Mikeasdf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εγώ για στήθος ρωτάω ρε παιδιά Είναι και κόκκινες και χτυπάνε έντονα Τριμαρισε τες, κλαιν.Εγω και ξυραφι εχω χρησιμοποιησει αλλα δε μ'αρεσε, προτιμω trimming και το τριμαρισμα δε τις αγριευει μετα? Εμενα ειναι ιδιες με πριν τις ξυρισω.Μη σου πω και καλυτερα, βγαινουν πιο ομοιομορφα.Πριν ηταν μια ζουγκλα απο σγουρες τριχες
hliastsek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μα για το στηθος ελεγε ρε παιδια....που το πηγατε το θεμα?
evoracing Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 συγκαηκε ερεθιστικε κατι τετοιο.. οχι απο την επαφη την βαλε λαδι και ελα βραδυ,απο την επαφη με το υφασμα μπορει.. μου λεγε οτι δε μπορουσε ουτε να περπατησει τετοια φαση.. οποτε εγω δε μπορω να βαλω καποιον σε αυτη τη διαδικασια. θελει? καλως. δε θελει? παλι καλως. θα θελήσει Στα πρώτα ξυρίσματα έτσι είναι, μετά δεν έχει κανένα θέμα.. Και εγώ τις πρώτες μέρες ειδηκά στο ξύρισμα έχανα φιάλες (νταξ όχι τοσο πολυ) αλλά πλέον κομπλέ..
Mikeasdf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Απλα μη τα παιρνεις κοντρα.Η παρε τα "χοντρα" κανονικα με τη φορα της τριχας και περνα ενα 2ο χερι κοντρα για να smootharei
D4rkshadow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αναρωτιομουνα γιατι @@ θα μιλησουμε σημερα το βραδι.Τωρα που εμαθα μπορω να παω για υπνο ησυχος 2
somebody(: Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ τις πρώτες μέρες ειδηκά στο ξύρισμα έχανα φιάλες (νταξ όχι τοσο πολυ) αλλά πλέον κομπλέ.. α το ξυραφακι θα φταιγε θα ταν καινουριο.. Απλα μη τα παιρνεις κοντρα.Η παρε τα "χοντρα" κανονικα με τη φορα της τριχας και περνα ενα 2ο χερι κοντρα για να smootharei τι λες ολοκληρη διατριβη εχεις κανει εσυ!! χαχαχαχ!!
Mikeasdf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 α το ξυραφακι θα φταιγε θα ταν καινουριο.. τι λες ολοκληρη διατριβη εχεις κανει εσυ!! χαχαχαχ!! Οταν παθαινεις μαθαινεις
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αναρωτιομουνα γιατι @@ θα μιλησουμε σημερα το βραδι.Τωρα που εμαθα μπορω να παω για υπνο ησυχος Δεν έχεις να πας πουθενά φίλε! Θα κάτσεις να συμβάλλεις στην τριχοσυζήτηση όπως όλοι μας. Οι τριχοεμπειρίες όλων είναι πολύτιμες.
hliastsek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ο vsl λειπει μονο Τελικα ρε φλαου εσπρωξες? Τι εγινε ρε παιδι μου? 1
Flaoutistas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ο vsl λειπει μονο Τελικα ρε φλαου εσπρωξες? Τι εγινε ρε παιδι μου? Σιγά μην κάτσω να πω τέτοια στο φόρουμ.. είστε που είστε.. άμα λέω και τέτοια θα αφηνιάσετε κ άλλο! Ναι ρε αδερφέ τριλοβίτη, χτεσινός είμαι στο φόρουμ;
evoracing Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σιγά μην κάτσω να πω τέτοια στο φόρουμ.. είστε που είστε.. άμα λέω και τέτοια θα αφηνιάσετε κ άλλο! Ναι ρε αδερφέ τριλοβίτη, χτεσινός είμαι στο φόρουμ; Τι εννοείς? 1
somebody(: Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εγω μπορω να κανω μια ερωτηση λιγο σχετικη-ασχετη? πως σας φαινεται μια κοπελα να ξυριζει τα χερια της? μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικο?
hliastsek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εγω μπορω να κανω μια ερωτηση λιγο σχετικη-ασχετη? πως σας φαινεται μια κοπελα να ξυριζει τα χερια της? μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικο? Ειναι μερικες που εχουν πολλες τριχες στα χερια, που προσωπικα δεν μου αρεσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις