tonkpils Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να μάθω πληροφορίες για μια ιστοσελίδα κ συγκεκριμένα αν μπορώ να βρω που είναι η βάση της Μου ήρθε πριν μερικές μέρες ένα μήνυμα στο κινητό που λέει τα εξής WESTERN UNION, TANI MUND TE DERGONI DERI 500euro/MUAJ. ZGJIDHINI SHERBIMIN NEXT DAY (ME TERHEQJE PAS 10 ORESH) PER TARIFA ME TE ULETA κα τελειώνει δίνωντας ένα 10ψήφιο τηλέφωνο που ξεκινάει με 210 κ μια Ελληνική ιστοσελίδα, τελειώνει σε gr. Τηλέφωνο κ ιστοσελίδα θα αποκαλύψω μόνον αν μου δώσει το ΟΚ κάποιος Admin. Η γλώσσα είναι από χώρα των Βαλκανίων φαντάζομαι αλλά η Western Union τι ρόλο παίζει? Προφανώς είναι phising μιας κ μου είχαν στείλει κ τον περασμένο Ιούλιο ένα μήνυμα από WU, γραμμένο στα Αγγλικά κ πως μια γυναίκα, με Βαλκανικό όνομα πάλι, τράβηξε λεφτά από τον λογαριασμό μου. Απλά πείτε μου τι ακριβώς να κάνω για να μην πατήσω κιόλας κατά λάθος το enter....
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Είναι phising. Απλώς διάγραψε το μήνυμα και μην το ψάχνεις πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα