binary_dreamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα σας. ψάνχω για κατακτήριες στο τει αθήνας. είδα ότι θέλει τα παρακάτω μαθηματα και ψάνχω σημειώσεις. 1. ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ C2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ3. ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗ έχεις κανείς καμιά ιδέα?
groot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα σας. ψάνχω για κατακτήριες στο τει αθήνας. είδα ότι θέλει τα παρακάτω μαθηματα και ψάνχω σημειώσεις. 1. ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ C 2. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 3. ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΗ έχεις κανείς καμιά ιδέα? Κατατακτήριες σε ΤΕΙ δεν θα το συνιστούσα. Για να κάνει κάποιος κατατακτήριες σημαίνει ότι ήδη έχει τελειώσει κάτι, άρα είναι ηλικίας 22+ τουλάχιστον. Τα ΤΕΙ έχουν υποχρεωτικά εργαστήρια, δηλαδή εάν δεν πας τότε δεν περνάς. Παίρνουν απουσίες/παρουσίες. Οπότε, εάν ήδη κάνεις και κάτι άλλο παράλληλα ή είσαι στο ψάξιμο για κάτι, πολύ πιθανόν να σε εμποδίσει το ΤΕΙ. Και εάν δεν κάνεις τώρα κάτι, στα 25+ (τουλάχιστον), δηλαδή στο 3ο έτος του ΤΕΙ, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχεις βρει. Φαντάσου να έχεις αρχίσει κάτι στα 25+ σου, να έχεις σπαταλήσει ήδη 3 χρόνια στο ΤΕΙ και να μην μπορείς να το τελειώσεις... δεν είναι κρίμα να πάει χαμένος τόσος κόπος και χρόνος; Συν ότι τα ΤΕΙ έχουν υποχρεωτική πρακτική άσκηση. Το οποίο θα γίνει στα 25+ ηλικίας σου με μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη κάτι.
Backpacker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κατατακτήριες σε ΤΕΙ δεν θα το συνιστούσα. Για να κάνει κάποιος κατατακτήριες σημαίνει ότι ήδη έχει τελειώσει κάτι, άρα είναι ηλικίας 22+ τουλάχιστον. Τα ΤΕΙ έχουν υποχρεωτικά εργαστήρια, δηλαδή εάν δεν πας τότε δεν περνάς. Παίρνουν απουσίες/παρουσίες. Οπότε, εάν ήδη κάνεις και κάτι άλλο παράλληλα ή είσαι στο ψάξιμο για κάτι, πολύ πιθανόν να σε εμποδίσει το ΤΕΙ. Και εάν δεν κάνεις τώρα κάτι, στα 25+ (τουλάχιστον), δηλαδή στο 3ο έτος του ΤΕΙ, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχεις βρει. Φαντάσου να έχεις αρχίσει κάτι στα 25+ σου, να έχεις σπαταλήσει ήδη 3 χρόνια στο ΤΕΙ και να μην μπορείς να το τελειώσεις... δεν είναι κρίμα να πάει χαμένος τόσος κόπος και χρόνος; Συν ότι τα ΤΕΙ έχουν υποχρεωτική πρακτική άσκηση. Το οποίο θα γίνει στα 25+ ηλικίας σου με μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη κάτι. Στην Ελλάδα του 2015 είναι που θα προλάβει να αποκατασταθεί επαγγελματικά στα 25-26 του και θα τον κόψουν οι σπουδές του? 1
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κατατακτήριες σε ΤΕΙ δεν θα το συνιστούσα. Για να κάνει κάποιος κατατακτήριες σημαίνει ότι ήδη έχει τελειώσει κάτι, άρα είναι ηλικίας 22+ τουλάχιστον. Τα ΤΕΙ έχουν υποχρεωτικά εργαστήρια, δηλαδή εάν δεν πας τότε δεν περνάς. Παίρνουν απουσίες/παρουσίες. Οπότε, εάν ήδη κάνεις και κάτι άλλο παράλληλα ή είσαι στο ψάξιμο για κάτι, πολύ πιθανόν να σε εμποδίσει το ΤΕΙ. Και εάν δεν κάνεις τώρα κάτι, στα 25+ (τουλάχιστον), δηλαδή στο 3ο έτος του ΤΕΙ, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχεις βρει. Φαντάσου να έχεις αρχίσει κάτι στα 25+ σου, να έχεις σπαταλήσει ήδη 3 χρόνια στο ΤΕΙ και να μην μπορείς να το τελειώσεις... δεν είναι κρίμα να πάει χαμένος τόσος κόπος και χρόνος; Συν ότι τα ΤΕΙ έχουν υποχρεωτική πρακτική άσκηση. Το οποίο θα γίνει στα 25+ ηλικίας σου με μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη κάτι. Πιστεύω τα παραπάνω θα τα έχει σκεφτεί ήδη. Υπάρχουν πολλοί που δίνουν κατατακτήριες. Εγώ σκοπεύω αν συμπληρώσω 3 χρόνια εμπειρίας ή όσο αντέξω στην δουλειά που θα είμαι και με απολύσουν μετά θα δώσω κατατακτήριες.
Backpacker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα με τις κατατακτήριες είναι ότι εκτός του ότι θέλουν τρελό διάβασμα...είναι μια απίστευτα αδιαφανής διαδικασία. Ειδικά στις δημοφιλείς σχολές...εντάξει αν δώσεις για κάνα επαρχιακό ΤΕΙ όποιος γράψει θα μπει. Αλλά για κάτι νομικές και κάτι ιατρικές οι πολυτεχνιακές οι μισές από τις ελάχιστες θέσεις είναι καπαρωμένες πριν την εξέταση. Έτσι όπως τις κάνουν από του χρόνου τις πανελλήνιες με 4 μόνο μαθήματα 1000 φορές να δώσει κάποιος πανελλήνιες παρά κατατακτήριες. Η ύλη στις κατατακτήριες είναι υπερπολλαπλάσια των πανελληνίων και το επίπεδο πιο δύσκολο. Χώρια ότι οι πανελλήνιες είναι διαφανής διαδικασία εν αντιθέσει με τις κατατακτήριες.
binary_dreamer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα και καλή εβδομάδα. σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας, αλλά τα έχω ήδη υπόψην μου και το έχω ζυγίσει αρκετά. σχετικά με τις σημειώσεις, υπάρχει μήπως περίπτωση να τις βρω?
groot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα και καλή εβδομάδα. σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας, αλλά τα έχω ήδη υπόψην μου και το έχω ζυγίσει αρκετά. σχετικά με τις σημειώσεις, υπάρχει μήπως περίπτωση να τις βρω? Μπορείς να δεις στο "eclass" του ΤΕΙ. Επίσης, εάν διαβάσεις τα βιβλία θα είσαι καλυμμένος. Συνήθως οι ερωτήσεις είναι εντελώς trivial εάν έχεις ήδη κάποια τριβή με το αντικείμενο. Εάν δεν έχεις, τότε και οι σημειώσεις θα σου φανούν βουνό.
binary_dreamer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 στο eclass απαιτεί κωδικό χρήστη που δίνεται από την σχολή. δεν είμαι γραμμένος στην σχολή ακόμη. ψάχνω σημειώσεις για να διαβάσω για τις κατακτήριες.
groot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν θέλει απαραίτητα. Είναι στην επιλογή αυτού που κάνει το μάθημα να το αφήσει publicly free. Αλλά, από ό,τι φαίνεται, σε αυτά που θες δεν είναι free access
binary_dreamer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 οπότε υπάρχει τρόπος να τα βρω κάπου, ώστε να στρωθώ στο διάβασμα?
groot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αδερφέ... θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον που είναι ήδη σε αυτό το τμήμα. Σε κάθε περίπτωση, εάν θες όντως να στρωθείς το κάνεις και με τα βιβλία.
WorldOfGlass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τραβα βρες καποια ομαδα στο facebook που να ειναι φτιαγμενη απο φοιτητες του τμηματος και ζητα σημειωσεις απο εκει. 1
kathytherion Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τραβα βρες καποια ομαδα στο facebook που να ειναι φτιαγμενη απο φοιτητες του τμηματος και ζητα σημειωσεις απο εκει. Αυτο και προσπαθησε να γνωρισεις φοιτητες απο το τμημα που θα μπορεσουν να σε βοηθησουν στο κομματι αυτο... 1
Flaoutistas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε στη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ και βγάλε φωτοτυπίες τα βιβλία που είναι προτεινόμενα.
dritan90 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε στη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ και βγάλε φωτοτυπίες τα βιβλία που είναι προτεινόμενα. για να παρεις βιβλιο,τουλαχιστον στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ θελει καρτα βιβλιοθηκης στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα