psptrela Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 παιδες ειμαι φοτητης και επειδη προεκυψε και καποιο προβλημα πρεπει να αλλαξω σπιτι και μου ζητησαν 50 € για την μεταφορα της γραμμης πιστευω οτι ειναι πολλα τα χρηματα και για να ληξω το συμβολαιο μου τελειωνει τον φεβρουαριο θελει 70 € τι μπορω να κανω ειναι πολλα τα λεφτα για την μεταφορα...
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 παιδες ειμαι φοτητης και επειδη προεκυψε και καποιο προβλημα πρεπει να αλλαξω σπιτι και μου ζητησαν 50 € για την μεταφορα της γραμμης πιστευω οτι ειναι πολλα τα χρηματα και για να ληξω το συμβολαιο μου τελειωνει τον φεβρουαριο θελει 70 € τι μπορω να κανω ειναι πολλα τα λεφτα για την μεταφορα... πληρώνεις τα λιγότερα (50€) εκτός και εάν έχεις πρόβλημα με την cyta οπότε την κόβεις και κάνεις σε άλλο παροχο σύνδεση .απλά θα χρειαστείς να ξανά κανείς καινούρια αίτηση από την αρχή και πιθανόν να πληρώσεις τα τέλη σύνδεσης οπότε περισσότερα είναι !!
SaFiS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 παιδες ειμαι φοτητης και επειδη προεκυψε και καποιο προβλημα πρεπει να αλλαξω σπιτι και μου ζητησαν 50 € για την μεταφορα της γραμμης πιστευω οτι ειναι πολλα τα χρηματα και για να ληξω το συμβολαιο μου τελειωνει τον φεβρουαριο θελει 70 € τι μπορω να κανω ειναι πολλα τα λεφτα για την μεταφορα... HOL / VODA: 49,90€ WIND: 72,35€ FORTHNET: 69,90€ + Παράνομη επαναδεσμεύση / ανανέωση συμβολαίου Τα χρήματα αυτά έχε υπόψιν ότι πάνε στο ΟΤΕ για την κατασκευή της γραμμής στην νέα διεύθυνση.Προφανώς και δεν γίνεται να τα φορτώνεται η Cyta και η κάθε Cyta.Αν εσύ π.χ. μετακομίσεις 3 φορές τον χρόνο, είναι ένα μεγάλο κόστος, για το οποίο δεν θα έκανε ποτέ απόσβεση η εταιρία, αν αναλάμβανε αυτή τα έξοδα...
psptrela Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις σας οποτε αναγκαστηκα δεν με συμφερει κατι αλλο θα κανω την μεταφορα
corsair04 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις σας οποτε αναγκαστηκα δεν με συμφερει κατι αλλο θα κανω την μεταφορα είναι η πιο συμφέρουσα λύση 1
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 HOL / VODA: 49,90€ WIND: 72,35€ FORTHNET: 69,90€ + Παράνομη επαναδεσμεύση / ανανέωση συμβολαίου Τα χρήματα αυτά έχε υπόψιν ότι πάνε στο ΟΤΕ για την κατασκευή της γραμμής στην νέα διεύθυνση.Προφανώς και δεν γίνεται να τα φορτώνεται η Cyta και η κάθε Cyta.Αν εσύ π.χ. μετακομίσεις 3 φορές τον χρόνο, είναι ένα μεγάλο κόστος, για το οποίο δεν θα έκανε ποτέ απόσβεση η εταιρία, αν αναλάμβανε αυτή τα έξοδα... Ένα μικρό μέρος -μόνο- των χρημάτων πάνε από τον πάροχο στον οτε και όχι "τα χρήματα αυτά" το οποίο είναι αυθαίρετο. Αν και τα παραπάνω δεν θα πρέπει να αφορούν τον πελάτη (το που πηγαίνουν τα χρήματα και πόσα) αλλά το πόσο τον χρεώνει ο πάροχος που έχει συνδρομή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα