Προς το περιεχόμενο

Αναπτυξη εφαρμογων και φορολογια


AntJPGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα! Ειμαι φοιτητης και ενδιαφερομαι να ξεκινησω (αρχικα ως χομπυ, μελλοντικα βλεποντας και κανοντας) αναπτυξη android εφαρμογων, και να χρησιμοποιησω προγραμματα οπως το admob, adsense κλπ για να εχω καποια εσοδα απο διαφημισεις, χωρις να εχω ιδιαιτερες προσδοκιες σε πρωτη φαση

Πως μπορω να ενημερωθω για το τι φορολογικες υποχρεωσεις θα εχω, τι θα πρεπει να δηλωθει και πως? Υποθετω οτι ενας απλος λογιστης πιθανον να μην μπορει να μου απαντησει για τετοιου ειδους κερδη (θα συμβουλευτω και λογιστη, εννοειται, οταν βρω χρονο)

Υπαρχει καποιος που να ασχολειται με εφαρμογες και να εχει καποια προσωπικη εμπειρια πανω στο θεμα; ή καποιος νομος που να καλυπτει το θεμα, μια συντομη αναζητηση στο google δε μου εβγαλε κατι συγκεκριμενο

(Καταλαβαινω οτι γινεται ενα αλαλουμ με τη φορολογια τον τελευταιο καιρο, και πιθανον σημερα μια απαντηση να ειναι ιδιαιτερα ρευστη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνώμη μου (χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό), σε πρώτη φάση ας μη σε απασχολήσει αυτό. Διοχέτευσε το ταλέντο, το μεράκι, τις γνώσεις και την όρεξή σου στο να φτιάξεις εφαρμογές των οποίων τα έσοδα θα σε αναγκάσουν να ανοίξεις εταιρία.

 

Δεν ξέρω αν έπιασες το νόημα της παραπάνω πρότασης. Αυτό που θέλω να πω είναι να αφήσεις τα πράγματα να σε οδηγήσουν από μόνα τους προς τα εκεί. Δεν αξίζει να μπεις στον κόπο, μπελά κτλ να ανοίξεις εταιρία για τα 50 ευρώ το χρόνο που θα κερδίσεις μέσω admob, adsense, γιατί αν δεν έχεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδων downloads δυστυχώς τα 50 ευρώ ίσως είναι και υπεραισιόδοξο νούμερο. 

 

Φυσικά είναι η προσωπική μου άποψη και είναι και ίσως λίγο offtopic σε σχέση με αυτό που ρωτάς. Σου εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...