Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ η μόδα να αφήνεις μούσι.. η απορία μου είναι τι παίζει με τις τρίχες στο υπόλοιπο σώμα. Τις ξυρίζετε, τις κουρεύετε, τις αφήνετε; Τι; Εγώ είμαι αρκετά μαλλιαρός στο σώμα αν και έχω ανοιχτό δέρμα και μαλλιά και μάτια, δεν ξέρω τι μετάλλαξη έχει συμβεί στις τρίχες του σώματος :P
Και αν βγάζετε τις τρίχες σας, τι μέθοδο χρησιμοποιείτε;

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά σοβαρά ρώτησα όμως. 

Πολύ βιαστικός είσαι, οι σοβαρές απαντήσεις θ' ακολουθήσουν στη δεύτερη σελίδα.

• Like 7
Δημοσ.

Παιδιά σοβαρά ρώτησα όμως. 

Oσο σοβαρα ειναι και ολα τα thread σου! :D

Εγω παντως δεν θα βγω σημερα, οποτε ειμαι εδω αν θελετε να ξεκινησουμε μια σοβαρη συζητηση

• Like 3
Δημοσ.

Όσο νυχτώνει το θρεντ θα μεγαλώνει. Μαζί και η τρίχα.

ααα ειναι μεταμεσονυχτιο? πες το μου ντε και αγχωθηκα! :P

παντως για να μαστε και ον τοπικ δε θεωρω οτι ενας αντρας πρεπει να ακουμπησει πανω του ξυραφακι η οτιδηποτε αλλο.. εκτος και αν μιλαμε για αντιαισθητικες τριχες πχ πλατη οπου εκει χτυπας ενα λαιζερ και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Ένας ξάδερφος μου, που τον φωνάζω πιθήκι, έχει ανοιχτή επιδερμίδα σαν εμένα αλλά είναι μελαχρινός και έχει χοντρές μαύρες τρίχες στην πλάτη που θεωρείται το καλύτερο για την μόνιμη αφαίρεση με laser. Έκανε όλες τις συνεδρείες που έπρεπε (5-6 νομίζω) τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα και πάθαινε και ψιλοεγκευματάκια. Προσωπικά δε θα έκανα ποτέ laser ακόμα και στις παλάμες να είχα τρίχες γιατί είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις ακτινοβολίες. Καλύτερα οι μη μόνιμες που στη χειρότερη να πάθεις καμία θυλακίτιδα, παρά να πάθεις κανέναν καρκίνο. Ναι οκ, ιοντίζουσες μπορεί να μην είναι, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...