Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καθενας μας ειναι υπευθυνος για μαι συμβαση που υπογραφει ειτς αυτη λεγεται ΔΕΗ , ειται ΟΤΕ ή οτι αλλο και ειναι υποχρεωμενος να τηρησει τους ορους της . Αν ο χρηστης δεν φροντισε αμεσα να κανει διακοπη οταν σταματησε να χρησιμοποιει την παροχη ειναι δικο του το προβλημα και οτι προεκυψε μετα απο αυτο .

Δημοσ.

Θα είχα γλιτώσει πολλά αν αυτό το σύστημα ήταν στην Ελλάδα και θα μάθαινα και πότε ακριβώς έγινε η παραβίαση.

Όχι έτσι που το έμαθα κατά τύχη,

Βασικά έγω δεν θα χρειαζόταν καν να το μάθω, μιας και το θυμήθηκα ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ, ΕΊΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΗΣ  ΔΕΗ!!!!!

Το συζητάνε εδώ και 3 χρόνια να γίνει διαγωνισμός για την εγκατάσταση μετρητών αλλά δεν προχωράει.

Να μάθαινες πότε έγινε ακριβώς η παραβίαση δεν το ξέρω. Η ουσία είναι οτι σε περίπτωση που είχες τέτοιον μετρητή και το ρολόι είναι στο όνομά σου εσύ το έχεις κόψει και πάει η άλλη να μείνει στο σπίτι και το παραβιάσει να επανασυνδέσει το ρεύμα, η ΔΕΗ θα το δει αμέσως θα στείλει συνεργείο που θα χτυπήσει το κουδούνι και θα βρει αυτούς μέσα.

Δημοσ.

Ο καθενας μας ειναι υπευθυνος για μαι συμβαση που υπογραφει ειτς αυτη λεγεται ΔΕΗ , ειται ΟΤΕ ή οτι αλλο και ειναι υποχρεωμενος να τηρησει τους ορους της . Αν ο χρηστης δεν φροντισε αμεσα να κανει διακοπη οταν σταματησε να χρησιμοποιει την παροχη ειναι δικο του το προβλημα και οτι προεκυψε μετα απο αυτο .

Μονο και μονο ο τροπος που μιλας φανερωνει το αδικο σου αλλα ο υπευθυνος εδω θελω να πιστευω οτι δεν διαβασε αυτες τις υβρεις .

Σε παρακαλώ πολύ, εγώ έκανα διακοπή κατευθείαν.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλες το συμπέρασμα του ότι η εντιμότητα κάποιου βασίζεται στον τρόπο που μιλάει.

Δεν μιλάω έτσι επειδή είμαι ανέντιμο ξέρεις αλλά εξαγρίωμένος.

Από την στιγμή που κάποιος ζητάει διακοπή δεν θα έπρεπε να τον απασχολεί το θέμα γιατί ζήτησε διακοπή.

Εγώ ζήτησα διακοπή και επίσης θέλω να φίγει από το όνομα μου και να πάει στο όνομα της αδερφής μου γατί έχει το θράσος μετά από όσα έκανε να θέλει να μείνει εκεί.

Δεν ξέρεις πως είναι να ζείς με πραγματικά ανέντιμη οικογένεια και το πόσο δύσκολο είναι να συγκρατήσει κάποιος τα νεύρα του όταν περιτριγυρίζεται από τέτοιου είδους άτομα σε καθημερινή βάση οπότε θα σου συνιστούσα να μην βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον βασιζόμενος μόνο και μόνο στον "τρόπο που μιλάει" γιατί με την λογική σου οι πολιτικοί πρέπει όλοι να είναι εντιμότατοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...