Oxygene Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @bakosm Απόψεις λέμε, ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι κατέχω την μία και απόλυτη αλήθεια
GrandGamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Οταν ομως λες "να παρεις PC" υπονοεις οτι δεν εχεις ηδη. Εγω εβαλα μια καρτα των 160 (και 2 παιχνιδια δωρο, αρα μου βγηκε 80) στο 500 ευρω PC που ειχα παρει το 2008 και ειμαι αρχοντας. Η συνδρομη για να παιζω online στην κονσολα ολα αυτα τα χρονια θα μου ειχε κοστισει 600 ευρω Για να παιζουμε witcher 3 στα 20 fps. Παντα λατρευα τις slideshow παρουσιασεις αλα powerpoint Ναι γιατί ο zio παραπάνω είπε να φτιάξεις PC με 350 ευρό οπότε υπολόγισα την περίπτωση που δεν έχεις καν PC σπίτι.
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Διλαδι κβαντικός μου λες ότι έχεις καλύτερα γραφικά γιατί μάλλον δεν μπορείς αυτά τα παλιό γραφικά του ps4 και θα παίξεις crash banticot 1?εκεί δεν θα σε πειράζουν τα γραφικά;άρα μπακ κομπαμπιλιτι έτσι απλά το λες,να το εχεις και ας μην το κανεις τιποτα,τα παιχνίδια δεν είναι πιο φθηνά αλλά που να σου εξηγω (game sharing)γουγλαρε αφού δεν ξέρεις, το ονλαιν προτιμώ να παίζω με συνδρομή που παρεμπιπτόντως δίνει και δωραιαν παιχνίδια παρά με το σάπιο του οι σι που στα περισότερα έχουν μποτ και διάφορες χακιες....όσο για την βιβλιοθήκη είπαμε παιχνίδια όχι αρκανοιντ
Chocobo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ε καλα και μενα με εχουν τραβηξει καποια παιχνιδια απο ολες τις πλατφορμες, wii included. Δεδομενου οτι δεν θα τις παρω ολες, παω στο PC και μετα κατα σειρα wii --> PS4 ---> xbone. Το PC ερχεται φτηνοτερα αν το προβλημα καποιου ειναι το κοστος. Αλλωστε λιγο πολυ ολοι εχουμε PC εστω και για surfing. Ε βαλε μια καρτα των 100-150 ευρω στο PC 7ετιας που εχεις και μια χαρα παιχνιδια παιζει. Τρανο παραδειγμα ο Phenom II μου του 2008. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα.Ξέχασα το wii μιας και λέμε για ps4 xone.Ανέκαθεν μου άρεσε η nintendo και έχει games που πραγματικά διασκεδάζεις να παίζεις. Πάντος όσον αφορά το pc τώρα σε κόστος...μμμμμ δεν ξέρω.Πολλά παιχνίδια έχουν κακό optimization που ζορίζουν ακόμα και καλό hardware.ΓΙα μένα οι κονσόλες για το hardware που έχουν μας έχουν δώσει τρομερά γραφικά σε πολλές περιπτώσεις,πράγμα που με κάνει να ανρωτιέμαι πόσο πιο μπροστά θα μπορούσε να είναι το pc σε άλλες συνθήκες.
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @oxygen πολύ καλά κανείς και λες την άποψη σου βέβαια απλά να παω και εγώ στο παρακάτω θέμα με την ψυκτρα για οι σι να γράψω "χαχαχαχχα τι πατε και χαλατε τα λεφτά σας ρεεε πάρτε ps ???)ε δεν νομίζω..αυτό κάνετε εδώ
Oxygene Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή το Crash Bandicoot 1 και το Arkanoid δεν είναι παιχνίδια; Τι μ@λ@κίες διαβάζω ξαφνικά εδώ μέσα; 1
GrandGamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Θα συμφωνήσω στα περισσότερα.Ξέχασα το wii μιας και λέμε για ps4 xone.Ανέκαθεν μου άρεσε η nintendo και έχει games που πραγματικά διασκεδάζεις να παίζεις. Πάντος όσον αφορά το pc τώρα σε κόστος...μμμμμ δεν ξέρω.Πολλά παιχνίδια έχουν κακό optimization που ζορίζουν ακόμα και καλό hardware.ΓΙα μένα οι κονσόλες για το hardware που έχουν μας έχουν δώσει τρομερά γραφικά σε πολλές περιπτώσεις,πράγμα που με κάνει να ανρωτιέμαι πόσο πιο μπροστά θα μπορούσε να είναι το pc σε άλλες συνθήκες. Αυτό ξέρεις γιατί συμβάινει. Κάποιοι developers έχουν την κακή συνήθεια να φτιάχνουν το παιχνίδι για την κονσόλα, στο PC και μετά να το κάνουν port για να τρέχει και στο PC αντί να κάνουν το αντίθετο. Αποτέλεσμα τεμπέλικα port που δεν λειτουργούν σωστά(βλέπε Arkham Knight που με 2 Titan SLI έπαιζε χειρότερα απ' ότι με 1). 3
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Διλαδι @oxygen έχεις σούπερ γραφικαρες τώρα και θα παίξεις αρκανοιντ;και crash ?(δες το ξανά δεν ειπα δεν είναι παιχνίδια βασικά είναι παιχνιδαρες απλά αναιρούν αυτά που λες ΔΕΝ θα τα παίξεις και ας μπορείς) άρα ποιο backwards?ας το έχω να το λέω και ας μην το χρησημοποιειω
NickTG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Tο υπολογίζεις λάθος. Εν έτη 2015 δεν νοήται σπίτι χωρίς PC, το θέμα είναι αν θα προτιμήσεις να πάρεις ένα πιο ακριβό PC 700-800 ευρό το λιγότερο ή αν θα πάρεις ένα φτηνό PC για γενική χρήση 400-500 ευρό και μία κονσόλα για games άλλα 300-350. Η τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις. Πάρα πολλοί καλύπτουν τις ανάγκες τους με laptop ή tablet. 1
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Διλαδι κβαντικός μου λες ότι έχεις καλύτερα γραφικά γιατί μάλλον δεν μπορείς αυτά τα παλιό γραφικά του ps4 και θα παίξεις crash banticot 1?εκεί δεν θα σε πειράζουν τα γραφικά;άρα μπακ κομπαμπιλιτι έτσι απλά το λες,να το εχεις και ας μην το κανεις τιποτα,τα παιχνίδια δεν είναι πιο φθηνά αλλά που να σου εξηγω (game sharing)γουγλαρε αφού δεν ξέρεις, το ονλαιν προτιμώ να παίζω με συνδρομή που παρεμπιπτόντως δίνει και δωραιαν παιχνίδια παρά με το σάπιο του οι σι που στα περισότερα έχουν μποτ και διάφορες χακιες....όσο για την βιβλιοθήκη είπαμε παιχνίδια όχι αρκανοιντ Καταρχας, αν δεν το παρατηρησες, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ!!! Σταματα να σχολιαζεις πραματα που δεν ειπα. Με ειδες πουθενα να λεω οτι με ενοχλουν τα γραφικα του PS4? Φαντασματα βλεπεις? Που κολλαει το crash bandicoot 1? Σου εδωσα ξεκαθαρα παραδειγματα παιχνιδιων, AC Revelations, Witcher 2 κλπα. Οποιοδηποτε παιχνιδι που βγηκε πριν το 2013 ειναι off limits αν αγορασεις PS4. Ουτε καν gran turismo δεν θα μπορεις να παιξεις!! To game sharing δεν κανει τα παιχνιδια φτηνοτερα, lol! Βtw, game sharing υπαρχει και στο steam, και μαλιστα μπορεις να εισαι συνδεδεμενος ταυτοχρονα με 2 λογαριασμους (σε offline mode obviously). Πρωτα απο ολα και στις κονσολες εχει bot και χακιες (ειχες ποτε κονσολα η απλα μπηκες να trollaris?) οποτε εντελως ατοπον. Το αν εχει bot και χακιες δεν εχει να κανει με το αν θα πληρωνεις στη sony και στην ms νταβατζιλικια. Star citizen , Original Sin, Assetto Corsa, Total War, Pillars of Eternity, Starcraft 2, Tides of Numenera (εχει πολλα ακομα αλλα βαριεμαι να γραφω), πηξαμε στα Arcanoids και για το 2015 XD
Oxygene Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @bakosm ΦΥΣΙΚΑ και θα παίξω Crash Bandicoot 1 και Arkanoid. Χεσμένα έχω τα γραφικά μπροστά στο gameplay. Στήνω 10 emulators στο PC και παίζω τα καλύτερα παχνίδια όλων των εποχών.
