iordanis77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Διαβαζω εδω και εδω οτι οι άνεργοι δικαιούνται να μετακινούνται δωρεάν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ΟΑΣΑ. Αυριο θα χρησιμοποιησω λεωφορειο, οποτε πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος... Χρειαζονται λεει 3 πραγματα να εχεις πανω σου Βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα του ΟΑΕΔ τρέχοντος μήνα (εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ) Kάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ, και Αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο ασθενείας). Για το 1. προβληματιζομαι. Προφανως ειναι εκτυπωση που βγαζεις απ τη σελιδα σου στον οαεδ, αλλα δε ξερω ποια ακριβως, υπαρχουν διαφορες βεβαιωσεις. Ξερεις κανεις? Και οσο αφορα το 2., πως θα ξερει ο ελεγκτης οτι η καρτα σου ειναι σε ισχυ?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το γράφει πάνω στην κάρτα. Γιατί δεν πας να κανεις ηλεκτρονικη εγγραφη?Να κανεις και ανανεωση από το ιντερνετ? Το 1 δεν το ξερω.Το 2 και το 3 να τα εχεις παντα μαζί.
iordanis77 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το γράφει πάνω στην κάρτα. Μα τη καρτα στη δινουν μια φορα και τελος. Γιατί δεν πας να κανεις ηλεκτρονικη εγγραφη?Να κανεις και ανανεωση από το ιντερνετ? Καθε 3 μηνες κανω ανανεωση απ το ιντερνετ. Το 1 δεν το ξερω.Το 2 και το 3 να τα εχεις παντα μαζί. Τι να το κανω το 2 και το 3 αν μου λειπει το 1?... Να πληρωσω προστιμο και να γινω ρεζιλι?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 η γυναικα μου εχει τυπωσει την σελιδα απο το site που φαίνεται μέχρι πότε εχει ανανεωσει την ιδιότητα της ως άνεργη. με αυτην κυκλοφορεί και με την ταυτοτητα της
iordanis77 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 η γυναικα μου εχει τυπωσει την σελιδα απο το site που φαίνεται μέχρι πότε εχει ανανεωσει την ιδιότητα της ως άνεργη. με αυτην κυκλοφορεί και με την ταυτοτητα της Αυτα τα δυο αρκουν? Δηλαδη τα εδειξε σε ελεγκτη και της ειπε ok? Εδω και πόσο καιρο κυκλοφορει δωρεαν στα λεωφορεια η γυναικα σου? Η σελιδα που λες ειναι αυτη?
anwnymh29 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αυτο βασικα με ενδιαφερει και εμενα.. Βασικα μια ερωτηση στον ΟΑΕΔ νομιζω θα μας λυσει τα χερια..να δεχονται το παραπανω που ποσταρες ή θελουν καθε μηνα να παιρνουμε μια βεβαιωση ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ ? Μια ερωτηση επιπλεον που θα ηθελα να κανω ειναι η εξης..εγω ηρθα Αθηνα μπορω να παω στον ΟΑΕΔ της γειτονιας μου για οτιδηποτε εκτος της ανανεωσης που γινεται ηλεκτρονικα? Παντως αυριο θα κανω ενα τηλ στα κεντρικα και θα ενημερωσω και εδω.
sistah Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν θελει το αποδεικτικο ανανεωσης.Την βεβαιωση οτι εισαι εγγεγραμμενος στα μητρωα.Μην κουβαλιεστε καθε μηνα στον ΟΑΕΔ, με τους κωδικους του TAXISNET μπορειτε να δημιουργησετε account και να τα εκδιδετε online.Πατε εδω: και στην συνεχεια επιλεγετε "Βεβαιωση Χρονου Ανεργιας".Στο επομενο βημα που εχει τις ημερομηνιες, μην κανετε καν τον κοπο να επιλεξετε κατικαι απλα πατηστε το κουμπι "Καταγραφη της Αιτησης-Εκδοση της βεβαιωσης".Αφηνοντας κενο το το πεδιο με τις ημερομηνιες, θα σας βαλει αυτοματα την ημερα που ζητησατε την εκδοση της βεβαιωσηςοποτε θα ειναι και η πιο προσφατη.Τα εχω ρωτησει και στον ΟΑΕΔ γιατι το ειχα απορια.Η δωρεαν μετακινηση ισχυει και για μεταφορα προς το Αεροδρομιο, το ρωτησα και αυτο στον ΟΑΣΑ.Συντομα θα βγει ειδικη καρτα απεριοριστων διαδρομων για ανεργους ωστε να σταματησει αυτο το προχειρο συστημα.
iordanis77 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου, εχω παει εκει που λες. Η ημερομηνια που μπορεις να βαλεις στο πεδιο φτανει μονο εως τη τρεχουσα, δηλαδη αυτη τη στιγμη μονο μεχρι τις 19/10/15. Αρα θελει εκτυπωση ενα τετοιο καθε μηνα? Τη καρτα ειναι απαραιτητο να την εχεις μαζι σου?
sistah Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ναι και θα ισχυει εως 19/11/2015.Την καρτα εγω την εχω μαζι μου για παν ενδεχομενο, αλλωστε δεν "βαραινει".
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το πρώτο έγγραφο το παίρνεις κάθε μήνα από τον οαεδ, πρακτικά μόνο την κάρτα ζητάνε και ούτε κοιτάνε αν έχει λήξει πολλές φορές.
iordanis77 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 πρακτικά μόνο την κάρτα ζητάνε και ούτε κοιτάνε αν έχει λήξει πολλές φορές. Γραφει πανω η καρτα πότε ληγει? Στο μεταξυ διαβασα και το αλλο θρεντ, αλλοι λενε το αποδεικτικο ανανεωσης, αλλοι τη βεβαιωση εγγραφης. Οποτε θα τα παρω και τα δυο για να ειμαι σιγουρος.
alan2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γραφει πανω η καρτα πότε ληγει? οχι αν η ανανέωση έγινε ηλεκτρονικά και δέν έγραψε πάνω στη κάρτα κανείς την ημερομηνία επόμενης ανανέωσης. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου, εχω παει εκει που λες. Η ημερομηνια που μπορεις να βαλεις στο πεδιο φτανει μονο εως τη τρεχουσα, δηλαδη αυτη τη στιγμη μονο μεχρι τις 19/10/15. Αρα θελει εκτυπωση ενα τετοιο καθε μηνα? Τη καρτα ειναι απαραιτητο να την εχεις μαζι σου? Αυτό με την ημερομηνία εκτύπωσης είναι που μπερδεύει και εμένα. Θα φέρνεις αυτή την βεβαίωση μαζί σου και θα την εκτυπώνεις κάθε μήνα.
Dannie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παιδια μια βεβαιωση οτι ειστε εγγεγραμενοι στο μητρωο ανεργων του ΟΑΕΔ (απο οταν ξεκινησατε μεχρι την ημερα εκδοσης).Μπορειτε να πατε στον ΟΑΕΔ να σας το βγαλουν(εκει θα ειναι και επικυρωμενο για οσους φοβουνται) αλλα εχει ισχυ για ενα μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα