Dagsieboy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλα κανει. Οπως κανει και η google και σε οτι σελιδα της μπεις σκαει το παραθυρακι "θα εχετε καλυτερα αποτελεσματα μπλα μπλα μπλα μπλα με τον chrome" Βασικα ο edge ειναι σουπερ γρηγορος, μολις βγει και το ad blocker, τα αλλα παιρνουν λο-που. Και τα bugs? Και στο desktop και στο tablet(Surface Pro 3) αν πατήσω "Μου αρέσει" σε ένα σχόλιο στο insomnia, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν καταχωρήθηκε η ψήφος μου. Επίσης τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να κάνω παράθεση. Επίσης δεν μπορείς να διαγράψεις ημερομηνία σε "Date" input field. Πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξεις μια ημερομηνία.
Dagsieboy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Eξακολουθεί να είναι επιβολή. Εφόσον οι μόνες εναλλακτικές που σου δίνει είναι: ή να περάσεις στα 10αρια....ή να περάσεις στα 10αρια Βάλε linux αν δεν είσαι ευχαριστημένος. Είναι πολύ καλό λειτουργικό 1
MechaCorn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Windows 7 και ξερο ψωμι Οποιος θελει 10 καλα κανει και να τα χαιρεται εμας να μας αφησετε ησυχους στα 7 Windows 98 Master race! 4
gnsX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα που έγινε in η MS και γραφουν στα θέματα της,αμε 1
didakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 1. Δεν μου εχει συμβει. (αυτο δεν παει να πει πως δεν σου συμβαινει εσενα) 2. Θα βαλουν (του Chrome αν δεν κανω λαθος) 3. - 4. Ερχεται και αυτο μαζι με το 2. 5. Ουαου, κανεις ενα κλικ παραπανω και κουραζεσαι (ο edge ειναι πιο απλος, και πιο ωραια/μοντερνα η μπαρα του. Οποτε καλυτερα να εχω 1 κλικ παραπανω παρα να εχει επανω της η μπαρα ενα καρο "κουμπακια" που προσωπικα ασχημαινουν ολη την εμφανηση) Άρα λοιπόν η αισθητική σε ενδιαφέρει περισσότερο από την ευχρηστία σωστά; Άν είναι έτσι τότε σωστά κανεις και προτιμάς τον edge
tulipas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Nαι μου τα επιβάλλει, έστω και έμμεσα. Εφόσον έχουν βγάλει ημερομηνία λήξης για τα 7/8.1 είναι επιβολή.Παντα ετσι λειτουργουσε.Αν εισαι 12 ετων και το εμαθες τωρα, λυπαμαι. Καλως ηρθες στο διαδυκτιο. Eξακολουθεί να είναι επιβολή. Εφόσον οι μόνες εναλλακτικές που σου δίνει είναι: ή να περάσεις στα 10αρια....ή να περάσεις στα 10αριαΑλλαξε ΟS τοτε και μη γκρινιαζεις εγω με τα 10 αναγκαστικα και εκανα φορματ το pc μου γιατι μου εβγαζε πολλα προβληματα . εχασα και τα xp μου . τι την ηθελα την αναβαθμηση απο 7 σε 10 ? οσο για τον edge ασφαλως ειναι ο καλυτερος browser για πεταμα . #ανικανοςΚαι τα bugs? Και στο desktop και στο tablet(Surface Pro 3) αν πατήσω "Μου αρέσει" σε ένα σχόλιο στο insomnia, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν καταχωρήθηκε η ψήφος μου. Επίσης τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να κάνω παράθεση. Επίσης δεν μπορείς να διαγράψεις ημερομηνία σε "Date" input field. Πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξεις μια ημερομηνία.Δεν εχω πισι, καμια 10αρια φορες τον εχω χρησιμοποιησει και ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορος απο chrome. Τον χρησιμοποιω καθημερινα στo Lumia μου ομως, και δεν εχω βρει καποιο μπαγκ περα απο το να παγωσει σε καμια βαρια σελιδα (the verge πχ) και να κανει αυτοματα refresh, αλλα μετα λειτουργει κομπλε. O edge δεν ειναι ακομα 100% ετοιμος. Μολις ολοκληρωθει, θα δουμε τι αξιζει. Άρα λοιπόν η αισθητική σε ενδιαφέρει περισσότερο από την ευχρηστία σωστά; Άν είναι έτσι τότε σωστά κανεις και προτιμάς τον edge Η αισθητικη παιζει ενα τεραστιο ρολο σε οτιδηποτε, ωστε να ειναι πιο ομορφη συνολικα η καθημερινοτητα μου. Στο μονο πραγμα που υπερτερει για εμενα ο chrome ειναι στα εξτενσιονς, αλλα ερχονται οποτε everything is alright:) 3
RTW4ever Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ένα εικονδιο κατω δεξια που σου λεει οτι νεα εκδοση του προιντος που ηδη χρησημοποιεις ειναι διαθεσιμη δωρεαν, ειναι αυτο επιβολη? Μια προταση δοκμασε τον browser μας -κατι που η google κανει τοσο καιρο- ειναι και αυτο επιβολη? Ναι, είναι επιβολή, και μάλιστα τεράστια και πολύ ενοχλητική. 1. Με ενημέρωσε μια φορά, ΟΚ. Έπρεπε να έχει δυνατότητα απενεργοποίησης. Δεν θέλω να βλέπω το εικονίδιο και δεν θέλω τα 10αρια, τα μισώ όπως και τα 8αρια. 7 και πάλι 7 και αν η MS συνεχίσει έτσι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά την μετακόμιση σε Linux, που εξακολουθεί να έχει λειτουργικά αποκλειστικά και μόνο για desktop. 2. Δεν θέλω να μου κάνει προτάσεις, από την στιγμή που επιλέγω άλλον browser ως default, σημαίνει ότι έχω αποφασίσει ήδη. Δεν θέλω παρεμβατισμούς του λειτουργικού στις αποφάσεις μου, θέλω οι εντολές μου να εκτελούνται άμεσα και χωρίς δισταγμούς.
tulipas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι, είναι επιβολή, και μάλιστα τεράστια και πολύ ενοχλητική. 1. Με ενημέρωσε μια φορά, ΟΚ. Έπρεπε να έχει δυνατότητα απενεργοποίησης. Δεν θέλω να βλέπω το εικονίδιο και δεν θέλω τα 10αρια, τα μισώ όπως και τα 8αρια. 7 και πάλι 7 και αν η MS συνεχίσει έτσι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά την μετακόμιση σε Linux, που εξακολουθεί να έχει λειτουργικά αποκλειστικά και μόνο για desktop. 2. Δεν θέλω να μου κάνει προτάσεις, από την στιγμή που επιλέγω άλλον browser ως default, σημαίνει ότι έχω αποφασίσει ήδη. Δεν θέλω παρεμβατισμούς του λειτουργικού στις αποφάσεις μου, θέλω οι εντολές μου να εκτελούνται άμεσα και χωρίς δισταγμούς. Υπαρχει επιλογη απενεργοποιησης του εικονιδιου, απλα η λογικη σου ειναι να γραφεις χαζα σχολια αντι να ψαξεις να βρεις την λυση σε αυτο που σε ενοχλει
panoskatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 http://windows.microsoft.com/en-us/windows/lifecycle Σε ευχαριστώ για το λινκ. Εντάξει ως το 2020 καλά ειναι . Αν και εχω σταματήσει τα update και ας εχω γνήσιο λειτουργικό, πιο πολλά προβλήματα παρατηρώ με τα updates !
kgkaudi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ας βάλει add ons να μην χρησιμοποιούμε άλλους browsers. Adblock & Web of trust τα θεωρώ σημαντικά για να ξεκουβαλίσω από Mozilla σε Edge. Όταν τα βάλει γιατί όχι.
RTW4ever Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει επιλογη απενεργοποιησης του εικονιδιου, απλα η λογικη σου ειναι να γραφεις χαζα σχολια αντι να ψαξεις να βρεις την λυση σε αυτο που σε ενοχλει Ποιος σου είπε ότι δεν έχω βρει τρόπο να το απενεργοποιήσω; Έγραψα κάτι τέτοιο; Επιχειρήματα έχεις να πεις; Την χαζομάρα στην επιστρέφω!
GBorb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Eξακολουθεί να είναι επιβολή. Εφόσον οι μόνες εναλλακτικές που σου δίνει είναι: ή να περάσεις στα 10αρια....ή να περάσεις στα 10αρια Και παλι λαθος εισαι. Αν δεν τα θες κανεις decline eula και τελειωνει εκει.
vagelisda Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε όσους κολλάει ο Edge απλά κάν'τε αυτό. http://www.windowscentral.com/how-to-reset-microsoft-edge-windows-10 Τωρα σοβαρά μιλάμε ; τι.ειναι αυτά ; lol Προς το παρών o edge ειναι αργός ,κολλάει,δεν έχει add one ,και τρώει πιο πολυ ram κι από τον chrome . Και έχει και αυτό το σιχαμερο εικονίδιο . Αλλιώς μας τα έλεγαν με.το Spartan (super light και γρήγορος και επαναστατικός λέγαμε) και μας βγήκε ο γυιος του explorer...
tulipas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποιος σου είπε ότι δεν έχω βρει τρόπο να το απενεργοποιήσω; Έγραψα κάτι τέτοιο; Επιχειρήματα έχεις να πεις; Την χαζομάρα στην επιστρέφω! Αρα αφου μπορεις να το απενεργοποιησεις δεν ειναι επιβολη. Και επισης εισαι στο δικο της λογισμικο, κανει οτι γουσταρει, δεν σου αρεσει; αλλαζεις. Τον χαζο παριστανεις; σαν 15χρονο κανειs Grow some.. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2015 από tulipas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα