Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μόνο που με τον chrome έχεις την ελευθερία να διαλέξεις αν το επιθυμείς σε σχέση με τον edge που ή Microsoft στον επιβάλει

Γιατί στον επιβάλει? Πας αλλάζεις τον default browser κάνεις ignore το παραθυράκι και τέλος. Μάλλον κάτι μπερδεύεις.

Ναι, είναι επιβολή, και μάλιστα τεράστια και πολύ ενοχλητική.

1. Με ενημέρωσε μια φορά, ΟΚ. Έπρεπε να έχει δυνατότητα απενεργοποίησης. Δεν θέλω να βλέπω το εικονίδιο και δεν θέλω τα 10αρια, τα μισώ όπως και τα 8αρια. 7 και πάλι 7 και αν η MS συνεχίσει έτσι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά την μετακόμιση σε Linux, που εξακολουθεί να έχει λειτουργικά αποκλειστικά και μόνο για desktop.

2. Δεν θέλω να μου κάνει προτάσεις, από την στιγμή που επιλέγω άλλον browser ως default, σημαίνει ότι έχω αποφασίσει ήδη. Δεν θέλω παρεμβατισμούς του λειτουργικού στις αποφάσεις μου, θέλω οι εντολές μου να εκτελούνται άμεσα και χωρίς δισταγμούς.

Όταν λες «έπρεπε να έχει επιλογή απενεργοποίησης» σημαίνει ότι δεν έχει τώρα, αλλά παρακάτω λες ότι την ξέρεις κιόλας την επιλογή. Οκ.  

Chrome μια ζωή ρε! Ελαφρύς και εχέμυθος!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Eξακολουθεί να είναι επιβολή. Εφόσον οι μόνες εναλλακτικές που σου δίνει είναι: ή να περάσεις στα 10αρια....ή να περάσεις στα 10αρια

Πήγαινε σε linux ή Mac OS X. Ή μήπως θες να σου βγάλει 5-6 λειτουργικά διαφορετικά να επιλέξεις?

Ισως μερικοι με χαρακτηρισετε υπερβολικο αλλα ενα τοσο απλο και βλακωδες πραγμα οπως να κανεις import ενα αρχειο HTML δεν μπορει να υποστηριξει??Αυτος ειναι ο σουπερ ντουπερ browser που για χαρη του θα παρατησουμε ολους τους αλλους?Και βεβαια το θεμα με τα Extensions.

Περα απ αυτα σε γενικες γραμμες δεν ειναι κακος και θα ελεγα οτι σε θεμα ταχυτητας ημουν αρκετα ικανοποιημενος οποτε θα τον ξαναδοκιμασω σιγουρα σε μερικους μηνες αν δω οτι εχει βελτιωθει

Εγώ αν θυμάμαι καλά τα είχα περάσει (ίσως να κάνω λάθος) και απλά μου τα έβαλε με άλλη σειρά ή κάτι τέτοιο.

Nαι μου τα επιβάλλει, έστω και έμμεσα. Εφόσον έχουν βγάλει ημερομηνία λήξης για τα 7/8.1 είναι επιβολή.

Γιατί ποιο λειτουργικό δεν έχει ημερομηνία λήξης? Επίσης μπορείς εσύ άμα θες να τα χρησιμοποιείς και μετά την ημερομηνία λήξης απλά δεν θα υποστηρίζεται με ενημερώσεις ασφαλείας κτλ. Για ποιο λόγο να σου δώσει υποστήριξη 200 χρόνια?? Το ίδιο έγινε και με τα XP και θα γίνει με Vista, 7, 8 10 κτλ κτλ.

Μάλλον λόγο να γκρινιάξεις ψάχνεις.

• Like 1
Δημοσ.

tulipas

φιλαρακι αλλο πισι και αλλο lumnia .μην μας λες μπουρδες .

1. Δεν ειμαστε φιλαρακια

2. Μιλησα για τον Edge στα Lumia και στο πισι. Ελληνικα δεν ξερεις;

Τι τραγιλες ειστε εδω μεσα

Δημοσ.

1. Δεν ειμαστε φιλαρακια

2. Μιλησα για τον Edge στα Lumia και στο πισι. Ελληνικα δεν ξερεις;

Τι τραγιλες ειστε εδω μεσα

1) μιλα μου καλυτερα !

2) εσυ γραφεις αυτα

"Δεν εχω πισι, καμια 10αρια φορες τον εχω χρησιμοποιησει και ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορος απο chrome.

Τον χρησιμοποιω καθημερινα στo Lumia μου ομως, και δεν εχω βρει καποιο μπαγκ περα απο το να παγωσει σε καμια βαρια σελιδα (the verge πχ) και να κανει αυτοματα refresh, αλλα μετα λειτουργει κομπλε.

O edge δεν ειναι ακομα 100% ετοιμος.

Μολις ολοκληρωθει, θα δουμε τι αξιζει.

και αν εχεις ορεξη να τσακωνεσε εδω μεσα πιες ξυδι .

Δημοσ.

σε λουμια στην μικρη σχετικα εμπειρια που εχω ο browset δεν εχει κρασαρει ποτε.Ο chome στα κινητα οχι οτι εχω παραπονο αλλα εχει τυχει να κολλησει και εχει τυχει να κρασαρει

Δημοσ.

1) μιλα μου καλυτερα !

2) εσυ γραφεις αυτα

"Δεν εχω πισι, καμια 10αρια φορες τον εχω χρησιμοποιησει και ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορος απο chrome.

Τον χρησιμοποιω καθημερινα στo Lumia μου ομως, και δεν εχω βρει καποιο μπαγκ περα απο το να παγωσει σε καμια βαρια σελιδα (the verge πχ) και να κανει αυτοματα refresh, αλλα μετα λειτουργει κομπλε.

O edge δεν ειναι ακομα 100% ετοιμος.

Μολις ολοκληρωθει, θα δουμε τι αξιζει.

και αν εχεις ορεξη να τσακωνεσε εδω μεσα πιες ξυδι .

Τι δεν καταλαβες λοιπον απο οτι εγραψα; χαζομαρας εισαι;

Τον εχω λειτουργησει 10 φορες (τυχαιος αριθμος, σιγουρα περισσοτερες φορες) και τον βρηκα βασικα πολυυυυυ πιο γρηγορο απο το chrome.

Τι σκατα δεν μπορεις να καταλαβεις;

Σου θιξαμε το chrome?

Jesus F Christ

σε λουμια στην μικρη σχετικα εμπειρια που εχω ο browset δεν εχει κρασαρει ποτε.Ο chome στα κινητα οχι οτι εχω παραπονο αλλα εχει τυχει να κολλησει και εχει τυχει να κρασαρει

Ισχυουν και τα 2 που ειπες

Δημοσ.

Καλά τώρα πέραν του ff που μόνο ελλατωμα είναι ότι είναι λίγο πιο βαρύς πραγματικά εγώ το chrome τον εχω καταργήσει ο edge μια χαρά είναι Συμφωνώ ότι δεν είναι κάτι αλλά από τον chrome εγώ το προτιμώ και ff>all

Δημοσ.

Παντα ετσι λειτουργουσε.

Αν εισαι 12 ετων και το εμαθες τωρα, λυπαμαι.

Καλως ηρθες στο διαδυκτιο.

Αλλαξε ΟS τοτε και μη γκρινιαζεις

Μένω στη λεξη που χρησιμοποίησες στο προηγούμενο post. ΕΠΙΒΟΛΗ. Δε σου επιβάλει κανένας να βάλεις τα 10 είπες. Αργά ή γρήγορα θα είναι η μόνη επιλογή οπότε αναγαστηκά θα τα χρησιμοποιήσεις. Άρα ναι είναι επιβολή (έστω και έμμεση,ξανα λέω) και ναι έτσι δουλευε πάντα κ έτσι θα δουλεύει. Έκανα focus στο επιβολή.

Όσο για την αλλαγή έχει ήδη γίνει... ;)

Γιατί ποιο λειτουργικό δεν έχει ημερομηνία λήξης? Επίσης μπορείς εσύ άμα θες να τα χρησιμοποιείς και μετά την ημερομηνία λήξης απλά δεν θα υποστηρίζεται με ενημερώσεις ασφαλείας κτλ. Για ποιο λόγο να σου δώσει υποστήριξη 200 χρόνια?? Το ίδιο έγινε και με τα XP και θα γίνει με Vista, 7, 8 10 κτλ κτλ.

Μάλλον λόγο να γκρινιάξεις ψάχνεις.

Παντού υπάρχει ημερομηνία λήξης, το θέμα είναι τι άλλες επιλογές έχω έφόσον το νέο δε μου αρέσει.

Τα 10αρια θα είναι η τελευταία αλλαγή απ όσο έχει πει η MS οπότε δε νομίζω να συμβεί το ίδιο και με αυτα.

Δημοσ.

Μένω στη λεξη που χρησιμοποίησες στο προηγούμενο post. ΕΠΙΒΟΛΗ. Δε σου επιβάλει κανένας να βάλεις τα 10 είπες. Αργά ή γρήγορα θα είναι η μόνη επιλογή οπότε αναγαστηκά θα τα χρησιμοποιήσεις. Άρα ναι είναι επιβολή (έστω και έμμεση,ξανα λέω) και ναι έτσι δουλευε πάντα κ έτσι θα δουλεύει. Έκανα focus στο επιβολή.

Όσο για την αλλαγή έχει ήδη γίνει... ;)

Παντού υπάρχει ημερομηνία λήξης, το θέμα είναι τι άλλες επιλογές έχω έφόσον το νέο δε μου αρέσει.

Τα 10αρια θα είναι η τελευταία αλλαγή απ όσο έχει πει η MS οπότε δε νομίζω να συμβεί το ίδιο και με αυτα.

Δεν θα ειναι η μονη επιλογη, βαλε 7 σπασμενα σε 8 χρονια απο τωρα. Δικια σου ειναι η επιλογη.

Αλλαξε OS.

Απλα κολλας σε λεξεις και με εκνευριζεις.

Τελος.

Δημοσ.

Καλα κανει.

Οπως κανει και η google και σε οτι σελιδα της μπεις σκαει το παραθυρακι "θα εχετε καλυτερα αποτελεσματα μπλα μπλα μπλα μπλα με τον chrome"

Βασικα ο edge ειναι σουπερ γρηγορος, μολις βγει και το ad blocker, τα αλλα παιρνουν λο-που.

εξαιρετικά σπαστικό το ότι σε βάζει να πληκτρολογείς στη search bar Και θέλει 2 κλικ κάθε φορές στην address bar για να μπορείς να γράψεις.

Συν ότι δεν με έχει πείσει ότι είναι ο πιο γρήγορος, και έχει προβλήματα με πάρα πολλά sites.

Δημοσ.

1. Δεν μου εχει συμβει. (αυτο δεν παει να πει πως δεν σου συμβαινει εσενα)

2. Θα βαλουν (του Chrome αν δεν κανω λαθος)

3. -

4. Ερχεται και αυτο μαζι με το 2.

5. Ουαου, κανεις ενα κλικ παραπανω και κουραζεσαι :P (ο edge ειναι πιο απλος, και πιο ωραια/μοντερνα η μπαρα του. Οποτε καλυτερα να εχω 1 κλικ παραπανω παρα να εχει επανω της η μπαρα ενα καρο "κουμπακια" που προσωπικα ασχημαινουν ολη την εμφανηση)

μη γίνεσαι fanboy. αυτά είναι χοντράδες, πώς να το κάνουμε;

Τον χρησιμοποίησα αρκετά στην αρχή, μια και είναι default στα 10 , ανεξαρτήτως ποιον είχες default πριν το upgrade,

αλλά επειδή δεν είμαι για να έχω ανοιχτούς 2-3 browsers , έμεινα σε waterfox. Και chrome σε κάποια sites για το casting στο chromecast που έχω.

Δημοσ.

επίσης το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι δεν συγχρονίζει bookmarks - ιστορικό με android.

και ο chrome και ο firefox το κάνουν.

Έχει ψωμί ακόμα για να γίνει ισάξιος, και το 12% που τον χρησιμοποιούν είναι γιατί δεν ξέρουν να τον απενεργοποιήσουν , και δεν ασχολούνται.

Δημοσ.

μη γίνεσαι fanboy. αυτά είναι χοντράδες, πώς να το κάνουμε;

Τον χρησιμοποίησα αρκετά στην αρχή, μια και είναι default στα 10 , ανεξαρτήτως ποιον είχες default πριν το upgrade,

αλλά επειδή δεν είμαι για να έχω ανοιχτούς 2-3 browsers , έμεινα σε waterfox. Και chrome σε κάποια sites για το casting στο chromecast που έχω.

Καμια χοντραδα.

Εγω χρησιμοποιω το πολυ 4 ταμπς, και ηταν κομπλε :)

Δημοσ.

Δεν θα ειναι η μονη επιλογη, βαλε 7 σπασμενα σε 8 χρονια απο τωρα. Δικια σου ειναι η επιλογη.

Αλλαξε OS.

Απλα κολλας σε λεξεις και με εκνευριζεις.

Τελος.

Χαίρω πολύ, κάτι που θα υποστηρίζεται κ official εννοώ.

Fanboy και εκνευρίζεις περισσότερο  ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...