Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι μετά από το post μου εσύ επιμένεις στα φακελάκια... δείχνει αρκετά πράματα... 

Προπαντός, ότι προσπαθείς με τα 1000 ζόρια να μην σχολιάσεις αυτό που λέω, ακόμα και εάν διαστρεβλώνεις τι λέει ο άλλος για να μην δειχθούν κακά θέματα του κλάδου σου (μήπως γιατί σε αγγίζουν; ).

Τι άλλο δείχνει αυτή σου η συμπεριφορά; Τα γραπτά εδώ είναι ;)

Χρησιμοποίησα την εφαρμογή του insomnia και τα μηνύματα αργούσαν να εμφανιστούν.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαρτάται από χίλια πράγματα, το "δε θα έκανα τίποτα/δε το ψάχνω" με ανησυχεί όμως. Ανεξάρτητα από το αν σε ενοχλεί (ή ακόμα κι αν σε βολεύει, αν υποψιάζομαι σωστά) στην καθημερινότητα σου, εγώ θα σου λεγα τουλάχιστον να μάθεις τι παίζει και κρίνεις εσύ αν θα κάνεις κάτι γι' αυτό.

Oι 2 μου είπαν τηλεφωνικά πως είναι φυσιολογικό μετά την παύση του βυζόγαλου, λες να πάω για 3ο? :ph34r:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα, αλλά αν ναι, τότε θα ήθελα να ρωτήσω από πού προκύπτει το ότι δεν το ψάχνω. Πριν από λίγο δεν προθυμοποιήθηκα να αναφέρω τον/τους παραβάτη/ες στον ιατρικό σύλλογο; Αρκεί να μου πείτε επώνυμα ποιοι είναι αυτοί. 

Μαρία, Δεν αναφέρεται σε σένα το από πάνω σχόλιο.

Αυτό^ απευθυνόμουν στην idomeneas7. =)

Oι 2 μου είπαν τηλεφωνικά πως είναι φυσιολογικό μετά την παύση του βυζόγαλου, λες να πάω για 3ο? :ph34r:

Με τρολλάρεις, αφού μίλησες. Νόμιζα το πήγαινες yolo.

Δεν έχω δεδομένα και λόγους να αμφιβάλλω γι' αυτό που σου είπαν, στη θέση σου δε θα έψαχνα και τρίτη γνώμη, είπαμε.

Δημοσ.

Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση όταν έμαθα ότι ιατρικοί επισκέπτες μπαίνανε μέσα σε χειρουργεία και "πουλούσαν" υλικό εκεί επιτόπου!

Δημοσ.

@ΜαρίαΣΤ

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά η τοποθέτηση σου στο thread έχει καταντήσει προβοκατόρικη στο σύνολο της. Ατάκες σαν κι αυτή:

"Μεταξύ τους οι ιατροί δεν παίρνουν χρήματα στην Ελλάδα, τελεία και παύλα"

κι ακόμα καλύτερα αυτή:

"Πριν από λίγο δεν προθυμοποιήθηκα να αναφέρω τον/τους παραβάτη/ες στον ιατρικό σύλλογο; Αρκεί να μου πείτε επώνυμα ποιοι είναι αυτοί. "

μου θυμίζουν αλήστου μνήμης υπουργό που έλεγε:

"Ποιο νέφος; Φέρτε μου ένα νεκρό από το νέφος και θα το παραδεχτώ" 

Οι μίζες και το λάδωμα, η κακοήθεια και η εκμετάλλευση, έννοιες που τις τρώμε καθημερινά στη μάπα στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, πιστεύεις ότι αφήνουν απ' έξω το εκλεκτό σώμα των συναδέλφων μας; Υπάρχουν κακοί πολιτικοί, αστυνομικοί, δικηγόροι και μηχανικοί, κακοί επαγγελματίες που έχουν δυνατότητα να ασκούν επιρροή και εξουσία, αλλά τους κακούς γιατρούς τους τιμωρεί ο ιατρικός σύλλογος και η δικαιοσύνη; 

Δε λέω πως είναι ο κανόνας, θα επιμείνω πως αποτελούν την εξαίρεση, αλλά με αυτά που γράφεις ερεθίζεις είτε άτομα που έχουν πάθει είτε άλλους που απλά έχουν απωθημένα και αρχίζει το τσουβάλιασμα. Προκαλείς!