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Θα συμφωνήσω στα περισσότερα.Ξέχασα το wii μιας και λέμε για ps4 xone.Ανέκαθεν μου άρεσε η nintendo και έχει games που πραγματικά διασκεδάζεις να παίζεις. Πάντος όσον αφορά το pc τώρα σε κόστος...μμμμμ δεν ξέρω.Πολλά παιχνίδια έχουν κακό optimization που ζορίζουν ακόμα και καλό hardware.ΓΙα μένα οι κονσόλες για το hardware που έχουν μας έχουν δώσει τρομερά γραφικά σε πολλές περιπτώσεις,πράγμα που με κάνει να ανρωτιέμαι πόσο πιο μπροστά θα μπορούσε να είναι το pc σε άλλες συνθήκες. Μπααα. Θεωρητικα το PS4 θα επρεπε να κανει πλακα σε μια 7870, λογω optimization κλπα κλπα. Ε πηγαινε στο eurogamer και αμα βρεις game με εξαιρεση το εμετικο batman να τρεχει καλυτερα στο PS4 σου αναβω κερακι. Gtx 750ti (που ειναι χειροτερη απο 7870) και i3 τρεχουν καλυτερα ΟΛΑ τα παιχνιδια απο οτι το PS4 στα ιδια ακριβως settings. Οποτε δεν πολυισχυει οτι μας εχουν δωσει τρομερα γραφικα για το hardware τους. Πάρα πολλοί καλύπτουν τις ανάγκες τους με laptop ή tablet. Με laptop ισως. Για το tablet πολυ αμφιβαλω. Το οτι πουλανε τα tablets δεν σημαινει οτι ο αλλος καθεται σπιτι του και surfari στο tablet. Αλλωστε με PC 10ετιας δεν εχει νοημα να το αλλαξεις αν απλα το εχεις για browsing, γιαυτο και πεφτουν οι πωλησεις του PC. Εν τελει αμφιβαλω αν υπαρχει εστω και 1 (ενας!!) που να εχει tablet και κονσολα και να μην εχει και desktop.
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Άρα αφού δεν έχεις πρόβλημα με τα γραφικά θες απλά να δίνεις ένα σκασμο λεφτά για πι σι hardware ναι θα μου πεις ότι φτιάχνεις πι σι με 300€ ωραίος Ναι φιλέ το game sharing τα κάνει πιο φθηνά όταν εγώ day one τα παίρνω με 20€ και παίζω ον και μαζί με τον άλλον που το πήραμε μαζί δεν είναι πιο φθηνο θα μας τρελανεις;τα παίρνεις τόσο;δεν είναι το ίδιο στο στιμ άρα;;μόνος σου τα λες... Μάλλον εσύ δεν είχες κονσόλα άλλο τ κενά που εκμεταλεύονται και κλείνουν άμεσα με update άλλο οι @@@στα πι σι εγώ ξέρω όταν παίζω call of duty ο άλλος στο πι σι το έχει σταματήσει γιατί δεν μπορεί να παίξει από τα άπειρα χακς αυτό βλέπω εγώ....το ότι δίνει δωρεαν παιχνίδια ή συνδρομή;ασχολίαστο βλέπω μάλλον θα το προσπέρασες για κάποιο λόγο.... Ας μην οω και εγώ λίστες γιατί μάλλον θα μου πεις δεν είναι παιχνίδια αυτά...
mad_apo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραίο άρθρο και αντικειμενικό !!! Πριν κάνα 20ημερο αγορασα το one με Forza 5 και fifa 15 πήρα και μια συνδρομή live gold και έτσι κατέβασα tomb raider και walking dead τζάμπα . Γουσταρω πολύ την φαση και ας είμαι 28 ετων πλεον έχοντας αγοράσει το ps1 μου το 1997 λίγο αργότερα το dreamcast, το ps2 λίγο μετα το launch με 128.000δρχ και κάπου στο 2005 το 360.Μονο και μονο επειδή είμαι racing simulator fan πήρα το one επίσης έχω βαρεθεί το χειριστήριο της sony .Περί ορέξεως ο καθένας οτι γουσταρει . Ελπίζω να μην δω σχόλια καμμένων τύπων που θα κάνουν σαν είναι βασικοί μέτοχοι της sony ή της microsoft .. Καλό gaming με τις next gen κονσολες Ετσι ρε φιλε. κι εγω για κατι τετοιο πηρα το Xbox One. Εχει παιχνιδαρες και καλες προσφορες αν εισαι gold member. Χθες και σημερα εβαλα να κατεβαζω το νεο tomb raider kai to νεο need for speed. Πιστευω θα ειναι παιχνιδαρες. Το Forza 6 ειναι οτι καλυτερο παντως σε racing.
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Άρα αφού δεν έχεις πρόβλημα με τα γραφικά θες απλά να δίνεις ένα σκασμο λεφτά για πι σι hardware ναι θα μου πεις ότι φτιάχνεις πι σι με 300€ ωραίος Ναι φιλέ το game sharing τα κάνει πιο φθηνά όταν εγώ day one τα παίρνω με 20€ και παίζω ον και μαζί με τον άλλον που το πήραμε μαζί δεν είναι πιο φθηνο θα μας τρελανεις;τα παίρνεις τόσο;δεν είναι το ίδιο στο στιμ άρα;;μόνος σου τα λες... Μάλλον εσύ δεν είχες κονσόλα άλλο τ κενά που εκμεταλεύονται και κλείνουν άμεσα με update άλλο οι @@@στα πι σι εγώ ξέρω όταν παίζω call of duty ο άλλος στο πι σι το έχει σταματήσει γιατί δεν μπορεί να παίξει από τα άπειρα χακς αυτό βλέπω εγώ....το ότι δίνει δωραια παιχνίδια ή συνδρομή;ασχολία στο βλέπω μάλλον θα το προσπέρασες για κάποιο λόγο.... Ας μην οω και εγώ λίστες γιατί μάλλον θα μου πεις δεν είναι παιχνίδια αυτά... Ποιος σου ειπε οτι δινω ενα σκασμο λεφτα για PC hardware? Σταματα να σχολιαζεις πραματα που δεν εχω πει, τι διαολο σε εχει πιασει? Πανικος? Απτο 2008 μεχρι σημερα εχω δωσει 680 ευρω για το PC μου (αν βγαλουμε τα 2 παιχνιδια δωρο ειναι 600). Δηλαδη λιγοτερα απο οτι αν αγοραζα το PS3 τοτε και το PS4 τωρα! Και χωρις να υπολογιζω και τη συνδρομη. Και ναι, παιζει καλυτερα απο το PS4 :/ Σου λεω εχει και το steam game sharing. Τι δεν καταλαβαινεις? Tα κενα που κλεινουν αμεσα ε? Οπως πχ. στο Fifa 14 που ακομα buggarismeno ειναι και δεν παιζεται online? Και μαλιστα, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κιολας!! Δεν δινει δωρεαν παιχνιδια η συνδρομη. Τα χεις τα "δωρεαν" παιχνιδια αν σταματησεις τη συνδρομη? Nope! Διαλεγεις ποια παιχνιδια θες? Nope! Χωρια που μιλαμε κατα 99% για παιχνιδια 2ετιας +, τα οποια ουτως η αλλος αγοραζεις με 5ευρω max στο steam σε διαφορα bundle. Ηeck, με 5 ευρω αγορασα 11 games το 2013 , 3 απο τα οποια ηταν AAA (bf3 , sims 3 , spore και αλλα που δεν θυμαμαι). Εκεινη την περιοδο το BF3 μονο εκανε 39 ευρω στο PS!! Οποτε τι πας να μου συγκρινεις τιμες παιχνιδιων, γελανε και οι πετρες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα