Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω κάποιες αιματολογικές εξετάσεις, ηλεκτροκαρδιογράφημα και εξετάσεις θυροειδούς.
Καθώς έψαχνα να δω πού μπορώ να τις κάνω διαπίστωσα ότι έχουν ανοίξει άπειρα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα με προσφορές και "προσφορές" και μιας και δεν έχω κάποια ασφάλιση με ενδιαφέρει να μη μου κοστίσει και ο κούκος αηδόνι…
Το ζήτημα είναι, μιας και την έχει πάθει η μητέρα μου στο παρελθόν και πήγε σε κάποιο με προσφορά και τις έβγαλαν άλλα ντ'άλλων αποτελέσματα, αν ξέρετε κάποιο ή ακόμα καλύτερα να έχετε πάει, που να έχει καλούς ιατρούς και καλά και σύγχρονα μηχανήματα, που είναι και ίσως το πιο σημαντικό. (για Αθήνα)

Ένα που είδα ότι έχει καλές τιμές και βρίσκεται στην Αλεξάνδρας, τον Ιατρόκοσμο http://www.iatrocosmos.gr, το γνωρίζετε;

Δημοσ.

Νομιζω πανω κατω οι τιμες σχεδον το ιδιο πανε..Ειδικα του θυρεοειδη κοστιζουν.

Αν εισαι ανεργος και εγγεγραμενος στον ΟΑΕΔ 12 μηνες τουλαχιστον,μπορεις να εχεις ασφαλιση..Το εχεις κοιταξει καθολου?

Δημοσ.

Νομιζω πανω κατω οι τιμες σχεδον το ιδιο πανε..Ειδικα του θυρεοειδη κοστιζουν.

Αν εισαι ανεργος και εγγεγραμενος στον ΟΑΕΔ 12 μηνες τουλαχιστον,μπορεις να εχεις ασφαλιση..Το εχεις κοιταξει καθολου?

Επειδή σπουδάζω, από ό,τι έχω κοιτάξει, δεν μπορώ να γραφτώ στον ΟΑΕΔ, οι τιμές σε αυτό που έγραψα όμως είναι σαν αυτές του δημοσίου, που διαπίστωσα ότι ακόμα και αυτές διαφέρουν από κέντρο σε κέντρο, έχουν τεράστιες διαφορές οι τιμές...

Δημοσ.

^ Ακριβώς, έχεις ασφάλεια γονιών. Πας σε έναν γιατρό, στις γράφει με ΕΟΠΠΥΥ και μετά τις κάνεις σε (σχεδόν) όποιο ιδιωτικό θέλεις με συμμετοχή σε κρατικό τιμολόγιο.

Εκτός και αν είναι και οι δύο γονείς σου ανασφάλιστοι. Εκεί νομίζω έχει μια φοιτητική ασφάλεια η οποία όμως δεν έχω ιδέα τι καλύπτει.

Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι ασφαλισμένοι ούτε οι γονείς του παιδιού......

Μπες στο doctoranytime και βρες κέντρο με καλές αξιολογήσεις. Εγω εχω χρησιμοποιήσει (όχι μέσω doctoranytime στα περισσότερα): βιοιατρική, ευρωδιαγνωστική, διάγνωση, παπανδρέου, ίαση στα σπάτα, medical ραφήνας και κανά δυο-τρία ακόμα μέσω doctoranytime που δεν θυμάμαι ποια. Η βιοιατρικη ειναι η πιο ακριβή από όλες, όμως έχει καλά αποτελέσματα γιατί έχει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Η διάγνωση είναι καλή επίσης. Από την ίαση, αν και ήταν η πιο φθηνή από όσα είχα πάει, ο γιατρός μου με έβαζε να κάνω επανάληψη στην βιοιατρικη.

Σε όλα αυτά πήγα σε διάστημα ενός έτους για τις ίδιες εξετάσεις σε όλα.

Αλλά αν σε αγχώνει το κόστος, κλείσε μέσω doctoranytime για να ξέρεις τι θα πληρώσεις πριν πας. Εμένα με βόλεψε.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους, μέσω ασφάλειας γονιών, καλύπτομαι σε ορισμένα ιατρικά κέντρα, όμως όσο απίστευτο και να μου φαίνεται, ακόμα και για κρατικό τιμολόγιο κάθε ιατρικό κέντρο έχει και διαφορετικές τιμές, που διαφέρουν μέχρι και 4-5Ε για κάθε εξέταση. Μου έβγαινε πιο φθηνά να πάω στο βιότυπο, όμως μέσω του doctoranytime έχω βρει τον ιατρόκοσμο που είναι και πάλι 20Ε φθηνότερο και μιας και δεν έχω εμπειρία από κάποιο εκ των 2 και οι κριτικές που διάβασα είναι καλές, λέω να πάω εκεί. Αν κάποιος έχει εμπειρία για κάποιο από τα 2, ας μου πει, φοβάμαι αυτό που είπε ο pintsie για την ίαση, μην είναι κάπως έτσι και εκεί...

Δημοσ.

Επειδή σπουδάζω, από ό,τι έχω κοιτάξει, δεν μπορώ να γραφτώ στον ΟΑΕΔ, οι τιμές σε αυτό που έγραψα όμως είναι σαν αυτές του δημοσίου, που διαπίστωσα ότι ακόμα και αυτές διαφέρουν από κέντρο σε κέντρο, έχουν τεράστιες διαφορές οι τιμές...

Μπορείς υπο προυποθέσεις. Εγώ ήμουν γραμμενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...