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα η συναδελφος σας επεμεινε στο θεμα του "νταραβεριου" μεταξυ των γιατρων.. Στην τελικη σε καθε τομεα δεν μπορει να απολογειται ο σωστος για τα κακως κειμενα των συναδελφων του και να στηνεται στον τοιχο.

Ναι να επισημαινεις οτι υπαρχει αισχροτητα αλλα οχι να απολογεισαι κιολας. Ας το κανουν αυτοι που πρεπει να το κανουν.

Φιλικα και παλι συγνωμη για την παρεμβαση.

• Like 1
Δημοσ.

Με τρολλάρεις, αφού μίλησες. Νόμιζα το πήγαινες yolo.

Δεν έχω δεδομένα και λόγους να αμφιβάλλω γι' αυτό που σου είπαν, στη θέση σου δε θα έψαχνα και τρίτη γνώμη, είπαμε.

Ρώτησα μωρε, να πιάσουν τόπο και τα λεφτά που έχω δώσει. Από τότε κλάιν - δεν ξανασχολήθηκα.

Δημοσ.

@ΜαρίαΣΤ

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά η τοποθέτηση σου στο thread έχει καταντήσει προβοκατόρικη στο σύνολο της. Ατάκες σαν κι αυτή:

"Μεταξύ τους οι ιατροί δεν παίρνουν χρήματα στην Ελλάδα, τελεία και παύλα"

κι ακόμα καλύτερα αυτή:

"Πριν από λίγο δεν προθυμοποιήθηκα να αναφέρω τον/τους παραβάτη/ες στον ιατρικό σύλλογο; Αρκεί να μου πείτε επώνυμα ποιοι είναι αυτοί. "

μου θυμίζουν αλήστου μνήμης υπουργό που έλεγε:

"Ποιο νέφος; Φέρτε μου ένα νεκρό από το νέφος και θα το παραδεχτώ"

Οι μίζες και το λάδωμα, η κακοήθεια και η εκμετάλλευση, έννοιες που τις τρώμε καθημερινά στη μάπα στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, πιστεύεις ότι αφήνουν απ' έξω το εκλεκτό σώμα των συναδέλφων μας; Υπάρχουν κακοί πολιτικοί, αστυνομικοί, δικηγόροι και μηχανικοί, κακοί επαγγελματίες που έχουν δυνατότητα να ασκούν επιρροή και εξουσία, αλλά τους κακούς γιατρούς τους τιμωρεί ο ιατρικός σύλλογος και η δικαιοσύνη;

Δε λέω πως είναι ο κανόνας, θα επιμείνω πως αποτελούν την εξαίρεση, αλλά με αυτά που γράφεις ερεθίζεις είτε άτομα που έχουν πάθει είτε άλλους που απλά έχουν απωθημένα και αρχίζει το τσουβάλιασμα. Προκαλείς!

Δεν αρνήθηκα την ύπαρξη φακελακίων,πιστεύεις πως αν όντως συνέβαινε,θα είχα πρόβλημα να αρνηθώ την ύπαρξη παραπομπών μεταξύ των ιατρών έναντι αμοιβής; Για ποιο λόγο; Έχεις προσωπική εμπειρία; Γιατί με όσους ιατρούς το έχω συζητήσει,το θεωρούν άκρως αντισυναδελφικό κι ελπίζουν πως η πρακτική αυτή δε θα φτάσει στη χώρα μας. Και τελικά,εσύ δεν πιστεύεις πως όποιος παρανομεί,ασχέτως επαγγέλματος,πρέπει να τιμωρηθεί;

Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα η συναδελφος σας επεμεινε στο θεμα του "νταραβεριου" μεταξυ των γιατρων.. Στην τελικη σε καθε τομεα δεν μπορει να απολογειται ο σωστος για τα κακως κειμενα των συναδελφων του και να στηνεται στον τοιχο.

Ναι να επισημαινεις οτι υπαρχει αισχροτητα αλλα οχι να απολογεισαι κιολας. Ας το κανουν αυτοι που πρεπει να το κανουν.

Φιλικα και παλι συγνωμη για την παρεμβαση.

Σ'ευχαριστώ. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν εκφράζομαι αρκετά κατανοητά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...