Georgc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 εδω και μηνες δεν ανοιγει το site των προιοντων adobe με τον chrome,internet explorer,edge αλλα ανοιγει με firefox,opera,εκανα και φορματ (οχι γιαυτο το λογο)αλλα παλι τιποτα,εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Site: creativeadobe
Sarandis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Mε firefox, explorer, edge παιζει εδω. Θα σου έλεγα μήπως θέλει κάποιο plugin αλλά στους 2 τελευταίους δεν έχω βάλει και τίποτα. (Πρώτη φορά άνοιξαν για να δω αν δουλεύει το site)
Georgc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 τιποτα δεν ανοιγει σε edge,chrome,ενω στον ff ανοιγει,δεν εχω καποια καταχωρηση στα hosts δεν καταλαβαινω γιατι απενεργοποιησα firewall,adblock αλλα δεν ανοιγει μενει οπως στις εικονες ,ακομα και μετα το φορματ χωρις να κανω εγκατασταση κανενα προγραμμα το ιδιο επισης το ιδιο μου κανει στο κινητο (android 5) με τον chrome,αλλα με τον ff ανοιγει,δοκιμασα και σε αλλο ρουτερ ,ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα
Kostasspil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 για κανε και μια εκκαθαριση στην cache μηπως και...
Georgc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 για κανε και μια εκκαθαριση στην cache μηπως και... τιποτα δεν αλλαζει,ακομα και πριν 5 μερες που εκανα φορματ χωρις να περασω κανενα προγραμμα δοκιμασα πρωτα με ie τπτ,αργοτερα με chrome τπτ,μονο σε opera,ff ανοιγει. λογικα αν υπηρχε θεμα με την ip η την mac δεν θα ειχα προσβαση ουτε με ff,opera
nikolaos_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έκανα apt-get install adobe-flashplugin σε τερματικό και έχει μείνει στο 3% με 6 ώρες ETA... Το insomnia κολλάει σε "waiting for maxcdn.bootstrapcdn.com..." το οποίο δεν υπάρχει στην mobile ιστοσελίδα, νομίζω, αφού μπαίνω χωρίς καθυστέρηση από το τάμπλετ. Κάποια speed test της ookla σε υπερατλαντικούς σέρβερ δεν έκαναν ούτε ping. Πώς μπορούμε να καταλάβουμε αν φταίμε εμείς ή φταίνε οι άλλοι;
Georgc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έκανα apt-get install adobe-flashplugin σε τερματικό και έχει μείνει στο 3% με 6 ώρες ETA... Το insomnia κολλάει σε "waiting for maxcdn.bootstrapcdn.com..." το οποίο δεν υπάρχει στην mobile ιστοσελίδα, νομίζω, αφού μπαίνω χωρίς καθυστέρηση από το τάμπλετ. Κάποια speed test της ookla σε υπερατλαντικούς σέρβερ δεν έκαναν ούτε ping. Πώς μπορούμε να καταλάβουμε αν φταίμε εμείς ή φταίνε οι άλλοι; το σαιτ σου ανοιγει; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2015 από Georgc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα