evoracing Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ας φτιάξουν εντελώς το edge για να ανταγωνίζεται τον chrome και το συζητάμε.. Με τα άπυρα bug και ελλείψεις του edge ούτε να το βλέπω δεν θέλω.. 1
ChimairaX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σιγά ρε παιδιά το θέμα που μερικοί κάνετε την τρίχα τριχιά. Επειδή λέει να δώσουμε στον edge μια ευκαιρία; Νταξ και; Δεν θέλω, παρακάτω..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλα κανει. Οπως κανει και η google και σε οτι σελιδα της μπεις σκαει το παραθυρακι "θα εχετε καλυτερα αποτελεσματα μπλα μπλα μπλα μπλα με τον chrome" Βασικα ο edge ειναι σουπερ γρηγορος, μολις βγει και το ad blocker, τα αλλα παιρνουν λο-που. Ναι μόνο που με τον chrome έχεις την ελευθερία να διαλέξεις αν το επιθυμείς σε σχέση με τον edge που ή Microsoft στον επιβάλει
eliasjuve Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Και η Mozilla επίσης δεν θέλει να χρησιμοποιούμε τον firefox έτσι όπως τον έκανε. 5
johnny12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καθολου μονοπωλιακη τακτικη απο την Microsoft.δεν φτανει που μας επιβαλλει τα 10. Ένα εικονδιο κατω δεξια που σου λεει οτι νεα εκδοση του προιντος που ηδη χρησημοποιεις ειναι διαθεσιμη δωρεαν, ειναι αυτο επιβολη? Μια προταση δοκμασε τον browser μας -κατι που η google κανει τοσο καιρο- ειναι και αυτο επιβολη? 2
tulipas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ναι μόνο που με τον chrome έχεις την ελευθερία να διαλέξεις αν το επιθυμείς σε σχέση με τον edge που ή Microsoft στον επιβάλειΔεν σε επιβαλλει να τον χρησιμοποιησες.Απλα δεν τον χρησιμοποιεις. Τοσο απλο. 1
driverpit Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αστην MS να λέει ότι θέλει σταθερά και αμετακίνητα crhome και firefox 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Οχι παιδιά, εμένα μ αρεσει πολυ ο ετζ εμφανισιακά και θα ήθελα πολυ να τον χρησιμοποιώ αλλα πραγματικά: Κολλάει πολύ, αργεί να ανοίξει μέχρι και ταμπ κατι φορές, ενώ και το κείμενο αρκετές φορές σέρνεται (γραφεις κατι στο φμπ π.χ. και τα γράμματα ξεπηδούν μετα απο δευτερόλεπτα μονα τους). Είναι τόσο προβληματικός που πραγματικά με εκπλήσσει
Vasilisxd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αν ήταν δυνατό να βάλω ως προεπιλεγμένο το Google search engine μπορεί να το άφηνα για λιγο να δω τι παίζει. Όταν πήγα να το κάνω μου ήταν τόσο δύσκολο και έφαγε κλωτσιά
johnny12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αν ήταν δυνατό να βάλω ως προεπιλεγμένο το Google search engine μπορεί να το άφηνα για λιγο να δω τι παίζει. Όταν πήγα να το κάνω μου ήταν τόσο δύσκολο και έφαγε κλωτσιά Μπες μια φορα στο google.gr οταν πας να αλαξεις search engine θα βγει το google σαν επιλογη, αρκει να εχεις επισκεφτει την σελιδα μια φορα. Αν δεν μπορεις στειλε pm. Ειναι πολυ ευκολο. 1
giotis7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σε όσους κολλάει ο Edge απλά κάν'τε αυτό. http://www.windowscentral.com/how-to-reset-microsoft-edge-windows-10
xtrim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλα κανει. Οπως κανει και η google και σε οτι σελιδα της μπεις σκαει το παραθυρακι "θα εχετε καλυτερα αποτελεσματα μπλα μπλα μπλα μπλα με τον chrome" Βασικα ο edge ειναι σουπερ γρηγορος, μολις βγει και το ad blocker, τα αλλα παιρνουν λο-που. This. Ο μόνος λόγος που δε χρησιμοποιώ τον κατά τα άλλα αξιόλογο browser της Microsoft είναι η έλλειψη υποστήριξης extensions (και sync με κινητό, το οποίο ίσως να λύνεται εν μέρει με κάποιο πρόσθετο). Αν το βάλει, θα είμαστε κομπλέ. 2
ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γιατι στα επιβαλλει; Σε αναγκαζει να αφησεις τα 7/8.1 σου; Nαι μου τα επιβάλλει, έστω και έμμεσα. Εφόσον έχουν βγάλει ημερομηνία λήξης για τα 7/8.1 είναι επιβολή. 1
GBorb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Φυσικά και θα σου βάλει ημερ λήξης. Δηλαδή τι θες. Support για μια ζωη; Δεν πλήρωσες και κανένα σοβαρό ποσο. Και σου δίνει τζάμπα τα επόμενα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα