το χαρτί και να σχίζεται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λερώσει το δάχτυλο. αυτό είναι λίγο αηδία αλλά παλεύεται. γι αυτό πάρτε καλό χαρτί.) αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω μωρομάντηλα σε περιπτώσεις που ο νιπτήρας δεν ήταν κοντά στη χέστρα. εκεί έχεις πρόβλημα διότι δε μπορείς να ανοίγεις την πόρτα με τα βρακιά κατεβασμένα, να βγαίνεις έξω στο νιπτήρα να βρέχεις το χαρτί και να ξαναμπαίνεις στο κουβούκλιο της χέστρας και μετά άντε πάλι τα ίδια. Και γιατι δε χρησιμοποιεις τρεχουμενο νερο απ το σπιραλ του μπανιου για να καθαρισεις το κωλο σου, αντι να τον τριβεις με κωλοχαρτα και να λερωνεις και τα δαχτυλα σου? Ετσι δε θα ανησυχεις ουτε αν ο νιπηρας ειναι μακρυα. Χωρια το καλαθακι που το γεμιζεις με σκατοχαρτα... ......(το έχω κάνει και αυτό βέβαια στις τουαλέτες της εθνικής οδού αλλά ήταν και νύχτα οπότε έβλεπες από τα φώτα αν ερχόταν κανείς. αλλά δε βολεύει.) Αν στις κοινοχρηστες χεστρες της εθνικης οδου κανεις αυτη τη δουλεια(πιανεις τα γεματα μικροβια χερουλια της πορτας και του νιπτηρα, και μετα βρεχεις το χαρτι που σκουπιζεις το κωλο σου) την εχεις βαψει...
ynte1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγώ έφτιαξα σπίτι το 2014 και έβαλα ενώ στο προηγούμενο δεν είχα. Και ο λόγος είναι απλός: Είναι ο πιο ευκ(ω)λος τρόπος για γρήγορο καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών. Έτσι απλά. Με το χαρτί ή το μωρομάντηλο ερεθίζεις την επίμαχη περιοχή με διάφορες άσχημες συνέπειες. Με το νεράκι του θεού καθαρίζεις την περιοχή εύκολα και γρήγορα. Έτσι αποφεύγονται προβλήματα όπως να συγκαείς ή γενικά αυτή η συνεχής αίσθηση μη καθαριότητας (βρομιά να το πω. Έβαλα βρυσάκι με ειδική κεφαλή που κατευθύνει το νερό όπου επιθυμείς για τέλειο έλεγχο και απόδοση ενώ έχει και κρύο & ζεστό και με ηλιακό-μπόιλερ όλα μια χαρά για απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Σκουπίζομαι με πετσετούλα μετά πάντα από εξονυχιστικό πλύσιμο η οποία διπλώνεται με τρόπο τέτοιο ώστε η περιοχή που ήρθε σε επαφή με το σημείο να είναι πάντα από την μέσα μεριά. Αλλάζω την πετσετούλα πολύ συχνά μέρα παρά μέρα συνήθως. Νομίζω ότι την αλλάζω πιο συχνά απ' ότι πετάω τα σκουπίδια από το την τουαλέτα. Τέλος, γιατί άνθρωποι είμαστε, πάντα γίνεται έλεγχος της κατάστασης την πετσέτας πριν διπλωθεί σε περίπτωση που έγινε κάποιο λάθος στο πλύσιμο και έμεινε κάνα μεζεδάκι (συγγνώμη για το grouse της υπόθεσης). Η χρήση γίνεται αποκλειστικά από μένα γιατί η σύζυγος δεν είναι fan. Εάν βέβαια την έπειθα θα γλυτώναμε 2 εκατομμύρια ευρώ αφού για να σκουπιστεί θέλει 3 μέτρα κωλόχαρτο για κάθε σκούπισμα και πέταμα κατευθείαν χωρίς δεύτερο δίπλωμα. Πάντως εγώ έχω σωθεί αφού τα τελευταία χρόνια είμαι πραγματικά άνετος, άσε που έκανα απόσβεση σίγουρα αφού χάλαρα κάργα χαρτί και μαντηλάκια. Τέλος γίνεται και χρήση μετά από το sex αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα με σχολιάσετε..... το πιο πιθανό. Τέλος παρακαλώ πολύ να πλένεται χεράκια είτε πάτε για ψιλό είτε για χοντρό, είτε χρησιμοποιείται χαρτί μαντηλάκια μπιντέ είτε στην ύπαιθρο. Δουλεύω σε μαγαζί και πραγματικά ελάχιστος κόσμος πλένει τα χέρια του μετά την χρήση τουαλέτας.
ynte1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μόνο νερό για καθάρισμα της περιοχής αυτής. Σαπούνι μόνο σε περίπτωση "ατυχήματος"!
iordanis77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ............... Σκουπίζομαι με πετσετούλα μετά πάντα από εξονυχιστικό πλύσιμο η οποία διπλώνεται με τρόπο τέτοιο ώστε η περιοχή που ήρθε σε επαφή με το σημείο να είναι πάντα από την μέσα μεριά. Αλλάζω την πετσετούλα πολύ συχνά μέρα παρά μέρα συνήθως. Νομίζω ότι την αλλάζω πιο συχνά απ' ότι πετάω τα σκουπίδια από το την τουαλέτα. Τέλος, γιατί άνθρωποι είμαστε, πάντα γίνεται έλεγχος της κατάστασης την πετσέτας πριν διπλωθεί σε περίπτωση που έγινε κάποιο λάθος στο πλύσιμο και έμεινε κάνα μεζεδάκι (συγγνώμη για το grouse της υπόθεσης). Φιλε μου, επειδη με σκετο νερο τα μικροβια δε φευγουν πρεπει η πετσετα να ειναι μια χρησεως, οχι να τη διπλωνεις, να τη κρεμας και να τη ξαναχρησιμοποιεις. Αρα καλυτερα να χρησιμοποιεις χαρτι ή χαρτοπετσετες για το σκουπισμα του νερου, οπως εγω. Επισης να σου πω οτι ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιεις το σπιραλ του μπανιου παρα τον μπιντε, διοτι ετσι θα μπορεις να δεις ποτε ακριβως εχεις καθαρισει, οποτε και δε θα υπαρχει η περιπτωση να μεινει το "μεζεδακι" που λες. Τέλος παρακαλώ πολύ να πλένεται χεράκια είτε πάτε για ψιλό είτε για χοντρό, είτε χρησιμοποιείται χαρτί μαντηλάκια μπιντέ είτε στην ύπαιθρο. Δουλεύω σε μαγαζί και πραγματικά ελάχιστος κόσμος πλένει τα χέρια του μετά την χρήση τουαλέτας. Αυτο ειναι ανεκδοτο, αλλα θα το συζητησουμε στο σχετικο νημα που ανοιξες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις