Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααα ειναι μεταμεσονυχτιο? πες το μου ντε και αγχωθηκα! :P

παντως για να μαστε και ον τοπικ δε θεωρω οτι ενας αντρας πρεπει να ακουμπησει πανω του ξυραφακι η οτιδηποτε αλλο.. εκτος και αν μιλαμε για αντιαισθητικες τριχες πχ πλατη οπου εκει χτυπας ενα λαιζερ και εισαι κομπλε.

+ κάτω περιοχές... μην μου πεις ότι είναι και αυτό στην πρώτη κατηγορία! όχι και μόνο αισθητικής αλλά και υγείας..

Μόνο εκεί ξυραφάκι.. ακόμα και στα μούθια triming...

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ααα ειναι μεταμεσονυχτιο? 

Πάντα τα φλαουθρέτζ είναι μεταμεσονύχτια. Κορυφώνονται λίγο πριν την ανατολή. Πριν το χάραμα, το πιο βαθύ σκοτάδι...

• Like 4
Δημοσ.

ααα ειναι μεταμεσονυχτιο? πες το μου ντε και αγχωθηκα! :P

παντως για να μαστε και ον τοπικ δε θεωρω οτι ενας αντρας πρεπει να ακουμπησει πανω του ξυραφακι η οτιδηποτε αλλο.. εκτος και αν μιλαμε για αντιαισθητικες τριχες πχ πλατη οπου εκει χτυπας ενα λαιζερ και εισαι κομπλε.

Και θα βρεθεις με γκομενα και θα της πεις, μισο μωρο μου να ξεκουμπωσω το παντελονι να βρεις μεσα στο δασος κατι να παιξεις....

• Like 3
Δημοσ.

+ κάτω περιοχές... μην μου πεις ότι είναι και αυτό στην πρώτη κατηγορία! όχι και μόνο αισθητικής αλλά και υγείας..

Μόνο εκεί ξυραφάκι.. ακόμα και στα μούθια triming...

θα σου απαντησω.. καποια στιγμη που το εθιξα το θεμα απο περιεργεια και εγινε μια αποπειρα για τριμαρισμα -οχι οτι ειχα θεμα- συγκαικε παρα πολυ ο φιλος μου (ηταν και καλοκαιρι) οποτε το αφησε ως εχει (τι λεω παναγια μου δημοσια χαχαχχα)

βεβαια οταν εγραφα το 1ο ποστ ειχα στο μυαλο μου ποδια κυριως αλλα εσεις το πηγατε ενα βημα παραπερα :P

Και θα βρεθεις με γκομενα και θα της πεις, μισο μωρο μου να ξεκουμπωσω το παντελονι να βρεις μεσα στο δασος κατι να παιξεις....

κοιτα με γκομενα λιγο δυσκολο ρε συ :P

Δημοσ.

θα σου απαντησω.. καποια στιγμη που το εθιξα το θεμα απο περιεργεια και εγινε μια αποπειρα για τριμαρισμα -οχι οτι ειχα θεμα- συγκαικε παρα πολυ ο φιλος μου (ηταν και καλοκαιρι) οποτε το αφησε ως εχει (τι λεω παναγια μου δημοσια χαχαχχα)

βεβαια οταν εγραφα το 1ο ποστ ειχα στο μυαλο μου ποδια κυριως αλλα εσεις το πηγατε ενα βημα παραπερα :P

Δε νομιζω να σε βοηθανε οι τριχες στο να μη συγκαεις..τα σλιπακια μαλλον φταινε :P

Δημοσ.

Δε νομιζω να σε βοηθανε οι τριχες στο να μη συγκαεις..τα σλιπακια μαλλον φταινε :P

βασικα ναι δε μπορω να καταλαβω και εγω τι παιχτηκε.. (λες να μου το πε σα δικαιολογια?  :-(   χμμ... )

Δημοσ.

Να συγκάηκε? ε? ερεθισμός μπορεί.. Τώρα αν συγκάηκε από την επαφή τότε τι να πω, βάλε λάδι και..... :P σταματάω!

Δημοσ.

Να συγκάηκε? ε? ερεθισμός μπορεί.. Τώρα αν συγκάηκε από την επαφή τότε τι να πω, βάλε λάδι και..... :P σταματάω!

συγκαηκε ερεθιστικε κατι τετοιο.. οχι απο την επαφη την βαλε λαδι και ελα βραδυ,απο την επαφη με το υφασμα μπορει.. μου λεγε οτι δε μπορουσε ουτε να περπατησει τετοια φαση.. οποτε εγω δε μπορω να βαλω καποιον σε αυτη τη διαδικασια. θελει? καλως. δε θελει? παλι καλως.

Δημοσ.

Εγώ για στήθος ρωτάω ρε παιδιά :P

Είναι και κόκκινες και χτυπάνε έντονα

Θα σε έλεγα και σημαδούρα :P sorry...

Τώρα τι ακριβώς θες να σου πούμε? να ξυριστείς? :P

Ότι θες κάνεις.. αν εσύ θεωρείς πως πρέπει να ξυριστείς καν' το, ο κάθε ένας θα σου πει την γνώμη του εδώ μέσα. Προσωπικά δεν θα σου πρότεινα να ξυριστείς γιατί αν μια φορά έχεις "θάμνο" μετά με το ξυραφάκι θα έχεις κάκτο. Καλύτερα πάρε μηχανή για trimming

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...